Γραμμή Metro Silver: Χάρτης - Επέκταση του σταθμού Dulles Metrorail

Το Metro Silver Line (γνωστό και ως Dulles Metrorail) είναι μια επέκταση 23 μιλίων του υφιστάμενου συστήματος Washington Metrorail στη Βόρεια Βιρτζίνια, το οποίο όταν ολοκληρωθεί θα εκτείνεται από την εκκλησία του East Falls στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Dulles, συνεχίζοντας δυτικά μέχρι το Ashburn. Η Silver Line θα παρέχει άμεση μεταφορά εδάφους μεταξύ του Διεθνούς Αεροδρομίου Dulles και του κέντρου της Washington DC με 11 νέους σταθμούς Metrorail, στους σταθμούς Tysons Corner, Reston, Herndon, Dulles και Eastern Loudoun County.

Η νέα υπηρεσία Metrorail στον διάδρομο Dulles θα επεκτείνει την υπηρεσία ταχείας διακίνησης του υφιστάμενου περιφερειακού σιδηροδρομικού συστήματος, θα προσφέρει εναλλακτική λύση στα αυτοκίνητα και θα μειώσει την κυκλοφοριακή συμφόρηση στην περιοχή. Για γενικές πληροφορίες σχετικά με το μετρό της Ουάσιγκτον, δείτε έναν οδηγό για τη χρήση του Metroorail της Ουάσινγκτον .

Ενημερώσεις για το άνοιγμα: Η πρώτη φάση της Γραμμής Silver άνοιξε το Σάββατο 26 Ιουλίου 2014. Η υπηρεσία Silver Line τρέχει τώρα σε πέντε σταθμούς, όπως:

Έχουν ξεκινήσει οι εργασίες για τη φάση 2 του έργου, η οποία θα συνδέει το σύστημα Metrorail με το διεθνές αεροδρόμιο Herndon, Washington Dulles και σημεία στην περιοχή Loudoun County, VA. Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις παρακάτω φάσεις.

Χώρος στάθμευσης: Ο σταθμός μετρό Wiehle-Reston East διαθέτει πολυεπίπεδη υπόγειο χώρο στάθμευσης που βρίσκεται στη βόρεια πλευρά του σταθμού. Ο σταθμός περιλαμβάνει ένα χώρο στάθμευσης 2.300 χώρων στάθμευσης, ένα ασφαλές, επιλεγμένο δωμάτιο ποδηλάτου, τερματικό σταθμό λεωφορείων 10 λεωφορείων, υπηρεσία λεωφορείων προς το αεροδρόμιο Dulles , υπηρεσία λεωφορείων στο Udvar-Hazy Center του Εθνικού Αεροπορικού και Διαστημικού Μουσείου .

Τα τέλη στάθμευσης συλλέγονται κατά την έξοδο, από τις 10:30 π.μ. έως το κλείσιμο του συστήματος Metrorail. Η πληρωμή γίνεται αποδεκτή με κάρτες SmarTrip® και πιστωτικές κάρτες. Ο χώρος στάθμευσης είναι δωρεάν τα σαββατοκύριακα και τις ομοσπονδιακές διακοπές.

Φάσεις κατασκευής

Διαβάστε περισσότερα για την Tysons, Virginia Development

Προτεινόμενη ανάγνωση

Γύρω από την περιοχή της Ουάσιγκτον DC
Οδηγός δημόσιων μεταφορών για την περιοχή Ουάσιγκτον DC
Χρόνοι οδήγησης και αποστάσεις γύρω από την περιοχή DC
Γειτονιές της Περιφέρειας Πρωτεύουσας του DC
Μια επισκόπηση των δρόμων και των αυτοκινητοδρόμων στην περιοχή Ουάσιγκτον DC