Εάν είναι Οκτώβριος, πρέπει να είναι Oktoberfest στο Σαν Ντιέγκο

Το La Mesa Oktoberfest είναι ένα από τα μεγαλύτερα γεγονότα γύρω.

Αν ο Μάρτρης σημαίνει ότι όλοι απαιτούμε ένα κομμάτι Ιρλανδικής κληρονομιάς στο πνεύμα, τότε ο Οκτώβριος σημαίνει ότι ισχυριζόμαστε και λίγο τη Γερμανία. Και η αγάπη μας για το bratwurst, την μπύρα και την πολική μουσική αντικατοπτρίζεται στον αριθμό των δημοφιλών εορτασμών του Oktoberfest σε όλη την περιφέρεια του Σαν Ντιέγκο. Αλλά δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο παππούς του Oktoberfests είναι η γιορτή στο κέντρο του La Mesa στο κέντρο της πόλης.

Εάν δεν βρεθήκατε ποτέ στο Oktoberfest, τότε η εκδήλωση La Mesa είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να ξεκινήσετε: η μυρωδιά του bratwurst και άλλων γερμανικών φαγητών, ο ήχος της polka μουσικής (μην ξεχάσετε να συμμετάσχετε στο Chicken Dance!), την δροσιστική δροσερή μπύρα και πολλές τέχνες, βιοτεχνίες και οικογενειακές δραστηριότητες.

Συνήθως, πάνω από 200.000 άτομα παρευρίσκονται στο συμβάν του Σαββατοκύριακου, οπότε πρέπει να είναι διασκεδαστικό, έτσι;

Το 39ο Ετήσιο Oktoberfest της La Mesa ξεκινά στις 11 π.μ. την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012 και διαρκεί το Σαββατοκύριακο και τελειώνει την Κυριακή 7 Οκτωβρίου στις 5 μ.μ.

Σχεδιασμένο μετά το παγκοσμίως γνωστό Oktoberfest του Μονάχου, η έκδοση του La Mesa είναι ουσιαστικά ένα γιγαντιαίο μπλοκ πάρτι στην περιοχή του χωριού στο κέντρο της πόλης. Οι δρόμοι είναι κλεισμένοι στα οχήματα και, στη θέση τους, δημιουργούνται πάνω από 400 καμπίνες, που πωλούν μια ποικιλία υψηλής ποιότητας τεχνών και τεχνών, εμπορικών ειδών και τροφίμων. Η είσοδος στο γενικό φεστιβάλ είναι δωρεάν.

Σε κοντινή απόσταση, ένα μεγάλο πάρκινγκ μετατρέπεται σε γερμανικό στιλ Beer Garden Lowenbrau. Στο εσωτερικό του θα βρείτε ζωντανές μπάντες OOM-PAH-PAH, φορεσιές χορεύτριες λαϊκής παράστασης που εκτελούν παραδοσιακά βαλλίσματα και polkas και χορευτικά δάπεδα για ενήλικες και παιδιά, ώστε όλοι να μπορούν να συμμετάσχουν στη διασκέδαση. Αν έχετε πεινασμένο μετά την εκτέλεση του "χορού κοτόπουλου", υπάρχει αρκετή ψησταριά, ψητά, σόδα και μπύρα στη βρύση.

Οι πωλήσεις μπύρας θα σταματήσουν στις 11 το βράδυ την Παρασκευή και το Σάββατο βράδυ.

Τα βράδια οι μπάντες του Oom Pah παύουν να απέχουν από κάποια σύγχρονη μουσική. Η σειρά ψυχαγωγίας θα αναρτηθεί εδώ, μόλις επιβεβαιωθούν οι καλλιτέχνες.

Αλλά η στάθμευση μπορεί να είναι δύσκολη, καθώς οι δρόμοι είναι κλεισμένοι. Αλλά το καλύτερο σας στοίχημα είναι να οδηγήσετε το τρόλεϊ (η νέα Πράσινη Γραμμή κάνει ακόμα πιο εύκολη την περιοχή της Mission Valley - μεταβείτε στο κέντρο Grossmont και μεταφέρετε στην Orange Line) - θα σας μεταφέρει στη μέση της εκδήλωσης, Spring St.

και τη λεωφόρο La Mesa.

Άλλα 2012 Oktoberfests στην κομητεία του Σαν Ντιέγκο

Οκτώβριος 5,6,7 - El Cajon Oktoberfest
Πραγματοποιήθηκε στο Γερμανικό Αμερικανικό Σωματείο του El Cajon, με τον Guggenbach Buam, ένα συγκρότημα από την Βαυαρία. Επίσης μια μπυραρία, γερμανικό λαϊκό χορό, παιχνίδια και διαγωνισμούς, περίπτερα χειροτεχνίας, γκαλερί και αυθεντικό βαυαρικό φαγητό. Η είσοδος είναι $ 5 για εκείνους 21 ετών και άνω. Η είσοδος είναι δωρεάν για όσους είναι στρατιωτικοί ή νεότεροι από 21 ετών.

6 Οκτωβρίου - 30ο ετήσιο φεστιβάλ Carlsbad Rotary Oktoberfest από το μεσημέρι μέχρι τις 10 μ.μ. στο Holiday Park στην Κάρλσμπαντ.
Η οικογενειακή εκδήλωση περιλαμβάνει γερμανική κουζίνα, γερμανική μουσική, χορό και πολλές δραστηριότητες για παιδιά, συμπεριλαμβανομένου ενός διαγωνισμού διακόσμησης κολοκύθας, που αντιμετωπίζει ζωγραφική, κλόουν και πολλά άλλα. Ο διαγωνισμός διακόσμησης κολοκύθας είναι για παιδιά ηλικίας 5-15 ετών. Ο Ρότζερ και οι χωρικοί θα παίξουν την παραδοσιακή μουσική του, συμπεριλαμβανομένου του αγαπημένου "χορού χορού", από τις 5 έως τις 10 το βράδυ. Ένα γερμανικό δείπνο θα σερβιριστεί από τις 1 έως τις 8 το βράδυ. Το γεύμα περιλαμβάνει δύο γερμανικά λουκάνικα, γερμανικές πατάτες, λάχανο . Τα εισιτήρια είναι $ 10