Ένας οδηγός για την επίσκεψη στο Άμστερνταμ το

Ταξιδιωτικές Συμβουλές, Πρότυπα Καιρού και Πληροφορίες Φεστιβάλ

Ο Σεπτέμβριος είναι μια υπέροχη στιγμή για να επισκεφτείτε το Άμστερνταμ, καθώς θα γνωρίσετε σχετικά ήπιο καιρό το καλοκαίρι, μαζί με τα προνόμια της εκτός εποχής ταξιδιωτικής περιόδου. Τα καλοκαίρια πλήθη, τα αεροπορικά εισιτήρια, τα ξενοδοχεία και τα άλλα έξοδα ταξιδίου είναι συνήθως πολύ χαμηλότερα σε σχέση με τα ποσοστά του καλοκαιριού.

Δεδομένου ότι ο καιρός είναι ακόμα ευνοϊκός, υπάρχουν πολλά φεστιβάλ και εκδηλώσεις που προβάλλουν την τοπική πολιτιστική σκηνή που πραγματοποιήθηκε τον Σεπτέμβριο.

Πριν προγραμματίσετε το ταξίδι σας στο Άμστερνταμ, χρησιμοποιήστε αυτόν τον εύχρηστο οδηγό για να δείτε μια γενική εικόνα των συμβουλών και για ταξίδια στο Άμστερνταμ οποιαδήποτε στιγμή του χρόνου.

Τα πλεονεκτήματα του ταξιδιού στο Άμστερνταμ το Σεπτέμβριο

Ενώ ο καιρός μπορεί να είναι απρόβλεπτος και βροχερός, ο καιρός του Σεπτέμβρη μπορεί μερικές φορές να αισθάνεται σχεδόν το καλοκαίρι. Ο Σεπτέμβριος εξακολουθεί να είναι ένας δημοφιλής χρόνος για επίσκεψη, αλλά είναι εμφανώς λιγότερο γεμάτος στην πόλη από τους καλοκαιρινούς μήνες. Ο Σεπτέμβριος ανοίγει μια νέα πολιτιστική περίοδο για τους χώρους απόδοσης στο Άμστερνταμ, οπότε δεν υπάρχει καλύτερος χρόνος για να παρακολουθήσετε μια παράσταση.

Τα μειονεκτήματα του ταξιδιού στο Άμστερνταμ το Σεπτέμβριο

Πτώση καιρός, κατά κανόνα, είναι βρώμικο στις Κάτω Χώρες, και ενώ μπορεί να υπάρχουν ημέρες ή ακόμα και εβδομάδες παρθένα καιρός, μπορεί επίσης να υπάρχουν ατελείωτες περίοδοι βροχής.

Από τον Σεπτέμβριο θεωρείται η εποχή ώμων, δεν θα έχετε την πόλη στον εαυτό σας, καθώς τα πλήθη που επισκέπτονται δεν έχουν εξαφανιστεί εξ ολοκλήρου. Θα πρέπει να επιτρέψετε ακόμα περισσότερο χρόνο για ταξίδια και να κάνετε κρατήσεις ή / και να παραγγείλετε εισιτήρια εκ των προτέρων για να αποφύγετε παρατεταμένες γραμμές.

Η θερμοκρασία στο Αμστερνταμ το Σεπτέμβριο μπορεί να κυμανθεί στους 66 ° F (19 ° C) και 49 ° F (9,4 ° C), ενώ η μέση βροχόπτωση είναι συνήθως 2,6 ίντσες (66 mm).

Ετήσια Φεστιβάλ και Εκδηλώσεις το Σεπτέμβριο