Το Discovery Park του Σηάτλ: Ο πλήρης οδηγός

Το πάρκο Discovery είναι το μεγαλύτερο πάρκο στην πόλη του Σηάτλ, ένας θησαυρός από πράσινους χώρους, φυσική ακτογραμμή και πλακόστρωτα μονοπάτια. Είτε θέλετε να κάνετε πεζοπορία, να απολαύσετε ένα πικνίκ ή να περάσετε λίγο χρόνο χαλαρώνοντας σε μια παραλία, αυτό το πάρκο σας έχει καλύψει. Με 534 στρέμματα στο όνομά του, είναι δύσκολο να μην βρεθεί κάτι να κάνει.

Ενώ μερικά πάρκα είναι καλλωπισμένα και μπορεί να βρείτε μαύρες εστίες ή παιδικές χαρές, το Discovery Park έχει μια ελαφρώς άγρια ​​έκκληση.

Βέβαια, υπάρχουν μερικά άσφαλτα μονοπάτια, αλλά θα βρείτε πολλά ανοιχτά λιβάδια, γκρεμούς που βλέπουν στον ήχο Puget, δασικές εκτάσεις και ζευγάρια από φυσικές, βραχώδεις ακτές, γεμάτες με φάρο. Αυτό είναι ένα μέρος για να απολαύσετε τις καλύτερες από τις φυσικές πλάγιες απόψεις της δυτικής Ουάσιγκτον του Mt. Rainier και τους Ολυμπιακούς Αγώνες, τον Puget Sound και τα καταπράσινα δάση - χωρίς να χρειάζεται να φύγετε από την πόλη. Ενώ η ζωή στο Σιάτλ γεμίζει πλήθη, στενούς χώρους και κυκλοφορία (τόσο πολλή κυκλοφορία!), Το Discover Park προσφέρει ξεκούραση από αυτό. Δεν είναι καθόλου μακριά από το πολυσύχναστο κέντρο της πόλης, αλλά αισθάνεται έναν κόσμο μακριά.

Ιστορία

Είναι εύκολο να κάνετε το δρόμο σας στο πάρκο και να εξερευνήσετε χωρίς να γνωρίζετε τίποτα για τους λόγους, αλλά ακριβώς έτσι συμβαίνει ότι αυτό το πάρκο φυτεύεται και στο ιστορικό έδαφος - η τοποθεσία του πρώην Fort Lawton. Το Fort Lawton ήταν στρατιωτική θέση που βρίσκεται στο πάρκο καθώς και σε άλλα μέρη της σημερινής γειτονιάς Magnolia.

Ο χώρος δόθηκε για πρώτη φορά στον αμερικανικό στρατό το 1898 και ο χώρος των 703 στρεμμάτων ονομάστηκε Fort Lawton το 1900.

Ενώ Fort Lawton είχε άφθονο χώρο για χιλιάδες στρατιώτες, δεν ήταν συχνά καλώς κατοικημένη ή χρησιμοποιείται ... τουλάχιστον όχι μέχρι τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Κατά τη διάρκεια του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου, το Fort Lawton έγινε ένα σημαντικό λιμάνι επιβίβασης με μέχρι 20.000 στρατιώτες που σταθμεύουν εκεί και πάνω από 1 εκατομμύριο διέρχονται.

Πάνω από 1100 γερμανικά στρατιωτικά στρατεύματα φυλάσσονταν εδώ και περίπου 5.000 ιταλοί στρατιώτες πολέμου πέρασαν στο δρόμο τους αλλού. Το φρούριο παρέμεινε ενεργό μέσω του Κορεατικού πολέμου, αλλά μετά από αυτό, τα πράγματα επιβραδύνθηκαν πάλι και πολλά από τα κτίρια του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου καταρρίφθηκαν.

Ακόμη και μέχρι τις τελευταίες δεκαετίες, πολλά οχυρωματικά κτίρια βρίσκονταν ακόμα στο πάρκο και το Fort Lawton δεν έκλεισε επισήμως μέχρι τις 14 Σεπτεμβρίου 2011. Σήμερα υπάρχουν ακόμη αρκετά στρατιωτικά κτίρια στο πάρκο, καθώς και στρατιωτικό νεκροταφείο .

Διάταξη

Το Discovery Park βρίσκεται σε μια χερσόνησο με σχήμα τετράγωνου σχήματος στη γειτονιά Magnolia. Υπάρχουν χώροι στάθμευσης σε όλο το πάρκο, αλλά τα καλύτερα στοιχήματά σας για την εξεύρεση του μεγαλύτερου χώρου στάθμευσης βρίσκονται στα πάρκα Ανατολής και Νότου κοντά στις εισόδους. Το East Parking Lot είναι επίσης πιο κοντά στο Κέντρο επισκεπτών, αν προτιμάτε να τραβήξετε έναν χάρτη πριν εξερευνήσετε.

Υπάρχουν πολλά μονοπάτια μέσα από το πάρκο, αλλά το Loop Trail είναι το κύριο μονοπάτι που παίρνει πεζοπόρους και περιπατητές μέσα στον πυρήνα του πάρκου, με κλαδιά έξω στην περίμετρο. Στην απέναντι πλευρά από την είσοδο του πάρκου υπάρχουν παραλίες - η βόρεια παραλία κατά μήκος της μιας πλευράς, η South Beach κατά μήκος της άλλης και η West Point με το φάρο West Point στην άκρη του πάρκου.

Στο κέντρο του πάρκου βρίσκεται η ιστορική συνοικία, όπου θα βρείτε τα υπολείμματα του πρώην Fort Lawton.

Τι να δείτε και πράγματα που πρέπει να κάνετε

Η πλειοψηφία των επισκεπτών στο Discovery Park έρχονται να περιπλανηθούν χωρίς ιδιαίτερη ατζέντα, και το πάρκο είναι πραγματικά το καλύτερο με αυτόν τον τρόπο. Είναι ένα μεγάλο πάρκο, αλλά όχι τόσο μεγάλο που θα χαθείτε αν δεν έχετε χάρτη. Τα μονοπάτια στο πάρκο είναι ένα από τα highlights, προσφέροντας αρκετή πεζοπορία που μπορείτε να πάρετε ένα κομμάτι μιας προπόνησης (ειδικά αν κάνετε το πλήρες Loop Trail όπως θα συναντήσετε κάποια βήματα), ή αποφύγετε τις κλίσεις αν προτιμάτε . Το Loop Trail είναι περίπου 3 μίλια μετ 'επιστροφής και έχει συνολικό κέρδος ύψους 140 ποδιών και θα βρείτε πινακίδες για να φτάσετε στις παραλίες, το φάρο και άλλα μονοπάτια.

Πολλοί επισκέπτες επίσης κάνουν λόγο για να δουν τον φάρο West Point, ο οποίος βρίσκεται στην άκρη του πάρκου.

Ο φάρος δεν είναι τεράστιος και πανύψηλος, αλλά μάλλον γραφικός, χαριτωμένος και εξαιρετικά γραφικός με φόντο βουνά και θέα του Puget Sound. Στην πραγματικότητα, οι παραλίες είναι τα πιο όμορφα σημεία σε αυτό το πανέμορφο πανέμορφο πάρκο. Στις σαφείς μέρες, θα βρείτε κορυφαίες απόψεις του Mt. Rainier και τους Ολυμπιακούς Αγώνες, και σε σαφή βράδια, οι παραλίες είναι μερικά από τα καλύτερα σημεία στην πόλη για να παρακολουθήσουν ένα ηλιοβασίλεμα.

Δεδομένου ότι Discovery Park είναι επίσης ένα από τα πιο φυσικά σημεία στο Σιάτλ, άγρια ​​ζωή εξακολουθεί να κρέμεται εδώ αρκετά τακτικά. Οι σφραγίδες και οι γερανοί θέλουν να περνούν το χρόνο τους στις παραλίες (μην περιμένετε πάρα πολλά σε πολυάσχολες μέρες, αν και). Στα δασωμένα μονοπάτια, μπορεί να δείτε μια κουκουβάγια ή ρακούν.

Ιστορία και Εκπαίδευση στο Πάρκο

Επειδή το πάρκο είναι επίσης ένα ιστορικό σημείο, μια άλλη επιλογή είναι να αναζητήσουμε την ιστορία που παραμένει. Η ιστορική περιοχή βρίσκεται στο κέντρο του πάρκου και το στρατιωτικό νεκροταφείο βρίσκεται κοντά στην είσοδο έξω από την 36η Λεωφόρο W. Επιστρέφοντας ακόμα και πριν από το Fort Lawton, το πάρκο ανήκε σε αυτόχθονες φυλές. Προς τιμήν αυτής της ιστορίας και της ευρύτερης ιστορίας των αμερικανικών φυλών στο Σιάτλ και γύρω από το Σιάτλ, το πάρκο φιλοξενεί το Πολιτιστικό Κέντρο Starbreak Star - χώρο εκδηλώσεων 20 θέσεων και συνεδριακό κέντρο που φιλοξενεί όχι μόνο μεγαλύτερα γεγονότα και εκδηλώσεις, αλλά επίσης ένα προσχολικό, οικογενειακά προγράμματα υπηρεσιών, μια γκαλερί τέχνης και πολλά άλλα. Η επίσκεψη στο πολιτιστικό κέντρο είναι δωρεάν (αν και οι δωρεές εκτιμώνται) και είναι ανοιχτό από τις 9 έως τις 5 τις καθημερινές.

Το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης του Discovery Park βρίσκεται επίσης στο πάρκο, προσφέροντας προσχολική εκπαίδευση, κατασκηνώσεις και άλλες εκπαιδευτικές ευκαιρίες.

Τοποθεσία

Το Discovery Park βρίσκεται στη λεωφόρο Discovery Park 3801 στην περιοχή Magnolia του Σιάτλ. Υπάρχουν εισόδους στο πάρκο κατά μήκος της οδού W Emerson και της 36ης Avenue W.

Πάρκο σε πολλά σημεία σε όλο το πάρκο, αλλά συχνά οι παρτίδες πιο κοντά στις παραλίες δεν έχουν τόσα σημεία. Πάρκο στο ανατολικό πάρκο κοντά στο κέντρο επισκεπτών και είναι περίπου 1,5 έως 2 μίλια από την παραλία.