Παρέλαση ελαφριάς παρέλασης στο Albuquerque

Λεπτομέρειες σχετικά με αυτή την ετήσια παρέλαση διακοπών - η διαδρομή, η μετάβαση και άλλα

Ποια είναι η περίοδος διακοπών χωρίς παρέλαση; Η πόλη του Albuquerque ετήσια Twinkle Light Parade γιορτάζει την εποχή με το είδος της λάμψης και glam που περιμένετε από αυτό το γεγονός διακοπών. Κάθε χρόνο, οι γειτονικοί σύλλογοι, οι ομάδες ειδικών και τα κλαμπ συνθέτουν μια είσοδο παρέλασης διακοσμημένη σε φώτα διακοπών. Οι καταχωρήσεις του Albuquerque είναι μοναδικές για την πόλη. Πού αλλού μπορείτε να βρείτε μια παρέλαση με μικρά κλαμπ αυτοκινήτων αναβάτη;

Η παρέλαση πραγματοποιείται συνήθως στο Nob Hill , δύο μόλις ημέρες μετά το ετήσιο Nob Hill Shop και Walk . Το Σάββατο, τα ψώνια μπορούν να γίνουν πριν ή μετά την παρέλαση στο Nob Hill, όπου οι έμποροι θα είναι ανοιχτοί αργά. Η Κεντρική θα κλείσει για τα αυτοκίνητα από το μεσημέρι μέχρι τα μεσάνυχτα για να κάνει τα ψώνια χαλαρή υπόθεση.

Ένα άλλο πράγμα που κάνει το Albuquerque Twinkle Light Parade ξεχωριστό είναι η διασκέδαση που μπορείτε να συνεχίσετε να απολαμβάνετε μετά την παρέλαση. Πηγαίνετε στους Βοτανικούς Κήπους του Rio Grande για την ειδική έκθεση River of Lights . Υπάρχει άφθονος λάμψη και λάμψη, με φωτισμένες σκηνές διάσπαρτες σε όλους τους κήπους, φωτίζοντας το σκοτάδι. Τα παιδιά αγαπούν ιδιαίτερα τον σιδηρόδρομο στον κήπο, που είναι όλα διακοσμημένα με τα χριστουγεννιάτικα φινέτσα, που διευθύνονται από τον Santa Snoopy. Και μιλώντας για τον Άγιο Βασίλη, είναι και στο χέρι.

Ένα τεράστιο πλωτήρα που χαρακτηρίζει τον Σάντα και τα ξωτικά του θα είναι το φινάλε της μεγάλης παρέλασης. Ο πλωτήρας περιλαμβάνει το σπίτι του Claus. Τα οχήματα Claus θα είναι το ρεπλίκα του Σάντα του C-Cab Mack Truck στις αρχές της δεκαετίας του 1920 και μια σειρά από παλαιά έλκηθρο του αιώνα.

Ο πλωτήρας θα έχει ένα corral για ταράνδου και το bunkhouse για τα ξωτικά.

Το πυροσβεστικό τμήμα του Βόρειου Πόλου θα οδηγήσει ένα πυροσβεστικό όχημα στις αρχές του 1930. Πίσω από το Santa float, θα υπάρξει μια πρόωρη δεκαετία του 1930 Tangley Calliaphone Air Calliope.

Παρακολουθήστε την παρέλαση στο Central μεταξύ Washington και Girard. Υπάρχουν κάποιες στάσεις λεύκανσης κατά μήκος του δρόμου, αλλά οι θέσεις είναι περιορισμένες.

Προετοιμασία για την παρέλαση

Πώς να πάτε εκεί

Το κέντρο θα κλείσει για οχήματα από το San Mateo έως το Girard. Όταν τελειώσει η παρέλαση, οι αγορές στο Nob Hill συνεχίζονται μέχρι τις 22:00