Δωρεάν Χριστούγεννα και εκδηλώσεις διακοπών

Βρείτε δωρεάν εκδηλώσεις διακοπών στο Albuquerque

Απολαύστε τα δωρεάν Χριστούγεννα και τις εκδηλώσεις διακοπών που Albuquerque έχει να προσφέρει, τα οποία είναι άφθονα! Από το φωτισμό του ετήσιου χριστουγεννιάτικου δέντρου μέχρι το Parade Light Parade, υπάρχει κάτι που συμβαίνει τόσο διασκεδαστικό όσο και προσιτό.

Ενημερώθηκε για το 2016.

Placitas Holiday Καλών Τεχνών και Χειροτεχνίας Πώληση

Η ετήσια πώληση καλλιτεχνικών και βιοτεχνικών διακοπών του Placitas περιλαμβάνει πάνω από 80 καλλιτέχνες σε τρεις τοποθεσίες, 19 και 20 Νοεμβρίου.

Έκθεση UNM Arts and Crafts

Η παράσταση περιλαμβάνει τέχνες και βιοτεχνίες από περισσότερους από 70 προμηθευτές.

Αυτή είναι μια ετήσια παράδοση για 53 χρόνια. Η έκθεση πραγματοποιείται από τις 30 Νοεμβρίου έως τις 2 Δεκεμβρίου, 10 π.μ. - 6 μ.μ. κάθε μέρα.

Corrales Holiday Art Fest

Βρείτε μια ποικιλία από τοπικούς καλλιτέχνες που δείχνουν τη δουλειά τους, από κοσμήματα έως πίνακες ζωγραφικής έως κεραμικά και πολλά άλλα. Βρείτε προσιτά δώρα για τα Χριστούγεννα που είναι μοναδικά. Γίνεται το Σαββατοκύριακο των Ευχαριστιών, 3 και 4 Δεκεμβρίου από τις 10 π.μ. έως τις 4 μ.μ.

Bugg Φώτα

Οι οθόνες προβολής διαθέτουν χειροποίητους χαρακτήρες. Τα Bugg Lights είναι μια τοπική παράδοση για πάνω από 40 χρόνια. Τα Bugg Lights εκτίθενται τώρα στο Μουσείο Harvey House στο Belen και ενώ η οθόνη είναι δωρεάν, οι δωρεές είναι ευπρόσδεκτες, για να βοηθήσουν τους πολλούς εθελοντές που βοήθησαν να συμβεί αυτό. Τα φώτα Bugg ξεκινούν από τις 26 Νοεμβρίου και συνεχίζονται μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου, την Κυριακή - την Πέμπτη από τις 5 έως τις 8 μ.μ. και την Παρασκευή και το Σάββατο από τις 5 έως τις 9 μ.μ.

Παραδοσιακές Τέχνες Παραμονής στον Ποταμό Φωτισμών

Οι οικογένειες μπορούν να απολαύσουν τη βιοτεχνία της φύσης ακριβώς εγκαίρως για τα Χριστούγεννα.

Παρέχονται αναλώσιμα. Τα εργαστήρια πραγματοποιούνται στο Κτήριο Εκπαίδευσης Βοτανικού Κήπου στις 7, 14 και 21 Δεκεμβρίου από τις 6 έως τις 8 το βράδυ

Nob Hill Shop και βόλτα

Το ετήσιο κατάστημα και βόλτα περιλαμβάνει βόλτες μουσικούς και καρόλες και εξαιρετικά ψώνια και φαγητό, από τις 3 μ.μ. - 10:30 μ.μ. την 1η Δεκεμβρίου, στην κεντρική λεωφόρο μεταξύ Ουάσιγκτον και Γκιάρντ.

Φροντίστε να ψάξετε για τον Άγιο Βασίλη, ο οποίος θα λαμβάνει παραγγελίες.

Κρέμονται από τους Πράσινους

Η παράδοση συνεχίζεται στην UNM, καθώς η πανεπιστημιακή κοινότητα συγκεντρώνεται στο University House για να γιορτάσει την εορταστική περίοδο. Οι Carolers θα συγκεντρωθούν μπροστά από την αίθουσα Popejoy στις 5:45 μ.μ., όπου όλοι θα συγκεντρωθούν για να κάνουν τη βόλτα στο University House. Θα υπάρχει ζεστή σοκολάτα, biscochitos και posole. οι συμμετέχοντες καλούνται να παραδώσουν ένα παιδικό βιβλίο χωρίς χαρτί ως δωρεά στο Νοσοκομείο Παίδων της UNM. Πραγματοποιείται την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου.

Παλιά ορεινή πεζοπορία

Δεν μπορώ να πω αρκετά καλά πράγματα για αυτό το γεγονός, το οποίο θα συμβεί φέτος στις 2 Δεκεμβρίου από τις 5 έως τις 9 το βράδυ. Θα φτάσετε να δείτε το φωτισμό του επίσημου χριστουγεννιάτικου δέντρου στο San Luis Plaza στις 6:15 μ.μ. την ευκαιρία να τραβήξετε μια φωτογραφία με το Santa στο Plaza Vieja. Θα υπάρχουν ειδικές προσφορές σε καταστήματα σε όλη την Παλιά Πόλη και πολλές ψυχαγωγικές δραστηριότητες. Πάρτε μέρος στο Museum Walk στο Μουσείο του Albuquerque, στο Explora και στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας και Επιστήμης του Νέου Μεξικού, τα οποία θα είναι όλα ανοιχτά δωρεάν και θα προσφέρουν εκπτώσεις για καταστήματα δώρων.

Έκθεση διακοπών

Βρείτε φρέσκες γιρλάντες, στεφάνια και poinsettias από κυρίους κηπουρούς. Θα υπάρχουν πάνω από 40 περίπτερα χειροτεχνίας.

2 και 3 Δεκεμβρίου από τις 9 π.μ. - 4 μ.μ. στο κέντρο κήπου του Albuquerque, 10120 Lomas NE.

Το Φεστιβάλ των Δέντρων

Το Φεστιβάλ Δέντρων είναι ένα έρανο για το Ίδρυμα Carrie Tingley για να βοηθήσει τα παιδιά των ειδικών αναγκών των νοσοκομείων. Τα νοσοκομεία του Carrie Tingley προσφέρουν στα παιδιά ένα μέρος για να φτάσουν καλά και να βελτιώσουν την ευκαιρία τους στη ζωή. Δώστε το χρόνο σας, αγοράστε ένα στολίδι ή δημιουργήστε ή φέρετε τη δική σας για να βοηθήσετε την αιτία. Αυτό συμβαίνει στις 3 - 4 Δεκεμβρίου στο Συνεδριακό Κέντρο του Albuquerque.

Παλιά Εκκλησία Καλών Τεχνών Εμφάνιση και Πώληση

Η πώληση πραγματοποιείται στην εκκλησία Old San Ysidro της Corrales, όπου θα βρείτε τέχνες και βιοτεχνίες 2, 3 και 4 Δεκεμβρίου από τις 10 π.μ. έως τις 4 μ.μ. Δωρεάν και ανοιχτό στο κοινό, με δωρεάν χώρο στάθμευσης.

Μαδρίτη Χριστουγεννιάτικο σπίτι

Ο Σάντα θα είναι σε ετοιμότητα για να ακούσει τις ψιθυρισμένες ευχές, μαζί με την κ. Claus, βόλτες με stagecoach, μουσική, carolers και μια ποικιλία ψυχαγωγίας.

Θα υπάρχουν επίσης οι ανοιχτές γκαλερί και τα έργα τέχνης που το χωριό της Μαδρίτης είναι διάσημο. Θα βρείτε τις γιορτές τα Σάββατα και τις Κυριακές τον Δεκέμβριο. Η ετήσια παρέλαση των Χριστουγέννων πραγματοποιείται το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου στις 4 μ.μ.

Μαδρίτη Χριστούγεννα παρέλαση

Η Χριστουγεννιάτικη πόλη της Νέας Υόρκης της Μαδρίτης θα έχει την ετήσια Χριστουγεννιάτικη παρέλαση το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου. Οι επιχειρήσεις θα προσφέρουν στους επισκέπτες δωρεάν ζεστό μηλίτη και μπισκότα. Η παρέλαση αρχίζει στις 4 μ.μ. και η πόλη ανάβει μετά το ηλιοβασίλεμα.

Φωτεινή παρέλαση

Η ετήσια Parade Light Parade διαθέτει τον Άγιο Βασίλη και πάνω από 100 πλωτήρες με φώτα αναβοσβήνει. Επισκεφθείτε την παρέλαση φέτος στο Nob Hill και επωφεληθείτε από τις τοπικές εκπτώσεις των καταστημάτων. Η παρέλαση αρχίζει στις 5:15 μ.μ. στις 3 Δεκεμβρίου. Η παρέλαση κινείται δυτικά κατά μήκος της κεντρικής λεωφόρου μεταξύ Ουάσιγκτον και Γκιάρντ, κατά τη διάρκεια του Nob Hill Shop και βόλτα.

Διακοπή διακοπών και κατάστημα

Η ετήσια εκδήλωση στο Los Ranchos περιλαμβάνει περισσότερες από 30 επιχειρήσεις και εστιατόρια σε μια μικρή περιοχή, καθιστώντας εύκολη την αγορά για τις διακοπές. Πέτα σε οποιονδήποτε συμμετέχοντα προμηθευτή και σηκώστε τον χάρτη σας για να σχεδιάσετε τις αγορές σας. Οι συμμετέχουσες επιχειρήσεις θα προσφέρουν εκπτώσεις, βραβεία, αναψυκτικά, ψυχαγωγία, δώρα και άλλα κίνητρα για αγορές. Stop and Shop πραγματοποιούνται στις 3 και 4 Δεκεμβρίου κατά μήκος της Fourth Street στο Los Ranchos.

Τα φώτα του Κουουάουα

Το βράδυ της διασκέδασης στο Coronado Monument περιλαμβάνει φωταύγια, φωτιά, επίσκεψη από τον Santa, ντόπιους χορευτές, μπισκότα biscochito, ζεστό μηλίτη μήλου και κακάο. Τα παιδιά μπορούν να κάνουν τα δικά τους Χριστουγεννιάτικα στολίδια. Θα υπάρξει μουσική, παραδοσιακοί χοροί Pueblo και αφήγηση ιστοριών της Native American. Ψάξτε για τις δραστηριότητες των παιδιών και τα φορτηγά τροφίμων. Αυτό συμβαίνει την Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου, 5 μ.μ. - 8 μ.μ. στο Μνημείο Κορωνάδο, Hwy 550, Bernalillo.

Συναυλία διακοπών

Ακούστε τη συναυλιακή ζώνη του Albuquerque καθώς εκτελούν μουσική διακοπών την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου στις 3 μ.μ. στο θέατρο KiMo, 423 Central.

Διακοπές Πτήση

Απολαύστε τη διακόσμηση μπισκότων μπαλόνι διακοπών, την κατασκευή χειροτεχνίας και την επίσκεψη με τον πιλότο μπαλόνι Santa. Τα ζεστά ροφήματα και οι νοστιμιές θα πωληθούν καθώς και ένα «χωριό» αγορών στο Νέο Μεξικό με τοπικές επιχειρήσεις και τεχνίτες. Βγάλτε την φωτογραφία σας με το μπαλόνι Pilot Santa. Η εκδήλωση λαμβάνει χώρα την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου στο Μουσείο Μπαλόνι, 9201 Μουσείο Μπαλόνι Drive, από τις 11 π.μ. - 3 μ.μ.

Ο Μεσσίας του Χάντελ

Η Κοινοτική Χορωδία και Ορχήστρα του East Mountain εκτελεί το αγαπημένο των διακοπών στις 3 και 4 Δεκεμβρίου στις 3 μ.μ. στο Prince of Peace Lutheran Church, 12121 NM 14, Cedar Crest. Καλέστε (505) 228-0607 για πληροφορίες.

Συναυλία διακοπών

Η Santa Fe Concert Band θα δώσει μια ελεύθερη δημόσια συναυλία το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου στο Santa Fe Mall στη Σάντα Φε, στις 4 μ.μ.

Χριστούγεννα στο Παλάτι

Η ετήσια παράδοση φέρνει την κοινότητα μαζί στο Παλάτι των Διοικητών, όπου υπάρχει ζεστό μηλίτη, ζωντανή μουσική και διασκέδαση. Ο κ. Και η κ. Άγιος Βασίλης θα επισκεφθούν. Συμμετοχή στις εορταστικές εκδηλώσεις 9 Δεκεμβρίου, από τις 5:30 μ.μ. έως τις 8 μ.μ. στο 105 Palace Avenue, Σάντα Φε.

Συναυλία διακοπών

Το Santa Fe Concert Band θα δώσει μια ελεύθερη δημόσια συναυλία στις 7 μ.μ. 12 Δεκεμβρίου στο The Lensic, 211 San Francisco Street, Σάντα Φε. Το κάθισμα αρχίζει στις 6:30 μ.μ.

Θαύμα στην 34η οδό

Η ταινία του 1947 με πρωταγωνιστή τον Άγιο Βασίλη θα προβληθεί στο θέατρο KiMo την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου στις 6 μ.μ.

Φως ανάμεσα στους εορτασμούς των διακοπών των ερειπίων

Οι φωτισμοί Luminarias θα διακοσμήσουν τα ερείπια της εκκλησίας Giusewa Pueblo και San Jose. Απολαύστε τη Native American μουσική και χορευτές Jemez Pueblo από τις φωτιές. Οι βόλτες με ιππασία κάνουν ιππασία για αναψυκτικά το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου, 5 μ.μ. έως 8.30 μ.μ. στο ιστορικό κέντρο Jemez, Jemez.

Winterfest

Από το μεσημέρι έως τις 5 το βράδυ θα πραγματοποιηθεί παγοδρομία και τέχνη και βιοτεχνία στο Santa Ana Star Center στο Ρίο Ράντσο το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου. Αντί για τη χρέωση ενοικίασης σκαφών και την είσοδο, παρακαλείστε να φέρετε ένα μη αλλοιώσιμο είδος διατροφής. Από το μεσημέρι έως τις 5 μ.μ., ο Santa και η κ. Claus θα εμφανιστούν για παιδιά που θέλουν να τραβήξουν μαζί τους τις φωτογραφίες τους. Απολαύστε μια παρέλαση από τις 5:15 έως τις 7:15 μ.μ. μέσω της περιοχής του κέντρου της πόλης.

Luminarias στην παλιά πόλη και Albuquerque γειτονιές

Τα Χριστούγεννα δεν είναι τα ίδια στο Albuquerque χωρίς περιήγηση στις οθόνες φωταύγειας την παραμονή των Χριστουγέννων. Περπατήστε στην πλατεία της Παλιάς Πόλης και επισκεφθείτε τη γειτονιά Country Club στις 24 Δεκεμβρίου, με στάσεις για ζεστή σοκολάτα, καρόλες και χαρούμενες διακοπές. Άλλες γειτονιές που πρέπει να δοκιμάσετε είναι η περιοχή Country Club, Ridgecrest και North Albuquerque Acres. Απολαύστε τα φώτα μόλις ο ήλιος πέσει κάτω.