Φθινόπωρο Οδηγός εραστών μπίρας στο Μπρούκλιν

Εκδηλώσεις για τους λάτρεις της μπύρας

Εάν δεν μπορείτε να φτάσετε στο Oktoberfest στο Μόναχο αυτό το Σεπτέμβριο, υπάρχει μια σειρά από φεστιβάλ μπύρας που συμβαίνουν στο Μπρούκλιν αυτή τη σεζόν. Από τις ετήσιες εκδηλώσεις του Oktoberfest στους δημοφιλείς κήπους μπύρας μέχρι τις ευχάριστες ώρες, υπάρχουν πολλοί τρόποι για να απολαύσετε ένα κρύο βραστό (και δεν μιλάμε για παραδοσιακό καφέ) γύρω από το Μπρούκλιν. Τοστ πτώση με ένα ποτό σε μια από αυτές τις αίθουσες μπύρας και τα γεγονότα.

Το Μπρούκλιν έχει μια μεγάλη ιστορία μπύρας. Στην πραγματικότητα, η σημερινή υπερ-μοντέρνα γειτονιά του Μπρούκλιν, Bushwick, αποτελούσε σημαντικό παραγωγό της μπύρας της χώρας. Παρόλο που όλα αυτά τα ζυθοποιεία έχουν κλείσει, τα τελευταία χρόνια άνοιξε ένα ζυθοποιείο στο Bushwick. Το Brooklyn είναι επίσης το σπίτι σε πολλά άλλα ζυθοποιεία και κήπους μπύρας και είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να δοκιμάσετε μοναδικά νόστιμα παρασκευάσματα. Εάν θέλετε να δημιουργήσετε μια εκδήλωση μπύρας DIY, μπορείτε να δημιουργήσετε μια μέρα να πιείτε γύρω από τις εκδρομές ζυθοποιίας ή ένα απόγευμα να μουλιάσετε στις ακτίνες τις τελευταίες ζεστές μέρες του χειμώνα πέφτοντας στο κατάστρωμα σε μερικούς από αυτούς τους αγαπημένους τοπικούς κήπους μπύρας. Αν θέλετε να πιείτε τα σκληρά πράγματα, το Μπρούκλιν φιλοξενεί επίσης αξιοσημείωτα αποστακτήρια .

Αυτό το καλοκαίρι, ένα νέο ζυθοποιείο άνοιξε στο Downtown Brooklyn, η εταιρεία Circa Brewing Company είναι ένα ζυθοποιείο 6000 τετραγωνικών ποδιών και ένα εστιατόριο πίτσα. Μπορείτε να περάσετε την πτώση σε μια εκδήλωση μπίρας ή να πιείτε μια πίντα σε μια από αυτές τις αίθουσες μπύρας και ζυθοποιία όπως εσείς φρυγανίζετε την αρχή της πτώσης.