Αγία Πετρούπολη το καλοκαίρι

Το καλοκαίρι είναι αναμφισβήτητο στη δημοτικότητά του για ταξιδιώτες στην Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας. Όχι μόνο ο καιρός είναι ιδανικός για περιηγήσεις στα αξιοθέατα, αλλά οι μακριές μέρες και οι καλοκαιρινές εκδηλώσεις δημιουργούν μια ενεργητική, εορταστική ατμόσφαιρα. Το ταξίδι τόσο εντός όσο και εκτός της πόλης είναι ευχάριστο. Το μειονέκτημα για τα καλοκαιρινά ταξίδια στην Αγία Πετρούπολη ή τον Πέτρο, όπως το αποκαλούν οι ντόπιοι, είναι τα πλήθη που πνίγουν τις πεζοδρομημένες αρτηρίες της πόλης και συμβάλλουν σε μεγάλες ουρές για σημαντικά αξιοθέατα.

Αν σκοπεύετε να ταξιδέψετε στην Αγία Πετρούπολη κατά τους μήνες Ιούνιο, Ιούλιο ή Αύγουστο, ο προηγμένος σχεδιασμός είναι σημαντικός.

Καιρός στην Αγία Πετρούπολη

Ο καιρός της Αγίας Πετρούπολης κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού είναι χαρακτηριστικός για έναν προορισμό με βόρειο γεωγραφικό πλάτος: Οι μέσες κορυφές είναι στη δεκαετία του 70, αν και τα κύματα καύσωνα δεν είναι ανήκουστα. Τα πρωινά και τα βράδια μπορεί να παρουσιάζουν ελαφρά ψύχωση, ειδικά αν ταξιδεύετε στα τέλη Μαΐου / αρχές Ιουνίου ή στα τέλη Αυγούστου / αρχές Σεπτεμβρίου.

Τι να Pack

Ενώ θα βρείτε την καλοκαιρινή φθορά αποδεκτή, φέρνετε λιγότερο casual ενδυμασία εάν σχεδιάζετε να μπείτε σε ρωσικές ορθόδοξες εκκλησίες, πράγμα που απαιτεί ότι οι άνδρες και οι γυναίκες έχουν τα πόδια τους καλυμμένα και οι γυναίκες έχουν τους ώμους και τα μαλλιά τους καλυμμένα. Οι βραδινές συναυλίες, οι οποίες είναι διαδεδομένες κατά τη διάρκεια των Λευκών Νυκτών της Αγίας Πετρούπολης, θα απαιτούν επίσης λιγότερο περιστασιακή ενδυμασία από ό, τι θα φορούσε για τα αξιοθέατα της ημέρας. Φορέστε μια μικρή ομπρέλα για ξαφνικά ντους.

Τι να κάνω

Το καλοκαίρι είναι η τέλεια στιγμή για να επισκεφθείτε τα παλάτια της Αγίας Πετρούπολης ή να κάνετε μια ημερήσια εκδρομή από την Αγία Πετρούπολη .

Πολλά παλάτια ή κοντινά αξιοθέατα διαθέτουν κήπους ή υπαίθριους χώρους για να απολαύσετε, οπότε ενώ ένα άτομο στην ομάδα ταξιδιών σας ψάχνει να βρει πώς να αγοράσει εισιτήρια ή όπου αρχίζουν οι ουρές, η υπόλοιπη ομάδα σας μπορεί να απολαύσει βόλτες στην ύπαιθρο.

Επιπλέον, μην ξεχάσετε να δείτε τα αξιοθέατα της Αγίας Πετρούπολης , τα οποία περιλαμβάνουν μνημεία και αξιοθέατα που έχουν αναπόσπαστο μέρος στη μνήμη και την ιστορία της Πετρούπολης, όπως το άγαλμα του Χάλκινου Ιππέα, η Εκκλησία του Σωτήρος μας στο Χυμένο Αίμα και τον Καθεδρικό και το Φρούριο του Πέτρου και του Παύλου

Μην ξεχάσετε να επισκεφθείτε το Μουσείο Ερμιτάζ, το οποίο είναι ισοδύναμο της Ρωσίας με το Λούβρο. Ένα πρώην παλάτι στεγάζει συλλογές έργων τέχνης και ιστορικά αντικείμενα από όλα τα μέρη του πλανήτη.

Το πιο δημοφιλές γεγονός για το καλοκαίρι στην Αγία Πετρούπολη είναι το Φεστιβάλ Λευκών Νυκτών, το οποίο διαρκεί περίπου από τα μέσα Ιουνίου έως τις αρχές Ιουλίου. Αν και οι συναυλίες κλασσικής μουσικής που συμπίπτουν με αυτήν την εποχή του χρόνου, όταν οι μέρες είναι οι μεγαλύτερες, μπορεί να είναι η πιο γνωστή όψη αυτού του φεστιβάλ, οργανώνονται επίσης ημερήσιες εκδηλώσεις γύρω από την πόλη.

Που να μείνω

Επειδή το καλοκαίρι είναι η πιο πολυσύχναστη τουριστική περίοδος στην Αγία Πετρούπολη, φροντίστε να κλείσετε το ξενοδοχείο σας εκ των προτέρων για να εξασφαλίσετε τις καλύτερες προσφορές, τις απαραίτητες ανέσεις και μια καλή τοποθεσία.

Άλλα πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε

Οι επισκέπτες από τις Ηνωμένες Πολιτείες θα χρειαστούν βίζα για να ταξιδέψουν στη Ρωσία, η οποία θα πρέπει να αγοραστεί πολύ πριν από το ταξίδι για να αποφευχθούν καθυστερήσεις. Εκτός από την κράτηση ενός ξενοδοχείου νωρίς, εξίσου σημαντικό είναι ο προγραμματισμός άλλων πτυχών του ταξιδιού πριν από το ταξίδι. Επειδή η είσοδος σε κάποια αξιοθέατα, όπως τα μουσεία και τα παλάτια, δεν είναι πάντα απλή και τα πλήθη μπορεί να είναι τρομερά, κάντε μια λίστα με τα αξιοθέατα που θεωρείτε πιο σημαντικά για να δείτε μαζί με κάποιες εναλλακτικές λύσεις.

Στη συνέχεια, μάθετε πώς μπορείτε να φτάσετε σε αυτά, όπου είναι τα γραφεία εισιτηρίων και ποια είναι η διαδικασία για την αγορά εισιτηρίων. Ίσως θελήσετε επίσης να μάθετε εκ των προτέρων αν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εξοπλισμό βίντεο ή φωτογραφιών ενώ βρίσκεστε εκεί.