Πώς να φτάσετε και να παρκάρετε στο Διεθνές Αεροδρόμιο Bradley

Πετώντας από το Χάρτφορντ; Οδηγίες και πληροφορίες στάθμευσης για το BDL

Είναι εύκολο να φτάσετε και να παρκάρετε στο Διεθνές Αεροδρόμιο Bradley. Βρίσκεται στο Windsor Locks, Connecticut, Bradley (κωδικός αεροδρομίου: BDL) εξυπηρετεί τις περιοχές Hartford, Connecticut, και Springfield, Μασαχουσέτη, και είναι ένα από τα πιο βολικά και εύκολα προσβάσιμα αεροδρόμια της Νέας Αγγλίας. Εδώ είναι οδηγίες, επιλογές μεταφοράς και πληροφορίες στάθμευσης:

Δυσκολία: Εύκολη

Εδώ είναι πώς

  1. Το Bradley βρίσκεται 12 μίλια βόρεια του Χάρτφορντ του Κοννέκτικατ και 12 μίλια νότια του Σπρίνγκφιλντ της Μασαχουσέτης. Χρήστες GPS: Ορίστε τον προορισμό σας ως: Schoephoester Road
    Windsor Locks, CT.
  1. Από τη Νέα Υόρκη ή το New Haven: Πάρτε I-95 North για έξοδο 48 για I-91 Βόρεια ή Διαδρομή 15 Βορρά προς έξοδο 17 για I-91 Βόρεια. Ακολουθήστε I-91 Βόρεια προς Έξοδος 40, και ακολουθήστε τις πινακίδες προς το αεροδρόμιο.
  2. Από το Providence ή το New London: Πάρτε το I-95 South για να βγείτε από το 69 για τη διαδρομή 9 Βόρεια προς I-91 Βόρεια. Ακολουθήστε I-91 Βόρεια προς Έξοδος 40, και ακολουθήστε τις πινακίδες προς το αεροδρόμιο.
  3. Από το Μπράτλμπορο ή το Σπρίνγκφιλντ: Πάρτε το I-91 Νότο έως την έξοδο 40 και ακολουθήστε τις πινακίδες προς το αεροδρόμιο.
  4. Από τη Βοστώνη ή το Worcester: Πάρτε τη μάζα της Μασαχουσέτης (I-90) Δύση προς την έξοδο 9 (I-84). Ακολουθήστε τον I-84 West για να βγείτε από την έξοδο για το I-291 West. - Δείτε στον χάρτη Το ξενοδοχείο I-291 West προσφέρει όλες τις υπηρεσίες που θα μπορούσατε να περιμένετε από ένα ξενοδοχείο τριών αστέρων στην πόλη, όπως na.
  5. Από το Danbury ή το Waterbury: Κατευθυνθείτε ανατολικά από το I-84 μέχρι την έξοδο 51 για I-91 North. Πάρτε I-91 Βόρεια προς Έξοδος 40, και ακολουθήστε τις πινακίδες προς το αεροδρόμιο.
  6. Το Διεθνές Αεροδρόμιο Bradley προσφέρει πολλές επιλογές στάθμευσης στο ξενοδοχείο. Τα αξιοθέατα του αεροδρομίου προσεγγίζουν τα τερματικά αεροδρομίων με δωρεάν υπηρεσία μεταφοράς με λεωφορείο.
  1. Ο βραχυπρόθεσμος χώρος στάθμευσης βρίσκεται ακριβώς μπροστά από τον τερματικό σταθμό. Ακολουθήστε τις πινακίδες για Αφίξεις και Πάρκινγκ καθώς εισέρχεστε στο αεροδρόμιο Bradley. Το ημερήσιο μέγιστο επιτόκιο στην Παρτίδα Β, που ισχύει μετά από 1-1 / 2 ώρες, είναι $ 8 από το 2015. Το ημερήσιο μέγιστο επιτόκιο στο βραχυπρόθεσμο γκαράζ είναι $ 30 από το 2015.
  2. Το Bradley διαθέτει ένα μακροχρόνιο γκαράζ και πρόσθετα μακροπρόθεσμα οικόπεδα που βρίσκονται κοντά στο αεροδρόμιο. Οι τιμές από το 2015 κυμαίνονται από 6 δολάρια ανά ημέρα στην Οικονομική παρτίδα 4 έως 26 δολάρια την ημέρα για το μακροχρόνιο γκαράζ.
  1. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα ποσοστά στάθμευσης στο αεροδρόμιο είναι διαθέσιμα στο δικτυακό τόπο του Bradley International Airport, καθώς είναι ένας χώρος στάθμευσης.
  2. Το Bradley περιβάλλεται από πολυάριθμες ιδιωτικές ιδιωτικές θέσεις στάθμευσης που προσφέρουν υπηρεσίες valet ή self-park και δωρεάν υπηρεσία μεταφοράς με λεωφορείο προς το αεροδρόμιο.
  3. Τα παρακάτω γραφεία ενοικίασης αυτοκινήτων βρίσκονται στο Bradley: Alamo, Avis, Προϋπολογισμός, Δολάριο, Επιχείρηση, Hertz, National, Thrifty.
  4. Το Κοννέκτικατ Transit λειτουργεί λεωφορεία που παρέχουν μεταφορές μεταξύ του κεντρικού αεροδρομίου Hartford και του Bradley International Airport. Το πρόγραμμα Bradley Flyer και ένας χάρτης δρομολογίων είναι διαθέσιμοι στην ιστοσελίδα της CT Transit.
  5. Το Connecticut Limo παρέχει μεταφορά με λεωφορείο προς το Bradley από το Bridgeport, το Hartford, το Meriden, το Milford, το New Haven, το North Haven και το Wallingford.

Συμβουλές

  1. Από τα ιδιωτικά ρούχα που προσφέρουν χώρο στάθμευσης και υπηρεσία μεταφοράς με λεωφορείο προς το Μπράντλεϊ, βρήκα ότι το Roncari Express Valet Parking (9 Schoephoster Rd.) Είναι το πιο γρήγορο από το τερματικό σταθμό. είναι η ιδιωτική περιοχή πλησιέστερη προς το αεροδρόμιο.
  2. Όταν σταθμεύετε το αυτοκίνητό σας με υπηρεσία valet, φροντίστε να αφήσετε τα κλειδιά σας. Επίσης, βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχουν κλειδιά (όπως κλειδιά αποσκευών) στο μπρελόκ που αφήνετε πίσω που θα χρειαστείτε κατά τη διάρκεια των ταξιδιών σας.