Αποκτήστε μια κάρτα ISIC

Η απόκτηση της διεθνούς κάρτας ταυτότητας σπουδαστών σας είναι γρήγορη και εύκολη

Οι φοιτητές πλήρους φοίτησης 12 ετών και άνω * θα βρουν την κάρτα ISIC (International Student Identity Card), το εισιτήριο για εκπτώσεις στις μεταφορές (όπως το Amtrak), διαμονή (όπως ξενώνες και ξενοδοχεία), εκδρομές (σε όλο τον κόσμο), δραστηριότητες, αγορές , και ψυχαγωγία. Όχι μόνο αυτό, αλλά και ως ταξιδιώτης, οι κάρτες ISIC θα σας δώσουν επίσης πρόσβαση στη βασική ασφάλιση ασθενείας και ταξιδιού στο εξωτερικό, κάτι που είναι μια καταπληκτική συμφωνία.

Η κάρτα ISIC κοστίζει 25 € ή λίγο περισσότερο αν θέλετε να αναβαθμίσετε την ταξιδιωτική ασφάλιση μαζί τους και ισχύει για ένα έτος από την ημερομηνία έκδοσής της. Νομίζω ότι είναι μεγάλη αξία για τα χρήματα για τους φοιτητές, και συνιστούμε να πάρουμε ένα. Υπάρχουν πολλές εκπτώσεις διαθέσιμες σε εσάς μέσω αυτής της κάρτας που θα πρέπει να κάνετε τα χρήματά σας πίσω μέσα σε λίγους μόνο μήνες.

Εδώ είναι πώς μπορείτε να πάρετε τα χέρια σας σε μια κάρτα ISIC:

* Πρέπει να αναζητήσετε πτυχίο σε διαπιστευμένο ίδρυμα.

Δυσκολία: Εύκολη

Απαιτείται χρόνος: Λίγες ώρες

Τι θα χρειαστείτε πριν από την εφαρμογή:

Μια διαδικασία βήμα προς βήμα για τη λήψη της κάρτας σας ISIC

  1. Μπορείτε είτε να καλέσετε το 1-800-223-7986 (χωρίς χρέωση) για να κάνετε τηλεφωνική κλήση μέσω ταξιδιωτικού πρακτορείου STA, να υποβάλετε αίτηση για κάρτα ISIC online ή να βρείτε το πλησιέστερο γραφείο ISIC που εκδίδει το τούβλο και το κονίαμα. Πολλοί γραμματείς πανεπιστημίων ή διεθνή εκπαιδευτικά ιδρύματα (σπουδές στο εξωτερικό) είναι εκδότες ISIC, επομένως ρωτήστε πρώτα στην πανεπιστημιούπολη, καθώς αυτό θα είναι ταχύτερο. Αν δεν έχετε εκδότη κάρτας ISIC στην πανεπιστημιούπολη, συνιστούμε να κάνετε online αίτηση, καθώς είναι μια πολύ απλούστερη διαδικασία.
  1. Συγκεντρώστε μια φωτογραφία μεγέθους διαβατηρίου (2x2 ίντσες κεφαλής και ώμοι πυροβόλησε, με το όνομά σας τυπωμένο με μελάνι στο πίσω μέρος). Δεν θα χρειαστεί να κάνετε κάτι τέτοιο αν κάνετε online αίτηση.
  2. Προετοιμάστε την πληρωμή των 25 δολαρίων αν εφαρμοστεί με ταχυδρομείο και προσθέστε 3,00 δολάρια εάν πρόκειται για αποστολή. Αν πληρώνετε ηλεκτρονικά, βεβαιωθείτε ότι έχετε έτοιμη την πιστωτική ή χρεωστική σας κάρτα ή ότι έχετε πρόσβαση στον λογαριασμό σας Paypal.
  1. Στη συνέχεια, συγκεντρώστε την απόδειξη της κατάστασης σπουδαστών: αυτή θα μπορούσε να είναι είτε μια φωτοτυπία αναγνωριστικού σχολείου που ισχύει αυτή τη χρονιά, είτε μια φωτοαντίγραφο του μεταγραφικού σας δελτίου / κάρτας αναφοράς για αυτό το ακαδημαϊκό έτος. Στη συνέχεια, μπορείτε είτε να πάρετε αυτό το μήνυμα στο γραφείο, να αποστείλετε μια φωτοτυπία εάν κάνετε αίτηση μέσω ταχυδρομείου ή να το σαρώσετε στο φορητό υπολογιστή σας αν αγοράζετε την κάρτα σας στο διαδίκτυο.
  2. Συγκεντρώστε την απόδειξη της ηλικίας σας: αυτό θα μπορούσε να είναι ένα αντίγραφο της άδειας οδήγησης, του διαβατηρίου σας, της ταυτότητάς σας ή της κάρτας ταυτότητας σπουδαστή σας, εάν δείχνει την ηλικία σας. Ένα πιστοποιητικό γέννησης δεν θα λειτουργήσει εδώ, επειδή η απόδειξη σας πρέπει να δείχνει μια τρέχουσα φωτογραφία και την ηλικία σας.
  3. Εάν υποβάλετε αίτηση μέσω τηλεφώνου ή μέσω διαδικτύου, να είστε έτοιμοι να ανεβάσετε τα έγγραφά σας στο φορητό σας υπολογιστή, ώστε να μπορείτε είτε να τα ανεβάσετε στην ηλεκτρονική φόρμα είτε να τα στείλετε με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο πρόσωπο στο οποίο μιλάτε στο τηλέφωνο. Εάν κάνετε αίτηση μέσω ταχυδρομείου, στείλτε τα 25 € που έχετε συντάξει και τα παραπάνω έγγραφα στο STA Travel, INC. 585 Ν Juniper Drive, Σουίτα 250; Chandler, ΑΖ 85226.
  4. Όλοι είστε έτοιμοι! Τώρα απλά πρέπει να περιμένετε να φτάσει η κάρτα σας ISIC και στη συνέχεια μπορείτε να αρχίσετε να αποκομίζετε τα οφέλη. Η κανονική αποστολή θα διαρκέσει 15 εργάσιμες ημέρες και θα σας κοστίσει $ 3. Αν βιάζεστε, μπορείτε να επιταχύνετε τη ναυτιλία σε δύο ημέρες καταβάλλοντας $ 15. Η κάρτα ISIC είναι ιδανική για τη βαθμολόγηση των εκπτώσεων ταξιδιών φοιτητών , όπως η έκπτωση ταξιδιού φοιτητών στην Amtrak και μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε και ως διεθνή ταυτότητα καθώς ταξιδεύετε σε όλο τον κόσμο.

Αυτό το άρθρο έχει επεξεργαστεί και ενημερωθεί από την Lauren Juliff.