Νοτιοδυτική σοκολάτα και φεστιβάλ καφέ

Σοκολάτα, καφές και τσάι

Το ετήσιο Southwest Chocolate and Coffee Fest θα διεξαχθεί στις 19 - 20 Μαρτίου 2016 στο Expo New Mexico State Fairgrounds. Εστιάζοντας στον καφέ, τον καφέ και το τσάι, το φεστιβάλ περιλαμβάνει μαγειρικές διαδηλώσεις, δειγματοληψίες, σεμινάρια, διαγωνισμούς, ζωντανές παραστάσεις και διαγωνισμούς κατανάλωσης σοκολάτας. Για το 2016, θα υπάρχει επίσης ένα καφενείο Cupcake Vineyards 'Wine & Coffee, όπου μπορείτε να αγοράσετε κρασί.

Ορισμένες από τις καλύτερες σοκολάτες της Albuquerque θα είναι σε ετοιμότητα, όπως το Chocolate Cartel, Theobroma Chocolatier και Xocai.

Οι καφετιέρες καφέ περιλαμβάνουν καφετιέρες Fat Boy, Java Junction και καφέ Villa Myriam. Εξειδικευμένα καταστήματα θα είναι διαθέσιμα για να προσφέρουν την εμπειρία τους.

Το New Mexico Expo βρίσκεται στο 300 San Pedro NE. Ο χώρος στάθμευσης είναι 5 δολάρια ανά αυτοκίνητο.

Νοτιοδυτική Σοκολάτα και Καφέ Fest 2016 Πρόγραμμα

Οι πωλήσεις αλκοόλ αρχίζουν στις 10 το απόγευμα και στις 11 το βράδυ την Κυριακή και τελειώνουν στις 5 το πρωί κάθε μέρα.

Εισιτήρια
Γενική είσοδος ενηλίκων, $ 10
Ηλικιωμένοι (65 +) / Φοιτητές / Στρατιωτικοί, $ 8
Τα παιδιά 12 και κάτω είναι δωρεάν
Τα εισιτήρια μπορούν να αγοραστούν online ή στην πόρτα.

Όλα τα πλήρη εισιτήρια ενηλίκων που αγοράζονται στο διαδίκτυο λαμβάνουν μια δωρεάν κούπα αναμνηστικών ενώ τα προμήθειες διαρκούν. Κούπες θα παρέχονται στο φεστιβάλ.

Τι να περιμένεις
Θα υπάρχουν πολλοί προμηθευτές καφέ, σοκολάτας και τσαγιού που θα παρουσιάζουν τα προϊόντα τους. Σχεδόν όλος ο πωλητής παρέχει δείγματα. Η δειγματοληψία ενθαρρύνεται, όπως και οι αγορές αγαπημένων ειδών.

Πάρτε μια τσάντα κατά την είσοδο έτσι καλούδια μην χαθείτε.

Πασχαλινά αυγά Hunts
Τα παιδιά μπορούν να απολαύσουν το κυνήγι αυγών του Πάσχα καθ 'όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, δωρεάν για την παρακολούθηση παιδιών. Φροντίστε να φέρετε το δικό σας καλάθι.

Cupcake Wine & Coffee Lounge
Απολαύστε ένα μέρος για να απολαύσετε κρασί, καφέ και πολλά άλλα. Εάν είστε ιδιοκτήτης της Mazda, μπορείτε να πάρετε ένα δωρεάν φλιτζάνι καφέ.

Διαγωνισμοί
Θα υπάρχουν Guittard οι καλύτεροι διαγωνισμοί ψησίματος ερήμου σοκολάτας ανοιχτοί σε όλες τις ηλικίες, με βραβεία μετρητών. Οι διαγωνισμοί είναι 19 και 20 Μαρτίου στις 4 μ.μ. και έχουν κατηγορίες για το πρώτο και το δεύτερο βραβείο καθώς και για τους καλύτερους νεαρούς αρτοποιούς.

Ένας διαγωνισμός κατανάλωσης παγωτού σοκολάτας λαμβάνει χώρα το Σάββατο και την Κυριακή στις 2 μ.μ. Να είστε ο πρώτος που θα τελειώσει μια αφοσίωση σοκολάτας από την Cold Stone Creamery. Θα υπάρξει διαγωνισμός για παιδιά και ενήλικες. Υπάρχουν μόνο 10 διαγωνιζόμενοι για κάθε διαγωνισμό, οπότε δηλώστε συμμετοχή στο διαδίκτυο.

Θα υπάρχει επίσης μια σκηνή Kids Zone, όπου θα υπάρχουν διασκέδαση, τραγούδι, χορός και παιχνίδια για τα παιδιά.

Ο κατάλογος προμηθευτών του 2016 Περιλαμβάνει (αλλά δεν περιορίζεται σε):

Δείτε εικόνες από το Southwest Chocolate and Coffee Fest.

Επισκεφτείτε το Fest online για να εγγραφείτε σε εργαστήρια και διαγωνισμούς και να μάθετε περισσότερα.

Μάθετε περισσότερα για την περισσότερη σοκολάτα στο Albuquerque .