Γιατί το Superman είναι το καλύτερο χαλύβδινο καραβάκι στον πλανήτη (Γη και Κρύπτον)

Ανασκόπηση του Superman the Ride στο Six Flags της Νέας Αγγλίας

Σημείωση: Το 2009, το Six Flags New England επανεξετάστηκε και μετονομάστηκε σε δημοφιλή Superman: Ride of Steel Coaster ως Bizarro. Το 2016, επανήλθε στο αρχικό της θέμα και έκανε το όνομα του. Τώρα είναι γνωστό ως Superman the Ride.

Δεν είναι η ψηλότερη περιπέτεια. Δεν είναι ούτε το ταχύτερο . Όμως, ο Superman the Ride στο Six Flags New England είναι ο καλύτερος ατσάλινος αγωνιστής στον κόσμο. Εδώ γιατί.

Ο καθαρός καταρράκτης Νιρβάνα

Το Superman the Ride κάθεται στο πίσω μέρος του πάρκου, κατά μήκος των όχθες του ποταμού Connecticut. Ο επιβλητικός κόκκινος λόφος του ανεβαίνει στα απίστευτα ύψη και δεσπόζει στον ορίζοντα Six Flags New England . Όπως μια φλόγα που προσελκύει σκώρους, το καράβι καλεί τους αναβάτες ακόμα κι αν απειλεί να στείλει την αδρεναλίνη τους σε υπερβολική ταχύτητα και να τρομάξει τον κρυπτονίτη από αυτούς. Αυτή η διαδρομή του χάλυβα απαιτεί νεύρα από χάλυβα.

Από την αρχή, τα πάντα για την Superman the Ride είναι η τέλεια περιπέτεια. Τα αυτοκίνητα έχουν ανυψωμένα καθίσματα και χαμηλές πλευρές. Αντί για μια πλεξούδα πάνω από το ώμο (δεν υπάρχουν αναστροφές), μια αδιάκοπη ζώνη ασφαλείας και μια μπάρα ασφαλείας σε σχήμα u προσθέτουν στο ανοιχτό και εκτεθειμένο συναίσθημα του αυτοκινήτου.

Το καράβι χρησιμοποιεί ένα παραδοσιακό λόφο ανελκυστήρα. Το click-clack του τρένου κάνει κλικ πάνω, πάνω, πάνω και προς τα πάνω. Εάν είστε σε θέση να πάρει το μυαλό σας μακριά από την επακόλουθη τρέλα, οι απόψεις του ποταμού είναι υπέροχη. Τα ενσωματωμένα ηχεία εκρήγνυνται με μουσική. Ενώ η μουσική παίζει καθ 'όλη τη διάρκεια της βόλτας, μπορεί πραγματικά να ακουστεί μόνο όταν ανεβαίνει το λόφο του ανελκυστήρα.

Είναι ωραίο άγγιγμα, αλλά η μουσική δεν κάνει πολλά για να βοηθήσει να μιλήσει σε μια ιστορία ή να κάνει το coaster καλύτερα.

Η πρώτη πτώση υψηλής ταχύτητας είναι καθαρή περιπέτεια nirvana. Με γωνία 70 βαθμών αξιοπρεπούς, η αμαξοστοιχία επιταχύνει σε σχεδόν 80 μίλι / ώρα. Αγκαλιάζει το κομμάτι και αποδίδει μια εκπληκτικά ομαλή πορεία σε όλη την έκταση, ακόμα και σε ταχύτητα μεγαλύτερη από την ταχύτητα σφαίρας.

Ο Σούπερμαν πετάει στο πολύ τέλος

Πώς μπορεί ένα άγαλμα να ανεβαίνει 208 πόδια και να πέσει 221 πόδια; Στο κάτω μέρος του πρώτου λόφου, η αμαξοστοιχία εισέρχεται σε μια υπόγεια σήραγγα που σχηματίζεται από ομίχλη. Απίστευτα αποπροσανατολισμό, είναι μεταξύ των καλύτερων χαρακτηριστικών της βόλτας. Καθώς η αμαξοστοιχία φεύγει από τη σήραγγα για να ανέβει στο δεύτερο λόφο, το Superman the Ride προσφέρει την πρώτη δόση του παραπλανητικού χρόνου . Το παρκ είναι ένα όνειρο του εραστή του airtime.

Ακόμα και μετά το γύρο του τρένου και το κεφάλι πίσω προς το σταθμό, το Superman the Ride ποτέ δεν αφήνει επάνω. Είναι ένα από αυτά τα σπάνια σουβέρ που κλέβει θετικά μέχρι να χτυπήσει τα μαγνητικά φρένα στο τέλος του. Μια σειρά καμπαναριτών λόφων κρατάει το μεγάλο χρονικό διάστημα που έρχεται. Το μονοπάτι έπειτα φίδι μέσα και γύρω από την περιοχή Superheroes DC του πάρκου πριν βυθιστεί σε μια δεύτερη σήραγγα γεμάτη ομίχλη.

Μερικοί μικρότεροι λόφοι κουταβιού προσφέρουν ακόμα περισσότερο χρόνο ομιλίας. Μια τελική ελικοειδής έλικα στέλνει τους αναβάτες του Superman να πετάξουν στον σταθμό.

Οι επιστρέφοντες επιβάτες πάντοτε φαίνονται ενθουσιασμένοι και αθλητικοί κατεψυγμένοι γκρέιν, που γεννιούνται από ίσα μέρη τρομοκρατίας και χαράς. Και αυτό, οι φίλοι μου που αναζητούν συγκίνηση, είναι η ίδια η ουσία μιας μεγάλης εμπειρίας περιπέτειας.

Υπάρχουν σουβέρ με παρόμοιες διατάξεις και κατασκευάζονται από τον ίδιο κατασκευαστή στη λίμνη Darien (Ride of Steel) στη Νέα Υόρκη και Six Flags America (Superman: Ride of Steel) στο Μέριλαντ . Ενώ είναι υπέροχες βόλτες, όλα σχετικά με την έκδοση της Νέας Αγγλίας - οι σήραγγες, ο τρόπος με τον οποίο ενσωματώνεται η διαδρομή με το γύρω πάρκο, ο χρόνος ομιλίας, η ομαλή πορεία, η αμείλικτη ταχύτητα - είναι καλύτερα. Είναι απλώς ένα απίστευτο επίτευγμα. Το Superman the Ride βρίσκεται στην κορυφή της λίστας για τα καλύτερα χαλύβδινα σουβέρ .

Καθώς η επίσκεψη του πάρκου υπογράφει, οι γραμμές για το Superman μπορούν να πάρουν ιδιαίτερα μεγάλη διάρκεια. Αν επισκέπτεστε σε μια κουραστική μέρα, ίσως θελήσετε να εξετάσετε το ενδεχόμενο να ξεπεράσετε το πρόγραμμα Pass Pass, το Flash Skip "των γραμμών .

Μπορεί μια βόλτα στο ρουλέτο να χαρακτηρίζεται ως εμπειρία αλλαγής της ζωής; Λοιπόν, αυτό μπορεί να τεντώσει την αλήθεια. Αλλά, στην περίπτωση του Superman the Ride, όχι πολύ μακριά.