Πώς να πάρετε μια επιστροφή ταξιδιού όταν η τιμή πέσει κάτω

3 βασικές τοποθεσίες που χρειάζεστε στην εργαλειοθήκη ταξιδιών σας

Γνωρίζατε ότι δικαιούστε επιστροφή χρημάτων εάν η τιμή του δωματίου σας, του ενοικιαζόμενου αυτοκινήτου ή του αεροπορικού σας εισιτηρίου πέφτει μετά την κράτηση;

Η τιμολόγηση στον κλάδο των ταξιδιών βασίζεται σε ένα μοντέλο τιμολόγησης κύματος , γνωστό και ως προσφορά και ζήτηση, το οποίο σημαίνει ότι τα ποσοστά και οι ναύλοι ανεβαίνουν συνεχώς. Στην πραγματικότητα, μεταξύ της χρονικής διάρκειας της κράτησης ενός ταξιδιού και του χρόνου που τον παίρνετε, υπάρχει μια αρκετά καλή πιθανότητα να πέσει η τιμή που πληρώσατε για το δωμάτιο του ξενοδοχείου σας, το αυτοκίνητο ενοικίασης ή το αεροπορικό σας εισιτήριο.

Εδώ είναι τρεις ιστοχώροι μεγαλοφυίας που θα παρακολουθήσουν τις ταξιδιωτικές σας αγορές και θα επαναδημοσιεύσουν αυτόματα το δωμάτιο του ξενοδοχείου σας ή την ενοικίαση αυτοκινήτου στη χαμηλότερη τιμή ή θα σας στείλουν μια ειδοποίηση ότι δικαιούστε ένα κουπόνι τιμής πτήσης αεροπορικής εταιρείας. Και οι τρεις υπηρεσίες είναι δωρεάν, οπότε ποτέ δεν πονάει να υπογράψει.

Tingo για τις επιστροφές χρημάτων του ξενοδοχείου

Το Tingo παρακολουθεί την τιμή του ξενοδοχείου σας και αν η τιμή μειωθεί, θα επαναδημιουργήσει αυτόματα το δωμάτιό σας με τη χαμηλότερη τιμή. Ο ιστότοπος συνεχίζει να ελέγχει για πτώση των τιμών μέχρι την ημέρα της άφιξής σας ή έως ότου το επιτόκιο γίνει μη επιστρέψιμο - συνήθως 24-48 ώρες πριν την άφιξή σας. Κάθε φορά που η τιμή μειώνεται, η Tingo σάς στέλνει ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με νέο αριθμό κράτησης στη χαμηλότερη τιμή. Δεν υπάρχει όριο στο ποσό επιστροφής χρημάτων και δεν χρειάζεται ποτέ να υποβάλετε αξίωση. Η επιστροφή γίνεται απευθείας στην πιστωτική σας κάρτα και δεν χρειάζεται να σηκώσετε ένα δάχτυλο. Λαμπρός.

Το Tingo συνεργάζεται με σχεδόν κάθε ξενοδοχειακή ομάδα και χιλιάδες ανεξάρτητες ιδιοκτησίες.

Η μόνη φορά που το Tingo δεν μπορεί να σας βοηθήσει είναι εάν κάνετε κράτηση με μη επιστρεπτέα τιμή.

Autoslash για επιστροφές ενοικίασης αυτοκινήτων

Τι Tingo είναι για τα ξενοδοχεία, Autoslash είναι για ενοικίαση αυτοκινήτων. Ο ιστότοπος θα παρακολουθήσει την ενοικίαση αυτοκινήτου σας και θα σας αφήσει αυτόματα αν η τιμή πέσει κάτω. Καλύτερα, το Autoslash θα σας ρωτήσει αν θέλετε να σας επαναδημοσιεύσει με τη χαμηλότερη τιμή και θα το φροντίσει χωρίς μους, χωρίς αναστάτωση.

Επιπλέον, η Autoslash θα εφαρμόσει όλους τους κατάλληλους κωδικούς κουπονιών έκπτωσης, οι οποίοι ενδέχεται να μειώσουν περαιτέρω το κόστος σας.

Yapta για επιστροφές αεροπορικών εισιτηρίων

Η επιστροφή του αεροπορικού εισιτηρίου είναι αρκετά πιο περίπλοκη. Το Yapta παρακολουθεί το αεροπορικό σας εισιτήριο και σας στέλνει ειδοποίηση εάν η τιμή πέσει κάτω. Αλλά σε αντίθεση με το Tingo και το Autoslash, το Yapta δεν θα επαναδημιουργήσει αυτόματα το εισιτήριό σας. Θα πρέπει να κάνετε το legwork για να πάρετε την επιστροφή σας. Ακόμα κι έτσι, η Yapta βοήθησε να εξοικονομηθούν εκατομμύρια δολάρια τα τελευταία χρόνια, γι 'αυτό αξίζει πάντα να δοκιμάσετε.

Εάν κάνετε κράτηση των πτήσεων απευθείας μέσω μιας αεροπορικής εταιρείας (και όχι ενός ιστότοπου τρίτου μέρους όπως Kayak ή Expedia), μπορείτε να εισάγετε τα στοιχεία της πτήσης σας. Το Yapta συνεργάζεται με όλες τις μεγάλες αεροπορικές εταιρείες των ΗΠΑ, με εξαίρεση τη Southwest Airlines. Λειτουργεί με ξένους μεταφορείς.

Εδώ είναι το τσίμπημα: Οι αεροπορικές εταιρείες θα αφαιρέσουν ένα αντίτιμο επανεγγραφής (συνήθως $ 75 - $ 200, ανάλογα με την αεροπορική εταιρεία) και θα σας δώσουν ένα κουπόνι για τη διαφορά, συνήθως καλό για ένα χρόνο από την αρχική κράτησή σας. Πολύ συχνά, αλλά όχι πάντα, η αμοιβή επανεγγραφής καταργεί κάθε εξοικονόμηση χρημάτων.

Τρεις αμερικανοί μεταφορείς δεν επιβάλλουν τέλη επαναδιαπραγμάτευσης. Το μεγαλύτερο, Southwest, δεν μπορεί να παρακολουθείται με Yapta αλλά η διαδικασία επιστροφής είναι η πιο απλή εκεί έξω.

Μείνετε ενημερωμένοι σχετικά με τις τελευταίες ιδέες για οικογενειακές διακοπές, ταξιδιωτικές συμβουλές και προσφορές. Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο δωρεάν οικογενειακών διακοπών μου σήμερα!