Εθνικό Μουσείο Σαν Μαρτίνο

Επισκεφτείτε τη Μονή και το Μουσείο του Αγίου Μαρτίνου στη Νάπολη

Το Εθνικό Μουσείο του San Martino είναι ένα από τα κορυφαία μουσεία στη Νάπολη. Το μουσείο San Martino στεγάζεται στο Certosa di San Martino ή στο Charterhouse του Saint Martin, ένα μεγάλο συγκρότημα μοναστηριών που χρονολογείται από το 1368 και βρίσκεται στην κορυφή του λόφου Vomero κοντά στο Κάστρο του Sant'Elmo. Από το δρόμο ανάμεσα στο κάστρο και το μουσείο υπάρχουν φανταστικές όψεις της Νάπολης και του κόλπου. Δείτε φωτογραφίες από το Vomero Hill

Εκθέματα μουσείων στεγάζονται στις πρώην κατοικίες των μοναχών και μπορείτε να δείτε τα διακοσμητικά διακοσμημένα δωμάτια του μοναστηριού.

Να είστε βέβαιος να επισκεφθείτε τον κήπο και τα μοναστήρια, πάρα πολύ. Τα σημαντικότερα αξιοθέατα του Μουσείου και της Μονής San Martino περιλαμβάνουν:

Εθνικό Μουσείο Σαν Μαρτίνο

Μουσείο Τοποθεσία : Largo San Martino 5, στον λόφο Vomero
Πώς να φτάσετε στο Μουσείο : Πάρτε το funiculare, ή κλίση του σιδηρόδρομου, από Via Toledo από Galleria Umberto να Vomero, τότε είναι περίπου πέντε λεπτά με τα πόδια. Ο πλησιέστερος σταθμός του υπόγειου σιδηρόδρομου είναι η Piazza Vanvitelli στη γραμμή 1 του μετρό, στη συνέχεια το λεωφορείο V1 ή 10-15 λεπτά με τα πόδια μέχρι το λόφο.


Ώρες μουσείων : Πέμπτη - Τρίτη, 8:30 π.μ. έως 7:30 μ.μ. (κλείσιμο εισιτηρίων 6:30 μ.μ.), κλειστή Τετάρτη
Ενημερωμένες πληροφορίες: Certosa και Μουσείο του San Martino, τηλ. 0039-0817944021
Είσοδος : Η τιμή εισόδου είναι 6 ευρώ. Υπάρχουν μειώσεις για όσους είναι κάτω των 25 ετών και η είσοδος είναι δωρεάν για πολίτες της ΕΕ κάτω των 18 ετών ή άνω των 65 ετών. Τα Audioguides στα αγγλικά ή τα ιταλικά είναι διαθέσιμα για 4 ευρώ. Εάν επισκέπτεστε άλλους ιστότοπους, αποθηκεύστε την εισδοχή στη Napoli ή στην Campania Artecard. Μπορεί να αγοραστεί μπροστά ή δεξιά στο μουσείο.