Πώς να ταξιδέψετε με ασφάλεια στην Ευρώπη

Βασικοί κανόνες: Να είστε ενήμεροι και να προστατεύετε τα τιμαλφή

Το τελευταίο πράγμα που θέλετε να συμβεί σε ένα ευρωπαϊκό ταξίδι μιας ζωής είναι ένα γεγονός που διασχίζει τη γραμμή ασφαλείας και προκαλεί κακία, τραυματισμό, απώλεια ή μάλλον μνημειώδη ταλαιπωρία. Εδώ μπορείτε να ελαχιστοποιήσετε τη δυνατότητά τους.

Βίαιος τραυματισμός ή τραυματισμός

Είναι πολύ λιγότερο πιθανό να πέσετε θύμα ενός βίαιου εγκλήματος στην Ευρώπη από ό, τι είστε στις ΗΠΑ. Αλλά ακόμη και στις ΗΠΑ, η αποφυγή των μαχητικών μάχες εξαλείφει περισσότερες από τις μισές δυνατότητες βίαιης εγκληματικότητας που διαπράττεται εναντίον σας.

Δεν χρειάζεται να αποφεύγετε μπαρ και παμπ στην Ευρώπη, τα οποία είναι σπουδαία μέρη για κοινωνικοποίηση και συναίσθημα για τη χώρα. Απλά βγείτε από τις αντιπαραθέσεις.

Τρομοκρατία

Δεδομένου ότι ο ατελείωτος πόλεμος, η θρησκεία και η πολιτική συγκρούονται, αυξάνονται τα περιστατικά τρομοκρατίας στην Ευρώπη και είναι πραγματικά αθέμιτο για πολλούς Αμερικανούς.

Από το 2004, η Ευρώπη υπέστη τρομοκρατικές επιθέσεις που έκαναν τις εκατοντάδες ζωές στις βομβιστικές επιθέσεις στη Μαδρίτη και στο Λονδίνο, στις επιθέσεις της Νορβηγίας, στις πολλαπλές επιθέσεις στο Παρίσι, στις βομβιστικές επιθέσεις στις Βρυξέλλες, στο Μόναχο και στη Νίκαια και στην επίθεση του Κοινοβουλίου στο Λονδίνο. Οι επιθέσεις στο Παρίσι (Ιανουάριος και Νοέμβριος 2015), στις Βρυξέλλες, στο Βερολίνο, στη Νίκαια και στο Μόναχο και στο Κοινοβούλιο του Λονδίνου πραγματοποιήθηκαν μεταξύ Ιανουαρίου 2015 και Μαρτίου 2017, γεγονός που υποδηλώνει την επιδείνωση των τρομοκρατών.

Τι μπορεί λοιπόν να κάνει κάποιος για να σχεδιάσει σχετικά ασφαλείς διακοπές στην Ευρώπη; Προς το παρόν, οι πόλεις φέρνουν το κύριο βάρος των τρομοκρατικών επιθέσεων, επομένως μπορείτε να εξετάσετε τις διακοπές σε αγροτικές περιοχές ή να επισκεφθείτε τις μικρότερες πόλεις και κωμοπόλεις .

Εάν μια από τις μεγαλύτερες πόλεις του κόσμου είναι ο προορισμός σας, κρατήστε την φρουρά σας επάνω, όπως θα κάνατε σε οποιαδήποτε μεγάλη πόλη στις ΗΠΑ. Ελέγξτε την κατάσταση συναγερμού για την τρομοκρατία, συμβουλευτείτε το Υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ πριν πάτε και ξέρετε πού βρίσκεται η αμερικανική πρεσβεία βρίσκεται στην πόλη που επισκέπτεστε.

Κίνδυνοι στην οδό

Ναι, υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους ένας κλέφτης μπορεί να χωρίσει έναν τουρίστα από τα χρήματά του - και η Ευρώπη έχει ένα μεγάλο μέρος από ταλαντούχους κλέφτες και πορτοφολάδες.

Όποια και αν είναι η ιστορία που ακούτε, μπορείτε να στοιχηματίσετε ότι "δεν αισθάνθηκα κάτι" είναι μέρος αυτής. Ακολουθούν οι πιο κοινές απειλές:

Street Smarts: Ελαχιστοποιήστε τη δυνατότητα απώλειας