Ευρωπαϊκό χάρτης της πόλης με οδήγηση αποστάσεις και αμαξοστοιχίες

Πολλοί άνθρωποι που σχεδιάζουν ταξίδια στην Ευρώπη μπερδεύονται από τις αποστάσεις μεταξύ των μεγάλων πόλεων. Έχω προετοιμάσει το χάρτη σε αυτό το άρθρο για να δείξει τις αποστάσεις οδήγησης σε μίλια, χιλιόμετρα και τους δύσκολους χρόνους της αμαξοστοιχίας που μπορείτε να περιμένετε να συναντήσετε όταν ταξιδεύετε μεταξύ πόλεων.

Ο κορυφαίος αριθμός σε κάθε πλαίσιο αντιπροσωπεύει την απόσταση σε μίλια μεταξύ των πόλεων κατά τη λήψη των μεγάλων δρόμων. Ο δεύτερος αριθμός αντιπροσωπεύει την απόσταση σε χιλιόμετρα και ο κόκκινος αριθμός δείχνει τον αριθμό ωρών που μπορεί να λάβει ένα περιφερειακό τρένο μεταξύ των πόλεων - εάν είναι προγραμματισμένο.

Δείτε επίσης:

Οι χώρες που εμφανίζονται με κίτρινο χρώμα στο χάρτη χρησιμοποιούν το ευρώ (€), ενώ οι χώρες με πράσινο χρησιμοποιούν το τοπικό νόμισμα (ανατρέξτε στον ευρωπαϊκό μας Οδηγό νομισμάτων για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το νόμισμα).

Ίσως θα θέλατε να έχουν ειδικοί να κάνουν τα πάντα. Μπορείτε να εξετάσετε αυτές τις εκτεταμένες περιοδείες των ευρωπαϊκών χωρών από τον Viator.

Οδηγώντας τις αποστάσεις και τους χρόνους ταξιδιού της αμαξοστοιχίας

Δείτε αποστάσεις και συγκρίνετε τις ώρες ταξιδιού για μερικά από τα πιο δημοφιλή δρομολόγια στην Ευρώπη.

Από το Λονδίνο

Από το Παρίσι

Από το Άμστερνταμ

Από τη Φρανκφούρτη

Από το Βερολίνο