Βασικές συμβουλές ταξιδιού για τους πρώτους τουρίστες της Μυανμάρ

Χρήσιμες συμβουλές από τη Μυανμάρ από τον Edwin Briels του Khiri Travel

Σχεδιάζετε σύντομα την επίσκεψη στη Μιανμάρ ; Μπες στη σειρά; οι πολιτικές μεταρρυθμίσεις που εκτυλίσσονται στο πρώην βασίλειο των ερημιτών έχουν ανοίξει τα οχυρά του τουρισμού στη χώρα.

"Τώρα, όλος ο κόσμος θέλει ενεργά να συμμετάσχει στη χώρα και θέλει να πάει εκεί", εξηγεί ο Edwin Briels, γενικός διευθυντής του Khiri Travel Myanmar και ένας μακροχρόνιος ταξιδιωτικός επαγγελματίας της Μυανμάρ. "Πριν από τρία χρόνια, έπρεπε να ικετεύσουμε τους ανθρώπους να έρθουν!"

Η αυξημένη τουριστική παλίρροια έχει κάνει ελάχιστη διαφορά στη Μυανμάρ, τη μεγαλύτερη χώρα στην ηπειρωτική Νοτιοανατολική Ασία, στα 261.000 τετραγωνικά μίλια. Οι νέες αφίξεις δεν θα βρουν κανένα από τα πλήθη που θα συναντήσουν συνήθως σε περισσότερους προορισμούς όπως το Μπαλί και η Siem Reap .

"Υπάρχει πολύς χώρος για να έρχονται περισσότεροι άνθρωποι, να επισκέπτονται τη χώρα", μας λέει ο Edwin. "Νομίζω ότι είναι καλό αν οι ταξιδιώτες διασκορπιστούν στη Μυανμάρ - όχι μόνο πηγαίνετε στο Μανταλάι, το Μπαγκάν και τη Λίμνη Ίνλε, αλλά πηγαίνετε στο Βόρειο Σαν Κράιτς ή στο Κασίν, και θα ήταν καλό οι άνθρωποι να απλώνονται όλο το χρόνο γιατί η Μιανμάρ είναι σίγουρα ένας προορισμός για όλο το χρόνο! "

Ο Edwin προσφέρει μερικές συμβουλές για τους τουρίστες που σχεδιάζουν το πρώτο ταξίδι τους στη Μιανμάρ - για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τη δική σας εκδρομή στην πιο μυστηριώδη χώρα της Νοτιοανατολικής Ασίας, συμβουλευτείτε την καρδιά.