Οι καταρράκτες Bash Bish της Μασαχουσέτης είναι δύο καταρράκτες για την τιμή ενός

Δεν είναι καταρράκτες του Νιαγάρα , αλλά το Bash Bish Falls, που βρίσκεται στην νοτιοδυτική γωνία της Μασαχουσέτης κοντά στα σύνορα του κράτους με το Κοννέκτικατ και τη Νέα Υόρκη, είναι ο υψηλότερος καταρράκτης του κράτους. Στην πραγματικότητα, είναι οι μεγαλύτεροι καταρράκτες του κράτους - παίρνετε δύο καταρράκτες για την τιμή ενός όταν επισκέπτεστε το κρατικό πάρκο Bash Bish, και το καλύτερο από όλα, η τιμή είναι δωρεάν!

Το Bash Bish Falls State Park είναι στην πραγματικότητα τοποθετημένο στο όρος State Washington Forest, ένα δασικό πάρκο έκτασης 4.169 στρεμμάτων που διαχειρίζεται το Τμήμα Ενέργειας και Περιβαλλοντικών Υποθέσεων της Μασαχουσέτης.

Το κρατικό δάσος διαθέτει 30 μίλια μονοπάτια πεζοπορίας και περιορισμένο αριθμό χώρων κατασκήνωσης που είναι διαθέσιμα δωρεάν. Ωστόσο, οι περισσότεροι επισκέπτες έχουν ένα στόχο στο μυαλό τους - μια γεύση από τα δίδυμα πέφτει ότι πέφτουν σε ένα δραματικό, 80-πόδι "V" πάνω από απότομα ογκόλιθοι στην κούρσα τους για να συμβάλουν στον ψεκασμό αφρού στην γαλήνια πισίνα κάτω.

Ο γραφικός καταρράκτης Bash Bish Falls είναι μια δημοφιλής τουριστική στάση Berkshires και ένα αγαπημένο θέμα ζωγράφων και φωτογράφων από τα μέσα του 19ου αιώνα. Όταν έρχεστε στις πτώσεις, θα αισθανθείτε σαν να έχετε ανακαλύψει μια μυστική, δασική καταρράκτη, παρόλο που πιθανόν να υπάρχουν πολλοί άλλοι προσκυνητές καταρράκτη στο δρόμο σας, εκτός αν επισκεφθείτε το Bash Bish νωρίς ή αργά την ημέρα ή κατά τη διάρκεια τους χειμερινούς μήνες.

Υπάρχουν δύο σημεία πρόσβασης για την προβολή των Bash Bish Falls. Μετά τις πινακίδες από τη διαδρομή 41 στο Egremont της Μασαχουσέτης, θα φτάσετε πρώτα στο ανώτερο χώρο στάθμευσης στα αριστερά, από τον οποίο οι καταρράκτες είναι περίπου 15 λεπτά κατάβαση.

Θυμηθείτε - θα πρέπει να πετάξετε ξανά στην ανηφόρα όταν έχετε γεμίσει το βρυχηθμό των καταρρακτών. Η πεζοπορία είναι μέτρια, αν και μπορεί να είναι ολισθηρή σε μέρη αν υπήρξε σημαντική βροχή. Ένα πιο εύκολο σημείο πρόσβασης είναι το κατώτερο πάρκινγκ, που είναι ο δεύτερος χώρος στάθμευσης που θα φτάσετε στα αριστερά.

Τι πρέπει να ξέρετε για τους καταρράκτες του Bash Bish

Οδηγίες: Το Bash Bish Falls State Park είναι προσβάσιμο από τη διαδρομή 41 στην πόλη Egremont της Μασαχουσέτης. Από το Turnpike της Μασαχουσέτης (I-90), πάρτε την έξοδο 2 για τη διαδρομή 102 Δύση και συνεχίστε στο Route 7 South. Η διαδρομή 7 Νότου ενώνει τη διαδρομή 23 δυτικά και από εκεί που διαφέρουν, συνεχίστε στη διαδρομή 23 δυτικά έως τη διαδρομή 41 νότια. Είναι μόνο μια μικρή απόσταση από τον δρόμο εισόδου για το Όρος State Washington Forest και το Bash Bish State Park - προσέξτε για πινακίδες στα δεξιά. Από το Connecticut, ακολουθήστε τη διαδρομή 44 West προς Salisbury, όπου μπορείτε να πάρετε τη διαδρομή 41 North προς την είσοδο του πάρκου στα αριστερά, λίγο πριν τη διασταύρωση με τη διαδρομή 23. Από το κράτος της Νέας Υόρκης, ακολουθήστε τη διαδρομή 44 East προς Salisbury, στη συνέχεια ακολουθήστε το Connecticut κατευθύνσεις παραπάνω, ή ακολουθήστε τη διαδρομή 23 ανατολικά στη διαδρομή 41 Νότου.

Εισιτήριο: Δωρεάν.

Ώρες: Αυγή μέχρι μισή ώρα μετά το ηλιοβασίλεμα.

Φέρτε μαζί: Ισχυρά παπούτσια πεζοπορίας ή μπότες, σπρέι σπρέι, αντηλιακό και μια φωτογραφική μηχανή.

Κάμπινγκ: Υπάρχουν 15 κάμπινγκ άγριας φύσης στο δάσος του Mount Washington, που βρίσκεται σε απόσταση περίπου ενός μιλίου και ενός μισού από την έδρα του State Forest στο East Street. Δεν υπάρχει χρέωση για τη χρήση των κατασκηνωτικών χώρων και η πρόσβαση είναι σε βάση προτεραιότητας.

Μέγιστο μέγεθος πάρτι camping είναι πέντε άτομα.

Ξενοδοχεία κοντά σε Bash Bish Falls: Συγκρίνετε τιμές και σχόλια για ξενοδοχεία σε Egremont-area με το TripAdvisor.