Διάσημοι άνθρωποι που γεννήθηκαν στο έτος της τίγρης

Εδώ είναι η αποκλειστική λίστα μας με διάσημους ανθρώπους που γεννήθηκαν το έτος της Τίγρης. Αυτό αναφέρεται στα σημάδια κινεζικού Ωροσκοπίου , που βασίζονται στο κινεζικό νέο έτος . Αυτό δεν είναι εξαντλητικός κατάλογος, μόνο το κυριώτερο κύλινδρο των πιο διάσημων ανθρώπων που γεννήθηκαν στο Έτος της Τίγρης.

Πολιτικοί και ηγέτες

Αποδεικνύοντας ότι οι Τίγρεις δεν φοβούνται να υποχωρήσουν, μερικοί από τους μεγαλύτερους στρατιωτικούς στρατηγούς και ηγέτες του κόσμου γεννήθηκαν στο Έτος της Τίγρης, συμπεριλαμβανομένου του Dwight D Eisenhower , του Χο Τσι Μιν και ... καλά, ο Charles De Gaulle .

Άλλες λιγότερο αιμοδιψείς γάτες περιλαμβάνουν τη Βασίλισσα Ελισάβετ Β , τον Karl Marx και τον Marco Polo .

Ηθοποιοί και ηθοποιούς

Ο κατάλογος των ηθοποιών και των ηθοποιών που γεννήθηκαν στο Έτος της Τίγρης είναι μια θετική ονομαστική κλήση των πιο διάσημων του Χόλιγουντ, όπως οι Bill Murray , Alec Guinness και Marilyn Monroe . Οι αστέρες δράσης Tom Cruise και Wesley Snipes είναι επίσης οι Τίγρεις, όπως και ο Leonardo Di Caprio . Νωπά γατάκια στο Savannah περιλαμβάνουν Megan Fox , Shia LaBeouf και Lindsay Lohan .

Μουσικοί, καλλιτέχνες και συγγραφείς

Έξυπνοι στην κορυφή της λίστας περιλαμβάνουν την Emily Dickinson , τον Dylan Thomas , τον Beatrix Potter και τον Ludwig van Beethoven . περισσότερο, αν ο ελαφρώς λιγότερο επιφανής Τίγρης που πήγε για να γίνει βασιλιάδες της ζούγκλας, περιλαμβάνουν Agatha Christie , MC Hammer , και Lady Gaga .