Οι νόμοι και η ασφάλεια των πυροτεχνημάτων του Μίτσιγκαν

Μέχρι το 2012, ο Μίτσιγκαν ήταν ένας από τους μεγάλους ομίλους κρατών που απαγόρευσαν τα πυροτεχνήματα των καταναλωτών υπέρ των πυροτεχνημάτων "Safe and Sane". Με άλλα λόγια, αν δεν έχετε συγκεκριμένη άδεια να βάλετε σε μια δημόσια έκθεση πυροτεχνημάτων, τα μόνα νόμιμα πυροτεχνήματα στο Μίτσιγκαν ήταν συσκευές εδάφους, χειροκίνητες ασπίδες ή πυροτεχνήματα καινοτομίας, όπως τα φίδια, Party Poppers και ασφάλειες. Ενώ θα μπορούσατε να αγοράσετε νομίμως Ρωμαϊκά κεριά, ρουκέτες μπουκαλιών ή πυροτεχνήματα σε κοντινά κράτη, δεν θα μπορούσατε να τα θέσετε νόμιμα στο Μίτσιγκαν.

Ο Ban απαργάστηκε στα πυροτεχνήματα στο Μίτσιγκαν

Ο Νόμος περί Ασφάλειας του Πυροτέχνηματος του Μίτσιγκαν 256 του 2011 άλλαξε όλα αυτά με τη μεγάλη επέκταση των πυροτεχνημάτων που διατίθενται προς πώληση και χρήση στο κράτος. Αυτές τις μέρες, εκτός από τα πυροτεχνήματα χαμηλής επίπτωσης και τα αντικείμενα καινοτομίας, τα νομικά πυροτεχνήματα στο Μίτσιγκαν περιλαμβάνουν εναέρια πυροτεχνήματα και πυροτεχνήματα. Σύμφωνα με το Fireworks στο Μίτσιγκαν που δημοσιεύθηκε από την LARA, τα πυροτεχνήματα για καταναλωτές που είναι τώρα νόμιμα για πώληση και χρήση στο Μίτσιγκαν περιλαμβάνουν:

Είναι όλα για τα χρήματα, τα χρήματα, τα χρήματα

Ο κύριος λόγος για τον οποίο επεκτάθηκε ο αριθμός και ο τύπος των νομικών πυροτεχνημάτων στο Μίτσιγκαν ήταν η αύξηση των κρατικών εσόδων. Εκτός από τον αυξημένο φόρο επί των πωλήσεων που προέκυψε από την πώληση πυροτεχνημάτων στο Μίτσιγκαν (εκτός από το κράτος), το κράτος επέβαλε τέλος ασφάλειας 6% που συγκέντρωνε οι πωλητές και προοριζόταν για την εκπαίδευση των πυροσβεστών.

Οι πωλητές καταβάλλουν επίσης τέλη αίτησης για να αποκτήσουν Πιστοποιητικό πυροτεχνημάτων καταναλωτών, άδεια / άδεια πώλησης πυροτεχνημάτων καταναλωτών.

Χρησιμοποιώντας πυροτεχνήματα στο Μίτσιγκαν

Πρέπει να είστε 18 ετών ή μεγαλύτερος για να αγοράσετε πυροτεχνήματα και δεν μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε υπό την επήρεια ναρκωτικών ή αλκοόλ.

Αν είστε 18 ετών ή μεγαλύτεροι, μπορείτε να αγοράσετε πυροτεχνήματα για καταναλωτές από έναν πωλητή σε μόνιμη δομή ή "σκηνή" που εμφανίζει Πιστοποιητικό ασφάλειας πυροτεχνημάτων καταναλωτών.

Σημείωση: Απαγορεύεται από το νόμο να καπνίζει μέσα ή μέσα σε 50 πόδια από μια περιοχή λιανικής πώλησης.

Δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πυροτεχνήματα σε δημόσια ή σχολικά ακίνητα. Αν χρησιμοποιείτε πυροτεχνήματα σε ιδιωτική ιδιοκτησία, πρέπει να το κάνετε με την άδεια του ιδιοκτήτη της ιδιοκτησίας.

Εκτός από τα ετήσια Πυροτεχνήματα Target και River Day στο κέντρο του Ντιτρόιτ, υπάρχουν πλήθος επαγγελματικών εκδηλώσεων πυροτεχνημάτων προγραμματισμένων στην περιοχή Metro-Detroit κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών.

Περιορισμοί τοπικής αυτοδιοίκησης / Κανονισμός

Ενώ οι τοπικές κυβερνήσεις έχουν την εξουσία βάσει του Νόμου περί Ασφάλειας του Πυροτέχνηματος του Μίτσιγκαν να περιορίζουν ή να ρυθμίζουν τη χρήση πυροτεχνημάτων εντός των συνόρων τους, αρχικά απαγορεύονταν να θεσπίζουν διατάξεις που επηρέασαν την πώληση ή τη χρήση πυροτεχνημάτων καταναλωτών στις ημέρες που περιβάλλουν άμεσα διακοπές. Με άλλα λόγια, το κρατικό δίκαιο απλοποίησε τον τοπικό νόμο σχετικά με τα πυροτεχνήματα 35 ημέρες από το έτος.

Ωστόσο, η τροποποίηση του νόμου περί ασφάλειας πυροτεχνημάτων του Michigan, τον Ιούνιο του 2013, δίνει στις τοπικές κυβερνήσεις λίγο περισσότερη δύναμη. Τώρα επιτρέπεται να περιορίζουν τη χρήση πυροτεχνημάτων κατά τις νυχτερινές ώρες στις αργίες και τις ημέρες που τους περιβάλλουν αμέσως. Ανάλογα με το μέγεθος του τοπικού δήμου, μπορεί να περιορίσει τη χρήση πυροτεχνημάτων από τα μεσάνυχτα ή από τις 1 π.μ. έως τις 8 π.μ.

Ο νόμος για την ασφάλεια του πυροτεχνηχίου του Μίτσιγκαν εξουσιοδοτεί επίσης μια τοπική κυβέρνηση να επιβάλει πρόστιμο ύψους μέχρι $ 500 ανά παραβίαση.

Τραυματισμοί πυροτεχνημάτων

Η νομιμοποίηση των πυροτεχνημάτων των καταναλωτών δίνει σίγουρα στο Μίτσιγκαν περισσότερους πόρους για το κτύπημα, αλλά ποιο είναι το συμπέρασμα; Σύμφωνα με άρθρο του Ελεύθερου Τύπου του Ντιτρόιτ , η άρση της απαγόρευσης των πυροτεχνημάτων καταναλωτών δεν έχει οδηγήσει σε σημαντική αύξηση των τραυματισμών που σχετίζονται με πυροτεχνήματα στο Metro Detroit - τουλάχιστον γύρω από τις διακοπές στις 4 Ιουλίου 2012. Τούτου λεχθέντος, πάνω από το 40% των πυροτεχνημάτων που αναφέρθηκαν σε εθνικό επίπεδο προκύπτουν από καταναλωτικά πυροτεχνήματα (αυτά που απαγορεύτηκαν στο Μίτσιγκαν πριν από το Michigan Fireworks Safety Act). Σημείωση: το ποσοστό μπορεί να είναι υψηλότερο επειδή το 29% των πυροτεχνημάτων που αναφέρθηκαν ήταν από ένα απροσδιόριστο πυροτέχνημα.

Οι Sparklers αντιπροσωπεύουν το μεγαλύτερο ποσοστό πυροτεχνημάτων που αναφέρθηκαν σε εθνικό επίπεδο από οποιοδήποτε είδος πυροτεχνημάτων (17%).

Τα ανανεώσιμα κελύφη (14%) και τα πυροτεχνήματα (13%) βρίσκονται επίσης στην κορυφή της λίστας. Το 46% των τραυματισμών πυροτεχνημάτων είναι στα χέρια και στα δάχτυλα. Το 40% των τραυματισμών πυροτεχνημάτων υφίστανται άτομα ηλικίας 25 έως 44 ετών. Το 68% των πυροτεχνημάτων τραυματίζονται από τους άντρες, οι οποίοι τραυματίζονται περισσότερο από πυροτεχνήματα, σπινθήρες, ρουκέτες μπουκαλιών, συσκευές νεωτερισμού, ρωμαϊκά κεριά και επαναφορτιζόμενα κελύφη.