Τι είναι μια Κοινοπραξία στην Τουριστική Βιομηχανία;

Ενοποιημένες Ομάδες Οργανισμού

Στο ταξίδι και στον τουρισμό, μια κοινοπραξία αναφέρεται σε μια οργάνωση που αποτελείται από ανεξάρτητα πρακτορεία ταξιδίων και πρακτορεία. Συνενώνονται για να αυξήσουν την αγοραστική τους δύναμη, τις προμήθειες και τις παροχές που είναι σε θέση να παρέχουν στους πελάτες τους.

Οι αντιπρόσωποι και οι οργανισμοί πρέπει να πληρούν μια απαίτηση όγκου πωλήσεων προκειμένου να προσκληθούν να συμμετάσχουν σε μια κοινοπραξία. Τα οφέλη των μελών περιλαμβάνουν προγράμματα μάρκετινγκ, επικαλύψεις προμηθειών, κατάρτιση αντιπροσώπων και εκπαίδευση, ταξίδια FAM, τεχνικά εργαλεία, παραπομπές πελατών και ευκαιρίες δικτύωσης.

Οι κοινοπραξίες διαπραγματεύονται με ξενοδοχεία, θέρετρα, κρουαζιέρες και άλλους προμηθευτές για λογαριασμό των αντιπροσώπων τους. Η προκύπτουσα σχέση "προτιμώμενου προμηθευτή" ωφελεί τους πελάτες της εταιρείας με τη μορφή αναβαθμίσεων, παροχών δωματίου και ειδικών προσφορών που δεν είναι διαθέσιμες στο ευρύ κοινό.

Διακεκριμένες κοινοπραξίες Travel Industria

Ορισμένες από τις πιο γνωστές κοινοπραξίες περιλαμβάνουν το Virtuoso, το Signature Travel Network, το Ensemble Travel Group και το Vacation.com. Εδώ είναι λίγες πληροφορίες για αυτούς.

Βιρτουόζος

Το Virtuoso είναι ένα δίκτυο ταξιδιωτικών πρακτορείων πολυτελείας, με περισσότερους από 11.400 ταξιδιωτικούς συμβούλους ανά τον κόσμο. Περιλαμβάνει επίσης 2.000 προνομιούχους προμηθευτές, όπως γραμμές κρουαζιέρας, ξενοδοχεία και ταξιδιωτικούς πράκτορες. Μαζί, εργάζονται για έναν κοινό στόχο: την παροχή αποκλειστικών ταξιδιωτικών εμπειριών για τους καταναλωτές.

Η Virtuoso υπερηφανεύεται για αυτές τις αποκλειστικές εμπειρίες. Οι πελάτες συχνά λαμβάνουν θεραπεία VIP, με ειδικές ανέσεις κατά το check-in.

Η εταιρεία είναι επικεφαλής του διευθυντή Matthew Upchurch και έχει γραφεία στο Fort Worth, το Σιάτλ και τη Νέα Υόρκη.

Το Virtuoso είναι γνωστό για τη φιλοξενία της πιο εβδομαδιαίας εβδομάδας ταξιδιού. Η εβδομάδα ταξιδιών Virtuoso είναι ένα ετήσιο γεγονός που πραγματοποιείται στο Λας Βέγκας. Παίρνει χιλιάδες μέλη και προμηθευτές Virtuoso, όπως γραμμές κρουαζιέρας, ξενοδοχεία και ταξιδιωτικούς πράκτορες.

Το συμβάν έχει να κάνει με την ανάμειξη και την ανάμειξη. Φέρνει τους πράκτορες μαζί με τους προμηθευτές σε μορφή "ταχύτητας χρονολόγησης" τεσσάρων λεπτών ραντεβού.

Είναι ένας πολύ ενεργειακός και εξαιρετικά αποτελεσματικός τρόπος για τα μέλη να ανακαλύψουν τις τελευταίες προσφορές προϊόντων στον κόσμο των ταξιδιών. Μπορούν, με τη σειρά τους, να χρησιμοποιήσουν τις πληροφορίες για να βοηθήσουν τους πελάτες να σχεδιάσουν το ταξίδι τους.

Δίκτυο ταξιδιών υπογραφής

Δημιουργημένο από μια ομάδα κατόχων πρακτορείων το 1956, το Signature Travel Network αυξάνεται συνεχώς από τότε. Περιλαμβάνει περισσότερους από 6.000 αντιπροσώπους στις ΗΠΑ, τον Καναδά, την Αυστραλία, τη Βραζιλία και τη Νέα Ζηλανδία.

Η υπογραφή είναι ένας συνεταιρισμός ιδιοκτησίας μέλους. Τα μέλη λαμβάνουν οφέλη στις κατηγορίες του μάρκετινγκ, της τεχνολογίας και της κατάρτισης. Η εταιρεία έχει την έδρα της στη Μαρίνα ντελ Ρέι της Καλιφόρνια με γραφεία στη Νέα Υόρκη.

Vacation.com

Το Vacation.com είναι ο μεγαλύτερος οργανισμός μάρκετινγκ ταξιδιωτικών υπηρεσιών της Βόρειας Αμερικής. Εξυπηρετεί ανεξάρτητους οργανισμούς λιανικής πώλησης στις ΗΠΑ και τον Καναδά. Η κοινοπραξία ανήκει στην Travel Leaders Group, την μεγαλύτερη εταιρεία ταξιδιωτικών πρακτορείων της Αμερικής.

Οι υπηρεσίες Vacation.com περιλαμβάνουν ενισχυμένα προγράμματα προμηθειών με περισσότερους από 180 συνεργάτες προμηθευτών, ιδιόκτητη τεχνολογία, συστήματα κρατήσεων, μοναδικά προϊόντα διακοπών και δέσμευση, ένα βραβευμένο πρόγραμμα μάρκετινγκ με το κλειδί στο χέρι - σχεδιασμένο για την αύξηση της παραγωγικότητας και της κερδοφορίας των μελών.

Το Vacation.com έχει την έδρα της στην Αλεξάνδρεια, VA.

Ensemble Travel Group

Το Ensemble Travel Group, που ιδρύθηκε το 1968, είναι οργανισμός ανεξάρτητων ταξιδιωτικών πρακτορείων που ανήκουν σε μέλη και είναι μέλη των ΗΠΑ, του Καναδά, της Αυστραλίας και της Νέας Ζηλανδίας. Τα οφέλη των μελών περιλαμβάνουν μοναδικά προϊόντα διακοπών για καταναλωτές. ολοκληρωμένα προγράμματα μάρκετινγκ που περιλαμβάνουν τμηματοποίηση βάσεων δεδομένων, τις τελευταίες τεχνολογικές πλατφόρμες και εργαλεία, καθώς και επιχειρηματική προγύμναση, κατάρτιση και συνεργατική δικτύωση.

Ο απώτερος στόχος του Ensemble (και μάλιστα κάθε κοινοπραξίας) είναι να παραδώσει τις διακοπές που οι καταναλωτές δεν θα μπορούσαν να πάρουν μόνοι τους. Πώς θα το πετύχουν αυτό; Αξιοποιώντας μια παγκόσμια παρουσία και προσφέροντας ελκυστικά κέρδη και προμήθειες.

Επίσης, μειώνεται ο όγκος των πωλήσεων. Οι κοινοπραξίες μπορούν να προσφέρουν τεράστιο όγκο, χάρη στον μεγάλο αριθμό μελών.

Αυτό παρέχει κίνητρο στους προμηθευτές να προσφέρουν προτιμώμενα οφέλη αποκλειστικά στους πελάτες της κοινοπραξίας.

Το Ensemble έχει έδρα τη Νέα Υόρκη, με καναδικά γραφεία στο Τορόντο και στο Μόντρεαλ. και ένα γραφείο Αυστραλίας / Νέας Ζηλανδίας στο Σίδνεϊ.