Χάρτφορντ Holiday Light Φαντασία 2017

Το Holiday Light Show στο Χάρτφορντ είναι ένα γεγονός για τα Χριστούγεννα

Το Hartford Holiday Light Fantasia επιστρέφει το 2017 στο Hartford, στο πάρκο Goodwin Park του Connecticut (βλέπε οδηγίες) για 16η φορά. Η μαγεία αυτού του φεστιβάλ διακοπών δεν είναι μόνο στον απέραντο αριθμό λαμπτήρων. Μια κίνηση μέσα από αυτό το χριστουγεννιάτικο έλξη βάζει τους πάντες στο πνεύμα των διακοπών, από τα μικροσκοπικά tots στους παππούδες. Είναι μια εκδήλωση που όλη η οικογένεια μπορεί να βιώσει μαζί, αφού η μόνη προσπάθεια που απαιτείται απαιτεί να αναρριχηθεί σε αυτοκίνητο και να ενεργοποιηθεί το ραδιόφωνο.

Οι υποψήφιοι που ήταν υπεύθυνοι για την αρχική έκθεση Hartford Holiday Light Fantasia που έδειχνε εορταστικές φωτιζόμενες σκηνές ισχυρίστηκαν ότι υπήρχαν ένα εκατομμύριο φώτα που λάμπουν στο κέντρο της πόλης Hartford, στο πάρκο Goodwin Park του Κοννέκτικατ και το γεγονός έχει αυξηθεί μόνο με τα χρόνια. Αυτό το εξαιρετικό ταξίδι δύο χιλιομέτρων βρίσκεται σε σοβαρό ανταγωνισμό με τις κοντινές φωτεινές νύχτες στο Forest Park στο Springfield της Μασαχουσέτης. Παρουσιάζει επίσης την παράσταση Holiday Lights στο πάρκο ψυχαγωγίας του Bristol, Lake Connex του Connecticut, το οποίο έχει φωτιστεί για έκτη φορά το 2017 με εκατοντάδες χιλιάδες φώτα.

Είναι δύσκολο να πούμε οριστικά ποια είναι η μεγαλύτερη οθόνη προβολής διακοπών της Νέας Αγγλίας. Αυτό που είναι εύκολο, όμως, είναι να σας προτείνουμε να βλέπετε τουλάχιστον ένα από αυτά τα λαμπερά περιβόλια διακοπών πριν τελειώσει η εποχή!

Όλες οι λεπτομέρειες για το Hartford Holiday Fantasia του 2017 είναι παρακάτω (και θα μάθετε επίσης για μια διασκεδαστική, δωρεάν εναλλακτική λύση), αλλά πρώτα ...

Μια μικρή ιστορία πίσω

Το 1999, οι Associated Events LLC και πολλοί χορηγοί της πόλης του Χάρτφορντ και οι εταιρικοί χορηγοί συνέβαλαν στο μετασχηματισμό του Goodwin Park ύψους 500.000 δολαρίων για το πρώτο Hartford Holiday Light Fantasia. Μετά από μια τριετή παύση, αυτή η αγαπημένη παράδοση διακοπών επέστρεψε το 2011 χάρη στη γενναιόδωρη απόφαση του υποστηρικτή Frank Maratta να δωρίσει τους προβολείς και τον εξοπλισμό στο Canal 3 Kids Camp, το οποίο χρησιμοποιεί τα έσοδα από την περίοδο των διακοπών του γεγονότος για να χρηματοδοτήσει προγράμματα όλο το χρόνο παιδιά.

2017 Holiday Light Fantasia Ημερομηνίες, ώρες και λεπτομέρειες

Μεταξύ των 200 φωτιζόμενων γυαλιών που οι επισκέπτες θα δουν σε αυτό το ελαφρύ φάντασμα είναι ένα ψηλό κάστρο διακοπών 30 ποδιών, ένα σπίτι μελόψωμο και το άγαλμα της ελευθερίας. Θα γοητευτείτε από τις εκθαμβωτικές οθόνες και, με το ραδιόφωνο συντονισμένο στην προτεινόμενη συχνότητα, η μουσική των διακοπών και η ζεστή λάμψη ενός εκατομμυρίου φώτων είναι βέβαιο ότι θα κάνουν μια διασκεδαστική οικογενειακή εκδρομή που μπορεί να γίνει απλά μια ετήσια παράδοση.

Η επίδειξη εκτελείται κάθε βράδυ (ακόμη και τη νύχτα των Χριστουγέννων!) Αυτή την εορταστική περίοδο από τις 23 Νοεμβρίου 2017 μέχρι την 1η Ιανουαρίου 2018. Ο Σάντα θα είναι διαθέσιμος Παρασκευή και Σάββατο βράδυ από τις 5 έως τις 8 μ.μ.

Ώρες: Κυριακή έως Πέμπτη νύχτες από τις 5 έως τις 9 το βράδυ την Παρασκευή και το Σάββατο από τις 5 έως τις 10 το βράδυ

2017 Τέλη διακοπών φαντασία Φως

Εκτυπώστε αυτό το online κουπόνι και εξοικονομήστε $ 2 ανά όχημα.

Αυτοκίνητα και φορτηγά: $ 15 (έως 10 επιβάτες)

Λιμουζίνες: 25 δολάρια

Μίνι λεωφορεία : $ 50 (μέχρι 30 επιβάτες)

Πλήρεις εκδρομές με λεωφορείο: $ 100

Πιστωτικές κάρτες γίνονται δεκτές, αλλά υπάρχει χρέωση 0,50 €.

Στρατιωτική Νύχτα Εκτίμησης: Στις 26 Δεκεμβρίου 2017, η είσοδος είναι δωρεάν για όλους τους ενεργούς και βετεράνους στρατιωτικούς με απόδειξη υπηρεσίας.

Οι παροχές ωφελούνται στο Κανάλι 3 για παιδιά.

Καλέστε 860-742-2267 για περισσότερες πληροφορίες.

Ψάχνετε για μια διασκέδαση, δωρεάν εναλλακτική λύση για το Φως της Φαντασίας;

Το 2017 είναι το τελευταίο έτος για το Lights on Rosewood στο Μπρίστολ του Κοννέκτικατ: μια εορταστική εκδήλωση διακοπών που θα σας εκσφενδονίσει με τα συγχρονισμένα με τη μουσική φώτα και την καλή αίσθηση αποστολής. Αυτό το έτος, οποιεσδήποτε δωρεές θα υποστηρίξουν δύο νεαρά αγόρια του Μπρίστολ που παλεύουν τον καρκίνο. Τα φώτα στο Rosewood ανοίγουν για τις διακοπές τους στις 24 Νοεμβρίου 2017 και συνεχίζουν το βράδυ μέχρι τα Χριστούγεννα.