Κορυφαία επιλογές για υπαίθρια τραπεζαρία στο St. Louis

Δεν υπάρχει τίποτα σαν να τρώτε έξω όταν ο καιρός είναι καλός. Ευτυχώς, ο St. Louis έχει μερικές εξαιρετικές επιλογές για φαγητό alfresco. Μπορείτε να βρείτε τα πάντα, από casual καφετέριες μέχρι πολυτελή εστιατόρια. Εδώ είναι μερικές κορυφαίες προτάσεις για φαγητό σε εξωτερικούς χώρους στην περιοχή St. Louis.

Το Boathouse Forest Park - Το Boathouse προσφέρει υπαίθρια τραπεζαρία στην καρδιά του Forest Park . Το εστιατόριο διαθέτει ένα μεγάλο αίθριο στη λίμνη Post-Dispatch, ανάμεσα στον Muny και τον ζωολογικό κήπο του St. Louis .

Το Boathouse σερβίρει απλό φαγητό, όπως πίτσες, σαλάτες και σάντουιτς. Διατίθενται επίσης μπύρα και κρασί. Μια άλλη καλή επιλογή είναι το brunch, το οποίο σερβίρεται κάθε Κυριακή από τις 10 π.μ. έως τις 2 μ.μ.
6101 Government Drive, Σεντ Λούις
(314) 367-2224

Bar Louie - Η τοποθεσία του Kirkwood στο μπαρ του Louie είναι ένα διασκεδαστικό μέρος για φαγητό έξω. Το εστιατόριο βρίσκεται σε μια μεγάλη υπαίθρια πλατεία κοντά στο δημαρχείο του Kirkwood. Το μπαρ Louie μοιράζεται τον υπαίθριο χώρο με άλλα δύο εστιατόρια, το Coffee House του Kaldi και το Gourmet Cafe του Pickleman, έτσι υπάρχουν πολλές επιλογές για ένα απλό γεύμα. Το μπαρ Louie είναι μια καλή επιλογή για ποτά κατά τη διάρκεια της ευχάριστης ώρας, αλλά έχει επίσης ένα πλήρες μενού ορεκτικών, flatbreads, σάντουιτς και επιδόρπια.
110 South Kirkwood Road, Kirkwood
(314) 238-2300

Irish Pub McGurk's - Το McGurk's στο Soulard είναι γνωστό για το σκούρο εσωτερικό του, ζωντανή ιρλανδική μουσική και Guinness στη βρύση, αλλά διαθέτει επίσης ένα μεγάλο αίθριο και κήπο για υπαίθρια τραπεζαρία.

Ο μεγάλος χώρος αίθριου είναι καλά διαμορφωμένος με ένα σιντριβάνι στη μέση και άνετα καθίσματα. Το McGurk's σερβίρει παραδοσιακά ιρλανδικά φαγητά, όπως πατατάκια και πολτό, σούπα πατάτας και στιφάδο Guinness, αλλά μπορείτε επίσης να βρείτε πολλά αμερικανικά φαγητά όπως μπιφτέκια, θαλασσινά, κοτόπουλο και μπριζόλα.
1200 Russell Boulevard, St. Louis
(314) 776-8309

Η πιτσαρία του Joanie - Λίγα μόλις τετράγωνα από το McGurk's στο Soulard είναι η πιτσαρία της Joanie. Το υπαίθριο αίθριο στο Joanie's είναι απλό, όπως μπορείτε να περιμένετε σε μια θέση πίτσα, αλλά είναι ένα καλό στοίχημα για ένα φθηνό υπαίθριο γεύμα. Εκτός από την πίτσα, το Joanie's σερβίρει ποικιλία από ζυμαρικά, σάντουιτς και σαλάτες. Τα εστιατόρια προσφέρουν επίσης δωρεάν υπηρεσία μεταφοράς με λεωφορείο στα Cardinal's home games κατά τη διάρκεια της σεζόν του μπέιζμπολ.
2101 Menard Street, St. Louis
(314) 865-1994

Vin de Set - Όταν θέλετε να εντυπωσιάσετε τους συναδέλφους σας, κάντε μια κράτηση στο Vin de Set κοντά στην πλατεία Lafayette. Η τραπεζαρία του εστιατορίου προσφέρει θέα στο κέντρο της πόλης του Σαιντ Λούις και στο Gateway Arch . Το Vin de Set είναι ένα υπερσύγχρονο μπιστρό που σερβίρει κλασική γαλλική κουζίνα. Διαθέτει επίσης μεγάλη λίστα με κρασιά και εντυπωσιακά επιδόρπια.
2017 Chouteau Avenue, Σεντ Λούις
(314) 241-8989

Μπαρ Italia - Δεν υπάρχει καμία έλλειψη υπαίθρια φαγητό στη γειτονιά του κεντρικού West End. Πολλά εστιατόρια CWE προσφέρουν καθίσματα πεζοδρομίων, αλλά το αίθριο στο Bar Italia είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς. Το Bar Italia προσφέρει πλήρες μενού ζυμαρικών, σαλάτες και ιταλικές προσκλήσεις. Είναι επίσης μια καλή επιλογή για την Κυριακή brunch.
13 Maryland Plaza, Σεντ Λούις
(314) 361-7010

Το Russell's στο Macklind - το Russell's είναι ένα καφέ και καφέ στη γειτονιά του Σαουθάμπτον στη νότια St.

Louis. Τους καλοκαιρινούς μήνες, το Russell's διαθέτει άνετο αίθριο και υπαίθριο καθιστικό για δείπνο. Το εστιατόριο είναι casual για πρωινό και μεσημεριανό γεύμα, αλλά σερβίρει ένα πιο εκλεκτό μενού για δείπνο με μια ωραία επιλογή κρασιού και μπύρας. Και ό, τι κι αν κάνετε, εξοικονομήστε χώρο για επιδόρπιο. Τα κέικ, οι πίτες και τα μπισκότα του Russell είναι μερικά από τα καλύτερα στην πόλη.
5400 Murdoch Avenue, Σεντ Λούις
(314) 533-9994