Το Blue Martini Lounge στην Πλατεία της Πόλης του Λας Βέγκας

Το μπαρ των ντόπιων που αισθάνεται σαν ένα VIP VIP Lounge

Θα παρατηρήσετε κάτι πολύ κοντά στο The Blue Martini στο Λας Βέγκας. Αυτό δεν είναι μόνο ένα σαλόνι ή ένα εστιατόριο ή ακόμα και ένα μέρος για να ακούσετε κάποια μεγάλη ζωντανή μουσική. Είναι το σωστό μέρος για να περάσετε ένα ολόκληρο βράδυ, ενώ έχετε μια διαφορετική εμπειρία καθώς αναπτύσσεται το βράδυ. Μπορεί να μην υπάρχει καλύτερη νυχτερινή κούρσα από αυτό στο Λας Βέγκας.

Αν αναζητάτε κάτι διαφορετικό από τα βελούδινα σχοινιά της λωρίδας του Λας Βέγκας ενώ βρίσκεστε στις διακοπές σας στο Λας Βέγκας ίσως θέλετε να κατευθυνθείτε προς την πλατεία της πόλης και να κάνετε μια βόλτα στο Blue Martini.

Ζωντανή μουσική, DJ αργά τη νύχτα καθώς και μια ευτυχισμένη ώρα που θα σας κάνει να αρχίσετε να πίνετε νωρίς την ημέρα.

Μπλε Martini στην πλατεία της πόλης Λας Βέγκας

Τοποθεσία: Πλατεία της πόλης Λας Βέγκας
6593 Λας Βέγκας Νότια
Las Vegas NV 89119
Αποκτήστε τις λεπτομέρειες στην πλατεία της πόλης Las Vegas
Η πλατεία της πόλης Las Vegas είναι νότια του Mandalay Bay Hotel και περίπου 5 λεπτά με το αυτοκίνητο από τη λωρίδα.

Τηλέφωνο: (702) 949-2583

Λάβετε οδηγίες για το Blue Martini Las Vegas

Δείτε τι συμβαίνει στο Blue Martini Las Vegas

Κουζίνα: Ηπειρωτική / Αμερικανική

Κρατήσεις: Δεν απαιτείται

Εύρος Τιμών: $ 10 - $ 50 όταν σκέφτεστε το αλκοόλ

Ωρες:
Δευτέρα - Παρασκευή 4μμ - 4πμ
Σάββατο & Κυριακή 14:00 - 4πμ

Ευτυχισμένη ώρα 4-8 μ.μ. 7 ημέρες την εβδομάδα με ½ βραβείο ειδικών τροφίμων και ποτών

Συγκροτήματα στο Blue Martini Las Vegas ξεκινούν στις 8:00 μμ Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή και Σάββατο. 9:00 μμ Τρίτη και Πέμπτη; 4:00 μ.μ. και 8:00 μ.μ. την Κυριακή

Ενδυμασία στο μπλε Martini στην πλατεία της πόλης Λας Βέγκας: Casual

Τι είναι όπως στο Blue Martini στην Πλατεία της Πόλης του Λας Βέγκας;

Το Blue Martini Las Vegas είναι αρκετά άνετο για να είναι ένα απλό μέρος για μια ημερομηνία, αλλά αρκετά ωραία για να νιώσετε σαν VIP. Είναι πολύπλευρη και θα σας αρέσει αυτό για το Blue Martini. Εξετάστε την ψυχαγωγία ή τη ρύθμιση. Είστε εδώ για ένα απογευματινό BBQ στην αίθριο, χαλαρώστε και ντύνετε.

Αν είστε έξω για μια νύχτα της δράσης Martini και χορό τότε θα πρέπει να ντύνονται ανάλογα.

Υπάρχει χορός, υπάρχει τραπεζαρία και υπάρχει πόσιμο και όλα σε ένα μέρος όπου θα περάσετε ένα ολόκληρο βράδυ.

Πώς είναι το φαγητό στο Blue Martini στην πλατεία της πόλης Las Vegas;

Το φαγητό είναι μια αξιοπρεπή προφορά στο μενού Martini. Το μάντεψες; Θα είχα μάλλον τα ποτά από το φαγητό. Ωστόσο, αυτό συμβαίνει μόνο επειδή υπάρχουν στιγμές που πραγματικά μου αρέσει να δοκιμάσω τα διάφορα μαρτίνι παρασκευάσματα που ανακαλύπτει ο ανατολικός. Μου αρέσει ιδιαίτερα το ρόδι Martini, το Fly Me To The Moon Martini και το ροζ πάθος. Φυσικά αν θέλετε να πάτε παλιά σχολείο, τείνουν να κάνουν ένα νόστιμο Dirty Martini. Δεν θα πρότεινα τα cookies και την κρέμα εκτός αν είστε έτοιμοι για επιδόρπιο.

Επιστροφή στο φαγητό, συγγνώμη, το αλκοόλ με κάνει να φωνάζει για πράγματα που είναι μόνο σημαντικά για μένα. Το σάντουιτς μπριζόλας που εξυπηρετούν παρουσιάζεται σε αυτό το απολαυστικό ψωμί που με έκανε να ανησυχώ για το τρέξιμο γιατί ήθελα να παραγγείλω λίγο περισσότερο. Οι Tacos Αστακών ψεκάζονται με μια σάλτσα που είναι ακριβώς η σωστή ποσότητα φερμουάρ για να σας κρατήσει ικανοποιημένους. Δύο από τις επίπεδες επιλογές ψωμιού αξίζει να δοκιμάσετε επίσης.

Το φαγητό αξίζει να δοκιμάσετε αν φτάσετε στο Blue Martini και δεν έχετε δείπνο, ωστόσο, με όλα τα υπέροχα εστιατόρια της πόλης, θα πρέπει να εστιάσετε στα καλά ποτά που σερβίρουν και να αφήσετε το μαγείρεμα σε κάποιον άλλο.

Σχεδιάζω ένα ταξίδι? Ο καλύτερος τρόπος για να βρείτε μια συμφωνία είναι με τον σωστό Οδηγό για το Λας Βέγκας. Αποκτήστε πληροφορίες σχετικά με τις τιμές, τα εισιτήρια, τις κρατήσεις και τους καλύτερους τρόπους για να συγκρίνετε τι θα κοστίσει στο Λας Βέγκας.

Χρειάζεστε ενημερώσεις του Las Vegas; Παρακολουθήστε με στο Twitter @ZekeQuezada