Τουριστικοί Σύνδεσμοι Τουρισμού

Οργανισμοί για τον Τουρισμό και τον ελεύθερο ταξιδιώτη επαγγελματία

Ο τουρισμός και τα ταξίδια είναι μια δύσκολη και μοναδική επιχείρηση. Μέσα σε μια ώρα μπορείτε να βοηθήσετε έναν πελάτη να σχεδιάσει ένα οδικό ταξίδι στην Κεντρική Καλιφόρνια της Καλιφόρνιας και στη συνέχεια να κλείσει ένα ζευγάρι για μια ρομαντική απόδραση στους αρχαιολογικούς χώρους του Mundo Maya και να δημιουργήσει μια οικογενειακή περιπέτεια στο Βόρειο Νησί της Νέας Ζηλανδίας . Καμία άλλη επιχείρηση δεν απαιτεί πιο ακριβείς πληροφορίες σχετικά με τη γεωγραφία, τον πολιτισμό και τα τρέχοντα γεγονότα σε απομακρυσμένες περιοχές από ό, τι η ταξιδιωτική βιομηχανία. Οι πελάτες υπολογίζουν στους επαγγελματίες του τουρισμού για ενημερωμένες πληροφορίες που μπορούν να κάνουν ή να σπάσουν διακοπές.

Οι περισσότεροι επαγγελματίες του τουρισμού και του τουρισμού αναγνωρίζουν ότι οι εμπορικές ενώσεις και οργανώσεις μπορούν να προσφέρουν πολύτιμες επαφές, ευκαιρίες δικτύωσης και πληροφορίες. Ο ακόλουθος κατάλογος προσδιορίζει μερικούς από τους οργανισμούς που είναι αφιερωμένοι στην παροχή βοήθειας στους ειδικούς τουρισμού και αναψυχής.

Αυτή η λίστα είναι μόνο μια αρχή. Εάν γνωρίζετε για άλλους πολύτιμους οργανισμούς που θα πρέπει να βρίσκονται στη λίστα μας, στείλτε μας ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να μοιραστούμε τις πληροφορίες με τους άλλους αναγνώστες μας.