Το ξενοδοχείο Cosmopolitan Las Vegas

Η ζωή είναι καλύτερη από ό, τι νομίζατε ότι θα μπορούσε να είναι στο κοσμοπολίτικο Λας Βέγκας

Το Cosmopolitan Hotel Las Vegas, με την απίστευτη σειρά εστιατορίων και σεφ, την προνομιακή του θέση, τα μεγάλα καταλύματα και τις βεράντες που βλέπουν στη λωρίδα του Λας Βέγκας, είναι το νεότερο μέρος στο Las Vegas. Η μπάρα πολυέλαιων θα σας ενδιέφερε και οι απόψεις από το Comme Ca θα σας κάνουν να μείνετε ακόμα περισσότερο. Το κατάστρωμα πισίνα είναι απλά μεθυστικό και τα άνετα κρεβάτια θα έχουν yo αγωνίζονται να βγούμε από αυτά.

Είναι αυτό το σωστό ξενοδοχείο Λας Βέγκας για σας; Ελέγξτε τις επιλογές μας για το σωστό ξενοδοχείο Las Vegas για εσάς.

Τι να περιμένετε στο The Cosmopolitan Hotel Las Vegas:
Τα υπερσύγχρονα δωμάτια του ξενοδοχείου και του συγκυριαρχείου είναι τα πρότυπα, με μεγέθη που κυμαίνονται από 730 τετραγωνικά πόδια σε όλο τον δρόμο μέχρι 5400 τετραγωνικά πόδια, βεράντες που βλέπουν προς το Λας Βέγκας και μια σειρά από σεφ δολοφόνοι για να φέρει μερικές νέες και συναρπαστικές ιδέες στο γαστρονομικό Λας Βέγκας. Όλα αυτά σε μια τοποθεσία στο κέντρο της δράσης ακριβώς στη λωρίδα του Λας Βέγκας. Το Cosmopolitan Hotel Las Vegas είναι αυτό που δεν θα περίμενε κανείς στο Λας Βέγκας και αυτός είναι ακριβώς ο λόγος που θα μείνεις για λίγο.

Χρειάζεστε έναν οδηγό για το Λας Βέγκας;

Τι σας αρέσει στο The Cosmopolitan Hotel Las Vegas:
Θα αγαπήσετε τα εστιατόρια, θα αγαπήσετε την ιδέα να περπατήσετε στο καλύτερο που έχει να προσφέρει το Las Vegas από το The Cosmopolitan και σίγουρα θα αγαπήσετε αυτό που κάνουν με τα μεγαλύτερα δωμάτια και τις επεκτατικές απόψεις .

Θα ήμουν πολύ ενθουσιασμένος για ένα ξενοδοχείο που έχει ιδιωτικές βεράντες, αλλά είμαι πάντα για μια καλή θέα και το Cosmopolitan Hotel Las Vegas αποδίδει σε αυτό.

Διαβάστε κριτικές για αυτό το ξενοδοχείο στο TripAdvisor

Αυτό που ίσως δεν σας αρέσει στο The Cosmopolitan Hotel Las Vegas:
Εάν είστε λάτρης του χαμηλού κόστους, χαμηλού προϋπολογισμού και φθηνής, ίσως να είναι δύσκολο να επιλέξετε το The Cosmopolitan Hotel Las Vegas, ωστόσο, θα μπορούσατε να περιποιηθείτε τον εαυτό σας, θα μπορούσατε να υποκύψετε στις επιθυμίες να ζήσετε μεγάλες, να ζήσετε το Λας Βέγκας, ικανοποιώ.

Εάν το κάνετε αυτό, μπορείτε να βρείτε τον εαυτό σας αγαπώντας κάθε λεπτό του. Ωστόσο, υπάρχει μια μυστική κοινή πίτσα στο Cosmopolitan που προσφέρει κάτι για τον προϋπολογισμό συνειδητή και το καλύτερο οικονομικό ιταλικό εστιατόριο στο Λας Βέγκας είναι DOCG Θα είστε εκεί πολλές φορές εύκολα.

Η πρόταση μου για το The Cosmopolitan Hotel Las Vegas:
Προχωρήστε στο φεγγάρι ή στο Comme Ca και ζήστε το σωστά. Τα δωμάτια είναι αρκετά ωραία για να περάσετε λίγο περισσότερο χρόνο και εάν είστε αρκετά τυχεροί για να πάρετε μια μπανιέρα με θέα, απολαύστε για λίγο. Περπατήστε γύρω και παρατηρήστε τις μεγάλες διαφορές μεταξύ του Cosmopolitan και άλλων ξενοδοχείων του Λας Βέγκας. Παραγγείλετε μια Μαργαρίτα Πίτσα στο DOCG και προσπαθήστε να μην είστε τόσο ενθουσιασμένοι που αρχίζετε να ζητάτε από άλλους ανθρώπους να το δοκιμάσουν. Θα δείτε την πισίνα και συνειδητοποιήστε ότι υπάρχουν περισσότερα από απλά νερά σε αυτό το μέρος, το foosball, το πινγκ πονγκ και οι ξαπλώστρες θα αλλάξουν πραγματικά τη σκηνή πισίνας του Λας Βέγκας στο The Cosmopolitan Hotel.

Τα δωμάτια στο The Cosmopolitan Hotel Las Vegas:
2.995 δωμάτια που ξεκινούν από 730 τετραγωνικά πόδια. Αυτά τα τυπικά δωμάτια του Λας Βέγκας που αιωρούνται γύρω στα 500 τετραγωνικά πόδια θα νιώσουν σαν τα κουτάκια αφού βιώσετε μεγαλύτερα δωμάτια. Κάθε δωμάτιο είναι μπλοκαρισμένο με πάνελ ελέγχου υψηλής τεχνολογίας που ελέγχουν τα πάντα, τεράστιες πολυτελείς τουαλέτες και πολλές έχουν τις μεγάλες ιδιωτικές βεράντες με θέα στη λωρίδα Las Vegas.

Είναι οι λεπτομέρειες που θα σας εντυπωσιάσουν.

Ελέγξτε τις φωτογραφίες των δωματίων στο The Cosmopolitan Hotel Las Vegas

Συγκρίνετε δωμάτια ξενοδοχείων στο Las Vegas με τις περισσότερες εικόνες.

Τοποθεσία: Το ξενοδοχείο Cosmopolitan Las Vegas:
3708 Las Vegas Blvd. Νότος
Las Vegas, NV 89109
Χρειάζεστε βοήθεια για να βρείτε το δρόμο σας; Χρησιμοποιήστε αυτό το χάρτη του Λας Βέγκας.

Επικοινωνήστε με το ξενοδοχείο The Cosmopolitan Las Vegas: 877-551-7778
Δείτε την ιστοσελίδα του Cosmopolitan Hotel Las Vegas

Φωτογραφίες από The Cosmopolitan Hotel Λας Βέγκας:
Φωτογραφίες από το ξενοδοχείο Cosmopolitan Las Vegas

Ελέγξτε τις φωτογραφίες των δωματίων στο The Cosmopolitan Hotel Las Vegas
Εικόνες της πισίνας στο ξενοδοχείο Cosmopolitan του Λας Βέγκας

Εστιατόρια στο The Cosmopolitan του Λας Βέγκας:
Μπλε κορδέλα Sushi Bar & Grill, Κίνα Poblano, DOCG, Estiatorio Μήλος, Jaleo, Scarpetta, STK, το Henry, Va Bene Caffè, Wicked Spoon Buffet, Κρυμμένη Πίτσα
Δείτε περισσότερα Εστιατόρια στο Λας Βέγκας

Μέρος των 100 ημερών διασκέδασης αυτό το καλοκαίρι στο Λας Βέγκας

Διασκέδαση στο The Cosmopolitan of Las Vegas: Βιβλίο και Σκηνή

Ρίξτε μια ματιά σε περισσότερες εκθέσεις στο Λας Βέγκας για να σας βοηθήσουν να σχεδιάσετε τις διακοπές σας.

Νυχτερινά κέντρα, σαλόνια και μπαρ στο The Cosmopolitan του Λας Βέγκας:
Νυχτερινό κέντρο διασκέδασης Marquee, το φεγγάρι Bar, το Club Marquee Day
Θα χρειαστείτε ακόμα μερικά ακόμα μέρη για να περάσετε καλά στο Λας Βέγκας, Ελέγξτε μας όπου το πάρτι βρίσκεται στο Λας Βέγκας.