Πάρκο ψυχαγωγίας Quassy

Νέο για το 2016

Αντίστροφη ώρα και πόλη Slide : Τα νεώτερα παιδιά θα πάρουν νέες διαφάνειες για να εξερευνήσουν στο πάρκο νερού. Αντίστροφη ώρα θα είναι μια νέα περιστροφή συγκίνηση.

Παρουσίαση πάρκου

Άνοιξε το 1908, το Quassy είναι ένα από τα λίγα τροχόσπιτα που παραμένουν στις ΗΠΑ. Είναι ένα από τα χέρια των οικογενειακών πάρκων επίσης. Στα τέλη της δεκαετίας του 1800 και στις αρχές της δεκαετίας του 1900, οι εταιρείες ηλεκτρικών καροτσακιών δημιούργησαν συχνά πάρκα πικνίκ ή «πάρκα αναψυχής» στο τέλος των γραμμών τους για να δημιουργήσουν πρόσθετα έσοδα.

Πολλά από αυτά τα πάρκα, συμπεριλαμβανομένου του Quassy, ​​εξελίχθηκαν σε πάρκα ψυχαγωγίας. Ενώ τα καροτσάκια έχουν περάσει πολύ, το πάρκο εξακολουθεί να προσφέρει διασκέδαση και συγκινήσεις.

Λίγα απομεινάρια από τις προηγούμενες μέρες παραμένουν, συμπεριλαμβανομένου του κυλινδρικού περιπάτου Little Dipper, μιας βόλτας με ελικόπτερα και των Jet Fighters. Οι κλασικές βόλτες, που βρίσκονται στο τμήμα kiddyland του πάρκου, χρονολογούνται από τη δεκαετία του 1950. Περίπου-1924 καρουζέλ παιδιών είναι επίσης στο Quassy.

Υπάρχουν περισσότερες σύγχρονες συγκινήσεις, όπως ο γύρος πύργων του Free Fall 'N', το Big Flush water coaster και μια ποικιλία περιστρεφόμενων βόλτων όπως Trabant και αλεξιπτωτιστής.

Το Wooden Warrior, ένα κατώτερο ξύλινο καράβι (το οποίο θεωρεί ότι είναι μια μεγάλης κλίμακας μηχανή συγκίνησης), το οποίο άνοιξε το 2011, αποτελεί μια σημαντική προσθήκη στο πάρκο και αποτελεί το χαρακτηριστικό του αξιοθέατο. Η βόλτα έχει λάβει πολλά βραβεία και συγκεντρώνει πολλά έπαινο από τους ανεμιστήρες του καράβι και τους περιστασιακούς επισκέπτες. Διαβάστε την αναθεώρησή μου για το Wooden Warrior .

Το πάρκο νερού του Quassy, ​​ο κόλπος Splash Away, περιλαμβάνει ένα μεγάλο, διαδραστικό σταθμό υδροληψίας με νεροτσουλήθρες, έναν κάδο γεώτρησης και όλα τα είδη ψεκαστήρων, κανόνια νερού και άλλα υδραγωγεία νερού. Η κολύμβηση επιτρέπεται στη λίμνη Quassapaug. Με επιπλέον χρέωση, οι επισκέπτες μπορούν να κάνουν μια βόλτα στη λίμνη στην Quassy Queen ή να νοικιάσουν σκάφη με κουπιά.

Περιηγήσεις στο Πάρκο και Χαρακτηριστικά

Νέα στο πάρκο

Νέο για το 2015: Φρικτή : άνοιξε ένα συγκλονιστικό συγκλονιστικό συγκλονιστικό ταξίδι.

Νέο για το 2013: Επέκταση πάρκου νερού Splash Away Bay έχει νέες διαφάνειες και αξιοθέατα.

Τοποθεσία και τηλέφωνο

Middlebury, Κονέκτικατ. Η διεύθυνση είναι Rt. 64 (2132 Middlebury Road) στη λίμνη Quassapaug.

1-800-FOR-PARK ή 203-758-2913

Εισιτήρια και πολιτική εισδοχής

Το Quassy είναι ένα πάρκο ελεύθερης εισόδου (σπάνια αυτές τις μέρες). Οι επισκέπτες μπορούν να αγοράσουν ατομικά εισιτήρια για βόλτες (όλες οι διαδρομές απαιτούν ένα εισιτήριο) ή ένα pay-one-pass πέρασμα για απεριόριστες βόλτες. Υπάρχει μειωμένη χρέωση για παιδικά περάσματα (κάτω από 45 ίντσες). Το πάρκο προσφέρει εκπτώσεις σε περάσματα για τους επισκέπτες που φτάνουν μετά τις 5 μ.μ.

Υπάρχει ξεχωριστή χρέωση για το πάρκο νερού Splash Away Bay και για πρόσβαση στην παραλία Quassy. (Οι κάρτες αμοιβής για ένα ταξίδι περιλαμβάνουν τα αξιοθέατα του θαλάσσιου πάρκου και την παραλία.) Διατίθενται τιμές ομάδας και περάσματα εποχής. Ο χώρος στάθμευσης είναι επιπλέον. Ειδικές προσφορές μπορούν να διατίθενται ηλεκτρονικά στην επίσημη ιστοσελίδα του πάρκου.

Κατευθύνσεις

Η διεύθυνση είναι Rt. 64 (2132 Middlebury Road) στη λίμνη Quassapaug.

Είναι περίπου 45 λεπτά από το Hartford, CT.

I-84 West: Έξοδος 17 στο Rt. 64 για πάρκο.

I-84 East: Έξοδος 16 στο Rt. 188 έως Rt. 64. Αριστερά στο Rt. 64 για πάρκο.

Επίσημη ιστοσελίδα

Πάρκο ψυχαγωγίας Quassy