Φανταστικά φώτα - Ο μεγαλύτερος δρόμος του βορειοδυτικού δρόμου -μέσα από τα φώτα των Χριστουγέννων

Το Fantasy Lights είναι ένα καταπληκτικό display των Χριστουγέννων που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στο Spanaway Park, νότια του Tacoma. Σε αντίθεση με τα άλλα μεγάλα display lights της South Sound, το Zoolights στο Point Defiance Park στο North Tacoma, αυτό το γεγονός δεν απαιτεί να βγούμε από το αυτοκίνητό σας, κάτι που είναι μερικές φορές ο ιδανικός τρόπος για να πάτε στον βορειοδυτικό χειμώνα του Ειρηνικού.

Το Fantasy Lights είναι το μεγαλύτερο αυτοκίνητο που προβάλλει τα φώτα των Χριστουγέννων στα βορειοδυτικά και λαμβάνει χώρα από την ημέρα μετά την ημέρα των Ευχαριστιών μέχρι την περασμένη χρονιά.

Αν και δεν έχει τόσο φανταστικές στιγμές όσο οι Zoolights (χωρίς βόλτες με καμήλες, κλασικό καρουσέλ ή ζεστή σοκολάτα), κάθεστε στην άνεση του αυτοκινήτου σας μπορεί να είναι ένας ιδανικός τρόπος για να πάτε εάν η νύχτα είναι βροχερή ή αν έχετε μια ομάδα παιδιών φέρει μαζί.

Αν δεν έχετε τη δική σας μουσική για τα Χριστούγεννα για να το πάρετε μαζί, συντονίστε FM 93.5.

Ένα άλλο πλεονέκτημα είναι ότι η είσοδος σε Fantasy Lights είναι λίγο φθηνότερη από τη μετάβαση σε Zoolights, ειδικά αν έχετε μια οικογένεια. Η είσοδος χρεώνεται από το αυτοκίνητο, ώστε να μπορείτε να φέρετε μαζί ολόκληρη την οικογένεια για μία τιμή, αρκεί να μην οδηγείτε λεωφορείο (αυτές κοστίζουν περισσότερο από τη γενική αποδοχή).

Οθόνες

Υπάρχουν περισσότερες από 300 οθόνες φωτισμού που γεμίζουν Spanaway Park κάθε εποχή Χριστουγέννων. Η διαδρομή προβάλλει τις διαδρομές σε όλο το πάρκο και γύρω από τη λίμνη Spanaway. Εάν ήσασταν εδώ κατά τη διάρκεια της ημέρας, δεν θα αναγνωρίσετε το πάρκο καθόλου. Μετά το σκοτάδι, οι οθόνες ανάβουν και θα αισθανθείτε σαν να οδηγείτε σε κάποιο είδος ονείρου.

Πολλές από τις οθόνες των Χριστουγέννων επανέρχονται κάθε χρόνο, αλλά συχνά αλλάζουν θέσεις στο πάρκο. Ίσως το πιο εικονικό είναι το γιγάντιο κόκκινο αρκουδάκι. Άλλες δημοφιλείς επαναλαμβανόμενες εμφανίσεις είναι η Candy Cane Lane, ένας γιγαντιαίος δράκος, ένα πειρατικό πλοίο, το Santa που εκτοξεύτηκε από ένα κανόνι και ένας μελόψωμος άνδρας ή ένας ταράνδων άλματα πάνω από το δρόμο (σιγουρευτείτε ότι σταματάτε κάτω από αυτά για να πηδήσουν πάνω από το αυτοκίνητό σας) .

Νέες οθόνες προστίθενται κάθε χρόνο επίσης.

Η κυκλοφορία μέσω του πάρκου κινείται αρκετά αργά, ώστε να έχετε αρκετό χρόνο να κοιτάξετε και να απολαύσετε τα φώτα. Τα φώτα φαντασίας Spanaway είναι δημοφιλή, οπότε αν πάτε μια Παρασκευή ή το βράδυ του Σαββάτου, περιμένετε να περιμένετε-μερικές φορές μερικά λεπτά, μερικές φορές μια ώρα. Αν πάτε από Δευτέρα έως Πέμπτη το βράδυ, συνήθως δεν υπάρχει καθόλου καθυστέρηση. Ενώ μπορεί να αποθαρρύνεστε από τη γραμμή αυτοκινήτων έξω από την είσοδο, έχοντας μια γραμμή στην πραγματικότητα επιβραδύνει την εξέλιξη της εμπειρίας, ώστε να έχετε περισσότερο χρόνο για να το απολαύσετε.

Επίσης, θυμηθείτε να απενεργοποιήσετε τα φώτα σας (ή να ζητήσετε κάλυψη από το φως εάν δεν μπορείτε να απενεργοποιήσετε τα φώτα σας), έτσι ώστε να μπορούν να δουν και οι άνθρωποι μπροστά σας.

Εκπτώσεις και κουπόνια

Η είσοδος καταβάλλεται ανά φορτίο και όχι ανά άτομο. Το κόστος είναι περίπου 15 δολάρια. Οι τιμές είναι υψηλότερες εάν εισάγετε ένα μίνι λεωφορείο ή λεωφορείο.

Τα φανταστικά φώτα και οι εκπτώσεις είναι συνήθως διαθέσιμες σε τοποθεσίες γύρω από το Tacoma, το Spanaway και το Lakewood. Συνήθως υπάρχουν εισιτήρια έκπτωσης στο κοινοτικό κέντρο Lakewood, στο Sprinker Recreation Centre (ακριβώς απέναντι από το Spanaway Park) και μερικές φορές στο Garfield Book Company κοντά στην πανεπιστημιούπολη PLU. Αν επισκεφθείτε την ιστοσελίδα Fantasy Lights, μπορείτε επίσης συχνά να βρείτε ένα κουπόνι για να εκτυπώσετε για μια έκπτωση.

Ομάδες των 10 ή περισσότερων μπορούν επίσης να βαθμολογήσουν τις εκπτώσεις εάν αγοράσουν εκ των προτέρων από το Pierce County Parks στις 253-798-4177.

Τοποθεσία και Ώρες

Spanaway Park
14905 Gus G. Bresemann Rd. ΜΙΚΡΟ.
(Στρατιωτική οδό και 152η οδός)
Spanaway, WA 98387

Οι προβολές είναι ανοιχτές από τις 5:30 μ.μ. μέχρι τις 9:00 μ.μ. από την ημέρα μετά την ημέρα των ευχαριστιών μέχρι και μετά το νέο έτος.

Οδηγίες για το Spanaway Park

Από το I-5, πάρτε την έξοδο 127 για να φτάσετε στο 512 προς Puyallup / Mt Rainier. Ακολουθήστε τη δεύτερη έξοδο στα δεξιά, αφού μπείτε στο 512, το οποίο είναι το Parkland / Spanaway. Στο φως stop, στρίψτε δεξιά στην Pacific Avenue και μετά οδηγήστε για 2,7 μίλια. Στρίψτε δεξιά στη 152η οδό / Στρατιωτική οδό. Η είσοδος στο πάρκο είναι περίπου μισό μίλι κάτω από αυτό το δρόμο στα αριστερά σας.

Αν υπάρχει γραμμή, συχνά υποστηρίζει τον Ειρηνικό. Αν συμβαίνει αυτό, συνεχίστε την 152η οδό, βρείτε ένα μέρος για να γυρίσετε και να έρθετε σε λειτουργία.

Ακόμη και αν η γραμμή φαίνεται μακρά, συχνά κινείται αρκετά γρήγορα.