Ταξιδιωτικός Οδηγός για το Νασάου και το Paradise Island στις Μπαχάμες

Αν και απέχει πολύ από το μεγαλύτερο από τα νησιά των Μπαχάμες, το New Providence είναι το πιο πυκνοκατοικημένο σπίτι της πρωτεύουσας της χώρας Nassau και η μεγάλη αδελφή του νησιού Paradise, που είναι η πατρίδα της Μεγάλης Θάλασσας Atlantis "Vegas-by-the-Sea" της Καραϊβικής .

Η ιστορική αναταραχή - από την προέλευσή της ως καταφύγιο για τους πειρατές και τους λαθρεμπόρους στην συχνή σύλληψή της και επανάκτηση από τις βρετανικές και αμερικανικές δυνάμεις από το 1700 - η Νέα Πρόνοια και το Nassau ειδικότερα, αντικατοπτρίζει τη συγχώνευση των ιθαγενών και αποικιοκρατικές ευαισθησίες.

Τα σπίτια γεωργιανού στυλ Nassau είναι ζωγραφισμένα σε ζωντανά ροζ και πράσινα της Καραϊβικής, τα σκαλιά προς το Φορτ Φίνκαστλ είναι σκαλισμένα από κοραλλιογενές ψαμμίτη και το ίδιο το οχυρό σμιλεύεται σε σχήμα ατμοπλοίου με κουπιά. Είναι επίσης μια ζωντανή πόλη των 260.000 γεμάτη από λιανικά, αριστοκρατικά εστιατόρια, και νυχτερινές ντίσκο που καταφέρνει να είναι τόσο απασχολημένος και τουριστικός, χωρίς να θυσιάζει τις επαρχιακές γοητείες της.

Τα καταλύματα, από τα μικρά ξενοδοχεία μέχρι τα μεγαλύτερα all-inclusives, βρίσκονται κυρίως στο κέντρο του Nassau - κυρίως στο βικτοριακό Colonial Hilton - στο Paradise Island ( Atlantis , το νέο Riu Palace Paradise Island, το One & Only Ocean Club και άλλα). και στην Cable Beach, μια έκταση δύο μιλίων λευκής άμμου ακριβώς δυτικά της πόλης. Εκεί θα βρείτε το Sheraton, το Radisson , το Wyndham καθώς και το καζίνο Crystal Palace.

Ωστόσο, το νησί δεν είναι όλες οι υψηλού οκτανίου ανακαλύψεις. Υπάρχουν πολλά να κάνετε έξω από τις αυλακώσεις και τα καταστήματα, από την επίσκεψη στην ήσυχη άνθιση των κήπων Ardastra, τα ψάρια και την πανίδα στο Crystal Cay Zoo, ή αναρρίχηση της διάσημης Βασίλισσας σκάλας Nassau.

Τα ίσα μέτρα της ιδιοσυγκρασίας και της εκλέπτυνσης θέτουν το Νέο Providence και το Paradise Island, ένα μίγμα που το καθιστά ιδανικό για ζευγάρια, οικογένειες και singles.

Ελέγξτε τιμές και κριτικές στο Nassau στο TripAdvisor