Ο τύπος των αριθμών στο Αθλητικό Στοίχημα του Wynn Las Vegas

Ο Johnny Avello ορίζει τη γραμμή στο Wynn Las Vegas

Καθόμουν παρακολουθώντας ένα παιχνίδι ποδοσφαίρου στο κολέγιο και παρακολουθούσα μια ομάδα που επέστρεψε στο δεύτερο μισό. Είχαν περάσει μόνο δύο μέρες από τότε που ο Johnny Avello, Διευθυντής Επιχειρήσεων στο Wynn Las Vegas Race and Sportsbook μου εξήγησε τις αποχρώσεις του στοιχήματος με και ενάντια σε αυτή την ομάδα. "Φτάνουν στον κόπο, αλλά ο αστέρας τους αγαπά να παίζουν με τη φωτιά, έτσι ώστε να ξέρεις ότι θα τους πάρει πίσω σε αυτό." Φαινόταν σαν ο Johnny λέει ότι ο στρατηγός του αστεριού είπε ότι ήταν άνετα με το άβολο.

Δεν θα το ξέρατε ότι στο δεύτερο μισό το παιδί πήρε την ομάδα του που τους έβαλε στους ώμους του και έβγαζαν τη νίκη.

Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο λειτουργεί ο εγκέφαλος μιας ιδιοφυΐας. Μια ιδιοφυΐα ή έναν καλλιτέχνη ή και τα δύο.

Ο Johnny θέτει τη γραμμή στο Βέγκας. Είναι ο τύπος των αριθμών και όταν βλέπετε μια γραμμή στο τοπικό χαρτί σας, υπάρχει πολύ καλή πιθανότητα ότι αυτές οι πιθανότητες προέκυψαν από το Wynn Sportsbook και πιο άμεσα από το μυαλό αυτού του τύπου. Αυτός είναι ο τύπος που γνωρίζετε ότι έχει έναν τόνο μεγάλων ιστοριών του Vegas, μόνο που δεν έχει χρόνο να μιλήσει. Η δουλειά του είναι να θέσει τη γραμμή έτσι ώστε να μπορείτε να στοιχηματίσετε και έτσι ώστε το σπίτι πέφτει κάπου στη θετική πλευρά του πονταρίσματος. Μπορείτε να στοιχηματίσετε ότι ελέγχει τις πληροφορίες του, διερευνά τις πληροφορίες του και κάνει τις επιλογές του. Βλέπετε, ενώ κάνουμε ένα φιλικό στοίχημα ή παίρνουμε στην πισίνα γραφείων ορίζει τους αριθμούς για να κρατάει. Η γραμμή του υπαγορεύει νικητές και ηττημένους και πρέπει να έχει δίκιο.

Του λέω ότι νομίζω ότι έχει τη σπουδαιότερη δουλειά στον κόσμο γιατί παίρνει για να παρακολουθεί αθλήματα όλη την ημέρα.

Johnny είναι γρήγορη με μια απάντηση, "Δεν παρακολουθώ αθλήματα, πάρα πολλά να κάνω. Ακούω. Ακούω αυτό το δωμάτιο. Ακούω ανθρώπους και διαβάζω πολλά για τα πάντα. Μπορώ απλώς να ακούσω το δωμάτιο και μπορώ να σας πω τι συμβαίνει με τα παιχνίδια στις τηλεοράσεις και τα παιχνίδια που βρίσκονται στο "Σε εκείνη τη στιγμή κοίταξα γύρω και οι μεγάλες σανίδες κοίταζαν απειλητικές.

Όλες αυτές οι γραμμές κινούνται με τον ένα ή τον άλλο τρόπο και τρεμοπαίζουν τις ιδέες ενός ατόμου.

Καθίζω πίσω και μαθαίνω από μακρού τους αριθμούς. Κοιτάζω τις πιθανότητες της ομάδας του χόκεϋ να κερδίσει το Κύπελλο Stanley. Βλέπω τους αριθμούς στα άλογα που τρέχουν έναν αγώνα σε κάποια διαδρομή στην άλλη πλευρά της χώρας και βλέπω τα αποτελέσματα και τη γραμμή σε περισσότερα παιχνίδια από ό, τι θα μπορούσα ποτέ να με ενδιαφέρει.

Ζητώ από τον Johnny πόσοι άνθρωποι να βοηθήσουν με αυτό το έργο τέχνης που είναι ένα αθλητικό στοίχημα και με κοιτάζει με ένα πολύ σοφό χαμόγελο και λέει, "αυτά είναι δικά μου, έχουμε μερικούς ανθρώπους εδώ που βοηθούν έξω επάνω και πίσω από το γραφείο αλλά αυτοί είναι δικος μου."

Θέλω πραγματικά να υπάρχει μια εκτός εποχής, διότι είμαι βέβαιος ότι θα μπορούσα να μάθω κάτι για τα μαθηματικά, τον αθλητισμό, τους ανθρώπους και την ουσία του αθλητικού παιχνιδιού από τον Johnny Avello. Προς το παρόν πρέπει να επιστρέψει στις επιλογές, τις προβλέψεις και την επιχείρηση της λειτουργίας ενός αθλητικού στοιχήματος που είναι το χρυσό πρότυπο.

Εν τω μεταξύ αναρωτιέμαι αν θα έπρεπε να βάλω λίγα δολάρια σε 16 νίκες που τελειώνουν σε ένα κύπελλο για την ομάδα χόκεϊ μου.

Αθλητικό στοίχημα Wynn Las Vegas

Ανοιχτά κάθε μέρα

Το Wynn Αθλητικό Στοίχημα είναι ανοιχτό καθημερινά τόσο για στοιχήματα όσο και για απλά παλιά παρακολουθώντας ένα παιχνίδι. Κρατήσεις γίνονται για ειδικά τραπέζια για μια μέρα αρσενικού δεσμού πάνω στο ποδόσφαιρο, το μπάσκετ, το χόκεϊ ή σχεδόν οποιοδήποτε άλλο άθλημα.

Το σαλόνι είναι το σωστό σημείο για ένα μεγάλο παιχνίδι ή για ένα casual συγκεντρώνονται ενώ δεκάδες τηλεοράσεις μεταδίδουν παιχνίδια γύρω σας.

Χρειάζεστε βοήθεια Σχεδιάζοντας διακοπές στο Λας Βέγκας;

Συμβουλές για Ταξιδιωτικές Προσφορές στο Λας Βέγκας;

Ελέγξτε το καλύτερο του Λας Βέγκας