Επιλέγοντας τα σωστά υποδήματα για το δικό σας ταξίδι

Το Solo Travel είναι κάτι που μπορεί να καλύψει τόσο ένα σύντομο ταξίδι ή μια μακροπρόθεσμη αποστολή, αλλά όπου κι αν πάτε, είναι σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι φροντίζετε τα πόδια σας επιλέγοντας τα σωστά υποδήματα για αυτό που θα κάνετε. Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί παράγοντες που θα θέλετε να λάβετε υπόψη, αλλά ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα είναι η άνεση, αλλιώς θέματα όπως οι φουσκάλες και οι πληγές πίεσης μπορεί να σας προκαλέσουν πραγματική δυστυχία.

Ακολουθούν μερικές συμβουλές για να βεβαιωθείτε ότι φροντίζετε τα πόδια σας όσο μπορείτε, ενώ είστε ακόμα πρακτικός.

Περιορισμός βάρους και χώρου

Αυτό είναι ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που πολλοί άνθρωποι θα ανησυχούν όταν προετοιμάζονται για ένα σόλο ταξίδι και η συνειδητοποίηση του τι μπορείτε πρακτικά να μεταφέρετε μαζί σας είναι σημαντικό για τις προετοιμασίες σας. Εάν πηγαίνετε σε διακοπές όπου πιθανόν να παραμείνετε σε ένα μέρος για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, το βάρος των υποδημάτων σας δεν είναι πολύ μεγάλο θέμα, αλλά εάν πρόκειται να μεταφέρετε τις αποσκευές σας κάθε μέρα με τη μορφή ενός σακιδίου, δεν θα θελήσετε να επιβαρυνθεί από πάρα πολλά ζευγάρια παπουτσιών. Αξίζει επίσης να λάβετε υπόψη ότι πολλές αεροπορικές εταιρείες θα έχουν περιορισμούς στις αποσκευές, επομένως μπορεί να χρειαστεί να εξετάσετε το χώρο καθώς και το βάρος των αποσκευών σας .

Σχεδιάζοντας τις επιλογές υποδημάτων για τις δραστηριότητές σας

Όταν εξετάζετε τα διαφορετικά ζευγάρια υποδημάτων που είναι μεταξύ των υποψηφίων που πρέπει να συμπεριληφθούν στις αποσκευές σας, είναι σημαντικό να λάβετε υπόψη τους διάφορους τύπους δραστηριοτήτων που σκοπεύετε να κάνετε ενώ βρίσκεστε μακριά.

Είναι ζωτικής σημασίας να μην υποτιμάτε πόσο περπάτημα πρόκειται να κάνετε, καθώς πολλοί άνθρωποι δεν θα είναι εξοικειωμένοι με το περπάτημα συχνά και για μεγαλύτερες αποστάσεις από ό, τι συνηθίζουν, έτσι ώστε τα σωστά υποδήματα να μπορούν να βοηθήσουν εδώ. Επίσης, αν πρόκειται να επισκεφθείτε πόλεις και να επισκεφθείτε μπαρ και νυχτερινά κέντρα, ίσως χρειαστεί να πάρετε μαζί σας και κάτι διαφορετικό από τα παπούτσια με τα πόδια.

Όλα τα παπούτσια γύρου ταξιδιού

Αν δεν πρόκειται να ανεβαίνετε στα βουνά και να περπατήσετε για μεγαλύτερες αποστάσεις για αρκετές ημέρες, οι περισσότεροι άνθρωποι θα βρουν ότι ένα ζευγάρι άνετων εκπαιδευτών με ανθεκτική, υποστηρικτική σόλα είναι αρκετό. Είναι καλύτερο να μην αρχίσετε το ταξίδι σε ολοκαίνουργια παπούτσια, οπότε βεβαιωθείτε ότι έχετε φορέσει τους εκπαιδευτές μέσα με λίγες εβδομάδες φθοράς προτού φτάσετε στο αεροπλάνο.

Συμπαγή Smart Shoes

Εάν πρόκειται να παρακολουθήσετε μερικά επίσημα γεγονότα ή πιθανότατα να πηγαίνετε τακτικά, μπορείτε να αναζητήσετε υποδήματα που θα είναι έξυπνα χωρίς να καταλαμβάνουν πολύ χώρο στις αποσκευές σας. Ένα ζευγάρι κομψά σανδάλια μπορεί εύκολα να ταιριάζει γύρω από άλλα είδη ένδυσης όταν πρόκειται για συσκευασία, αλλά το κλειδί δεν είναι να πάρετε πάρα πολλά ζευγάρια μαζί σας. Για τους άνδρες που είναι πιθανό να χρειαστούν ένα ζευγάρι παπούτσια, δεν μπορούν πραγματικά να μειωθούν σε μέγεθος, οπότε η συσκευασία των αποσκευών σας με έξυπνο τρόπο και η πλήρωση αυτών των παπουτσιών με κάλτσες και εσώρουχα όχι μόνο θα εξοικονομήσουν χώρο, αλλά θα συμβάλλουν επίσης στη διατήρηση του σχήματος τα παπούτσια.

Σαγιονάρες, σανδάλια και παντόφλες

Μαζί με το κύριο ζευγάρι παπουτσιών σας, έχοντας κάτι άνετο και ελαφρύ να φορέσει όταν προκύψει η ανάγκη, αξίζει επίσης να εξεταστεί, αν και πάλι πρέπει επίσης να έχετε κατά νου το χώρο που διαθέτετε.

Τα σαγιονάρες (ή τα λουριά όπως είναι γνωστά σε ορισμένες χώρες) είναι ελαφρύτερα και ευκολότερα συσκευασμένα από τα ογκώδη σανδάλια και είναι ιδανικά αν ξεκινάτε για διακοπές στην παραλία ή πηγαίνετε σε έναν θερμότερο προορισμό, όπου θα θέλετε να ψύξετε τα πόδια σας. Από την άλλη πλευρά, ένα ζεστό ζευγάρι μοκασίνια ή παντόφλες μπορεί να είναι άνετο εάν πηγαίνετε κάπου πιο δροσερό αλλά εξακολουθείτε να θέλετε κάτι που μπορείτε να αλλάξετε.