Μάικλ Τόμας Καφές

Τα καφενεία Michael Thomas είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να απολαύσετε ένα καλό καφέ και να χαλαρώσετε. Το Πόρτλαντ και το Σιάτλ μπορεί να θεωρηθούν πόλεις καφέ, αλλά η Albuquerque κατέχει τη δική της σε αυτή την κατηγορία. (Μερικοί μάλιστα σκέφτονται το Albuquerque ως το Portland του νοτιοδυτικού). Το τοπικό αγαπημένο Michael Thomas είναι μέρος μιας αυξανόμενης λίστας καφέ .

Τοποθεσίες καφέ του Michael Thomas

Αυτό που ξεκίνησε ως επιχείρηση καβουρδίσματος καφέ κατά κύριο λόγο το 2002 έγινε ένα μικρό καφενείο με σκάλες.

Με τα χρόνια, το καφενείο τους έχει χτίσει μια τακτική πελατεία στη μικρή τοποθεσία στο νότιο Carlisle μέσα στην ένωση γνωστή ως The Source.

Τώρα οι οπαδοί του Michael Thomas έχουν μια άλλη θέση για να απολαύσουν ένα φλιτζάνι joe. Το δεύτερο κατάστημα Michael Thomas άνοιξε στο Nob Hill το καλοκαίρι του 2014 σε μια μεγαλύτερη τοποθεσία κοντά στην UNM. Η νέα τοποθεσία προσφέρει το ίδιο καβουρδισμένο καφέ και ροφήματα καφέ όπως το αρχικό κατάστημα. Όπως και το αρχικό κατάστημα, έχουν επίσης μια περιορισμένη προσφορά γρήγορων τσιμπίδων για φαγητό, για να συμπεριλάβουν τα αρτοσκευάσματα και τα προ-φτιαγμένα burritos, αλλά το κατάστημα Bryn Mawr παίρνει τα σάντουιτς και τα γρήγορα τσιμπήματα από το εστιατόριο Hartford Square στο ανατολικό κέντρο της πόλης . Οι προσφορές για πρωινό περιλαμβάνουν προ-φτιαγμένα μπουρίτσα πρωινού (μέχρι να διαρκέσουν), granola bars και ψητές απολαύσεις όπως ρόλους κανέλας. Οι λιχουδιές που περιλαμβάνουν το quiches, τα ντόνατς, τα scones, τα cupcakes και άλλα καλούδια.

Το νέο κατάστημα βρίσκεται στη Silver Avenue στο Nob Hill , σε μια αναπτυσσόμενη λωρίδα που αρχίζει στο Carlisle και τελειώνει στο Girard.

Τα καταστήματα κατά μήκος του Silver είναι ένας ειδικός συνδυασμός αποθηκών, και τα καταστήματα μεταξύ Amherst και Bryn Mawr συνδυάζονται ειδικά στη γειτονιά αλλά και καταφέρνουν να ξεχωρίζουν με πολύχρωμες και ξεχωριστές προσόψεις. Η περιοχή συμπληρώνει τον πολυσύχναστο διάδρομο κατά μήκος του κεντρικού κέντρου, όπου τα ψώνια και το φαγητό είναι βασιλιάδες, αλλά επειδή η λωρίδα είναι κρυμμένη μακριά, η επίσκεψη σε αυτά τα μέρη είναι εξαιρετική.

Η περιοχή είναι κοντά σε μέρη όπως η La Montanita Coop, το Il Vicino και το Brewpub του Kelly, αλλά πιο ήσυχα.

Κατά μήκος της ταινίας Silver, ακριβώς έξω από τη γωνία Silver και Bryn Mawr είναι όπου θα βρείτε τη δεύτερη θέση Michael Thomas. Ο Μιχαήλ Θωμάς είναι ένας από τους πολύτιμους λίθους καφέ του Albuquerque και η νέα θέση συγκεντρώνει τις δυνάμεις των παλιών και νέων που αντιπροσωπεύει τόσο εύστοχα η περιοχή. Πριν από το άνοιγμα, οι ιδιοκτήτες ανακαινίστηκαν το κτίριο και έβαλαν σε μια μεγάλη, κινητή πόρτα γκαράζ γυαλιού που μπορεί να ανοιχτεί στο εξωτερικό στις ζεστές μέρες. Αν και το μπροστινό μέρος του καταστήματος είναι στο Bryn Mawr, είναι επίσης δυνατό να εισέλθετε από την πλαϊνή πόρτα από το Silver περνώντας από μια αίθριο αυλή.

Το καφέ Bryn Mawr είναι μακρύ και στενό, αλλά η καθαρή πόρτα του γκαράζ και ο ανοιχτός χώρος κρατούν το συναίσθημα φιλόξενο. Στο άλλο άκρο του κτιρίου, υπάρχει ένα εξωτερικό καθιστικό με αίθριο με τραπέζια. Σε εσωτερικούς χώρους, τα φίλτρα φωτός εισέρχονται μέσα από τη γυάλινη πόρτα του γκαράζ και αντανακλούν τα ξύλινα πατώματα για να δημιουργήσουν μια σπιτική ατμόσφαιρα - το κτήριο ήταν κάποτε σπίτι κάποιου.

Το καφέ του Carlisle είναι μικρό και άνετο. Και οι δύο προσφέρουν δωρεάν Wi-Fi, που φέρνει σε αυτούς που έρχονται να εργαστούν και να σπουδάσουν. Τα εξωτερικά καθίσματα και οι μπαλκονόπορτες σε αμφότερες τις θέσεις είναι ιδανικές για τους παρατηρητές.

Και φυσικά και οι δύο θέσεις προσφέρουν υπέροχο καφέ και τσάι, με ποτά που κυμαίνονται από ένα τυποποιημένο κύπελλο μέχρι τον καλύτερο εσπρέσο.

Ο Μιχαήλ Θωμάς εξακολουθεί να ψητά καφέ και να το πουλάει με τη λίβρα. Οι καφέδες που πωλούνται με τον καλύτερο τρόπο περιλαμβάνουν το Bland Blend Runner's Duke, Banda Bear Blend και το πιο δημοφιλές τους, το Hornet Roast.