Γιατί το Tacoma Zoolights έχει τα καλύτερα φώτα των Χριστουγέννων στο νότιο ήχο

Το Zoolights είναι μια παράδοση Tacoma εδώ και πολλά χρόνια και συνεχίζει να είναι ένα από τα κορυφαία χριστουγεννιάτικα φώτα στην περιοχή. Και για καλό λόγο! Οι χώροι του ζωολογικού κήπου Point Defiance και του ενυδρείου παίρνουν στολισμένοι σε πάνω από μισό εκατομμύριο μικροσκοπικά φώτα που φωτίζουν μικρά παιδιά και ενήλικες επισκέπτες. Ξεκινώντας λίγο μετά την ημέρα των ευχαριστιών και συνεχίζοντας μέχρι και μετά το νέο έτος, το Zoolights είναι ένα σίγουρο στοίχημα για το up πριν από την περίοδο των διακοπών σας.

Μπορείτε ακόμα να ελέγξετε έξω τον ζωολογικό κήπο την ημέρα, πάρα πολύ, και μπορείτε να αγοράσετε ακόμη ένα combo εισιτήριο που περιλαμβάνει την ημέρα εισόδου στο ζωολογικό κήπο και τη νυχτερινή είσοδο στο Zoolights.

Σε ολόκληρο τον Νότιο Ήχο, είναι μια εκτίναξη μεταξύ Zoolights και φανταστικών φώτων στο Spanaway ως προς το ποιο είναι το καλύτερο, αλλά τα Zoolights έχουν το πλεονέκτημα για μερικούς λόγους. Ένα από τα κορυφαία πλεονεκτήματα είναι ότι μπορείτε να κάνετε την εμπειρία σας να διαρκέσει όσο θέλετε στις Zoolights, ενώ στο Fantasy Lights θα έχετε μια κίνηση για το κόστος της εισδοχής και τότε αυτό είναι. Στο Zoolights, αγοράστε μια ζεστή σοκολάτα και περιπλανηθείτε τα μονοπάτια μια φορά, δύο φορές και περισσότερο. Επιλέξτε την περιπέτεια σας.

Φυσικά, τα Zoolights είναι σε εξωτερικούς χώρους ενώ τα Φανάρια Φώτα σας κρατούν στο αυτοκίνητό σας, οπότε σιγουρευτείτε ότι φοράτε ζεστά, αδιάβροχα ρούχα, καθώς το χειμώνα στο Βορειοδυτικό είναι συνήθως αρκετά υγιές. Μπορεί να έχετε βροχή, ανάλογα με το βράδυ, αλλά μερικά κτίρια παραμένουν ανοιχτά για να μπορείτε να πάτε σε εσωτερικούς χώρους και να βγείτε από τις καιρικές συνθήκες, αν το χρειάζεστε.

Εάν η βροχή δεν είναι ακριβώς αυτό που είχατε κατά νου, τα εισιτήρια προόδου είναι καλά για κάθε βράδυ, οπότε αν βυθιστείτε, μπορείτε να επιλέξετε να πάτε μια άλλη νύχτα.

Πράγματα που πρέπει να δείτε και να κάνετε

Το καλύτερο μέρος των Zoolights ελέγχει τα φώτα - κάντε μια βόλτα και θαυμάστε τα λαμπερά φώτα στο σχήμα των ζώων και των σκηνών από τη φύση.

Δέντρα και θάμνοι κατά μήκος των μονοπατιών είναι επίσης φωτισμένοι. Κάθε χρόνο, πολλές οθόνες επιστρέφουν από τα προηγούμενα χρόνια, αλλά υπάρχει συνήθως κάτι (ή κάτι!) Νέο για να δείτε επίσης.

Το δέντρο φλόγας είναι μία από τις πιο εικονικές επαναλαμβανόμενες απεικονίσεις - ένα μεγάλο δέντρο γεμάτο με ροζ φώτα. Άλλοι που επιστρέφουν κάθε χρόνο περιλαμβάνουν τις στενές γέφυρες, ένα γιγαντιαίο χταπόδι, πολικές αρκούδες και ένα κοπάδι από γόνους. Ορισμένες οθόνες είναι επίσης "κινούμενες" και διάφορα τμήματα μιας εικόνας ανάβουν σε διαφορετικές χρονικές στιγμές για να δημιουργήσουν την ψευδαίσθηση της κίνησης - θα δείτε έναν αετό να πέφτει κάτω για να αρπάξει ένα ψάρι, παπαγάλους ή πίθηκους με φτερά, στο δάσος.

Η ατμόσφαιρα είναι σουρεαλιστική και μαγευτική και είναι βέβαιο ότι θα είναι ένα χτύπημα με παιδιά, αλλά είναι συχνά εξίσου δροσερό για τους ενήλικες - μια βόλτα στα Zoolights είναι μια ιδανική νυχτερινή ιδέα.

Υπάρχουν μερικά άλλα πράγματα να κάνουμε στα Zoolights πέρα ​​από την απόλαυση των φώτων, συμπεριλαμβανομένης της οδήγησης καμήλας. Η διαδρομή δεν είναι μακρά ή υπερβολική, αλλά μπορεί να είναι ενθουσιασμένη για μικρά παιδιά. Ένα παλιό καρουσέλ είναι επίσης στις εγκαταστάσεις και προσφέρει βόλτες κατά τη διάρκεια του Zoolights. Υπάρχει ένα καφέ κοντά στην είσοδο του ζωολογικού κήπου, όπου μπορείτε να αγοράσετε ζεστή σοκολάτα, καφέ και άλλα σνακ.

Τα περισσότερα από τα Zoolights είναι σε εξωτερικούς χώρους, αλλά μερικοί εσωτερικοί χώροι παραμένουν ανοιχτοί, συμπεριλαμβανομένου (εκτός αν υπάρχει ιδιαίτερο γεγονός) του κτιρίου ενυδρείων, το οποίο είναι ιδανικό μέρος για να ζεσταθεί.

Τα περισσότερα ζώα κοιμούνται από τη στιγμή που αρχίζουν τα Zoolights, αλλά μερικοί παραμένουν ξύπνιοι, κυρίως τα meerkats, τα οποία βρίσκονται επίσης σε μια καλυμμένη περιοχή.

Χώρος στάθμευσης και πλήθη

Υπάρχει άφθονη και δωρεάν χώρος στάθμευσης στο Point Defiance. Ο ζωολογικός κήπος έχει δικό του χώρο στάθμευσης και θα περάσετε επιπλέον χώρο στάθμευσης στο δρόμο σας εκεί. Εάν έρχεστε νωρίς την εποχή, θα είστε πιθανότατα σε θέση να παρκάρετε ακριβώς δίπλα στην είσοδο του ζωολογικού κήπου. Ωστόσο, μερικές νύχτες μπορεί να είναι πολύ γεμάτοι και τα μέρη μπορούν και γεμίζουν. Αν συμπληρωθούν οι παρτίδες ζωολογικού κήπου, θα κατευθυνθείτε σε βοηθητικό χώρο στάθμευσης στο Owen Beach, στο Fort Nisqually ή σε άλλους. Υπάρχουν λεωφορεία για να σας μεταφέρουν μεταξύ των βοηθητικών παρτίδων και της εισόδου του ζωολογικού κήπου που εκτελούνται συχνά όλο το βράδυ.

Τα Zoolights παραμένουν ανοιχτά μέχρι και μετά τα Χριστούγεννα, αλλά μην υπολογίζετε στις ημέρες μετά τα Χριστούγεννα να είναι χαμηλά στα πλήθη.

Το αντίθετο! Αυτές τις μέρες μπορεί να είναι πολύ απασχολημένος, καθώς όλοι που δεν πήγαν πριν από τα Χριστούγεννα προσπαθούν να το ελέγξουν από τους καταλόγους τους πριν κλείσουν!

Αδεια

Υπάρχει ένα τέλος εισόδου για να μπείτε μέσα. Το κόστος είναι φθηνότερο για τα μέλη του ζωολογικού κήπου ή εάν αγοράζετε εκ των προτέρων στο ζωολογικό κήπο, την ιστοσελίδα του ζωολογικού κήπου ή από τους συμμετέχοντες τοπικούς πωλητές όπως ο Fred Meyer. Παιδιά ηλικίας 2 ετών και άνω είναι δωρεάν. Ένας αριθμός combo εισιτηρίων είναι επίσης διαθέσιμα, αν σας ενδιαφέρει να πάτε στο ζωολογικό κήπο και την ημέρα.

Τοποθεσία

Τα Zoolights του Tacoma βρίσκονται στο χώρο του Point Defiance Zoo στο Point Defiance - ένα μεγάλο πάρκο σε μια χερσόνησο στο Βόρειο Τακόμα. Το Point Defiance βρίσκεται στην οδό Pearl Street 5400 N.