Σύνδεσμος ελαφρού σιδηροδρόμου

Πώς να οδηγήσετε, πού πηγαίνει και άλλες πληροφορίες

Το δίκτυο δημόσιων συγκοινωνιών του Σιάτλ περιλαμβάνει ένα αρκετά εκτεταμένο στόλο λεωφορείων, ένα μονοπάτι, το South Lake Street Streetcar και το Link Light Rail. Ενώ το ελαφρύ σιδηρόδρομο δεν διασχίζει την πόλη, το Link είναι καταπληκτικά χρήσιμο και εύκολο στη χρήση. Χώροι στάθμευσης βρίσκονται σε μερικούς σταθμούς, ώστε να μπορείτε να σταθμεύσετε και να οδηγήσετε, κάνοντας αυτό έναν εξαιρετικό τρόπο για να αποφύγετε την κυκλοφορία που οδηγεί στο Σιάτλ από το νότο. Τα τρένα τρέχουν μεταξύ κάθε 7 και 15 λεπτά, έτσι δεν πρέπει ποτέ να περιμένετε καιρό.

Link είναι ένας από τους πολλούς τρόπους δημόσιας συγκοινωνίας μεταξύ του Seattle-Tacoma International Airport και του Westlake στο κέντρο του Σιάτλ. Αν δεν έχετε βόλτα στο αεροδρόμιο, το Link είναι πολύ πιο οικονομικό από το ταξί ή το πάρκινγκ στο αεροδρόμιο και η διαδρομή είναι σύντομη και ευχάριστη. Τα τρένα κάνουν αρκετές στάσεις, συμπεριλαμβανομένου του SoDo, οπότε ο Link είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να φτάσετε στα γήπεδα και στις μέρες του παιχνιδιού.

Link έχει επίσης μια γραμμή στο Tacoma που τρέχει μεταξύ του Tacoma Dome και του θεάτρου, αλλά αυτή η γραμμή ονομάζεται Tacoma Link ... και είναι δωρεάν!