Αεροδρόμιο του Δουβλίνου με δημόσια συγκοινωνία

Η πρόσληψη δημόσιων συγκοινωνιών στο αεροδρόμιο του Δουβλίνου είναι, για να είμαι ειλικρινής, αρκετά εύκολη. Αλλά οι επιλογές είναι, σε σύγκριση με πολλά άλλα αεροδρόμια στον κόσμο, αρκετά περιορισμένες. Αν δεν περπατήσετε (και θα είναι μια μεγάλη βόλτα), το αεροδρόμιο του Δουβλίνου είναι προσβάσιμο μόνο με το αυτοκίνητο ή το λεωφορείο. Δεν υπάρχει σιδηροδρομική διαδρομή εδώ, παρόλο που οι φήμες παραμένουν ότι ένας σιδηροδρομικός τερματικός σταθμός έχει βυθιστεί στο υπόγειο και κάποια σχέδια σιδηροδρομικής γραμμής είναι επίσης ζεστά.

Τούτου λεχθέντος, οι υπηρεσίες λεωφορείων είναι συχνές και, γενικά, θα σας οδηγήσουν σε οποιαδήποτε κατεύθυνση θα χρειαστείτε. Οι τερματικοί σταθμοί λεωφορείων βρίσκονται σε βολική θέση απέναντι από τον τερματικό σταθμό 1, πράγμα που σημαίνει ότι οι επιβάτες μεγάλων αποστάσεων και Aer Lingus (που προσγειώνονται στο νεότερο τερματικό σταθμό 2) ενδέχεται να βρεθούν σε μεγάλη απόσταση από το λεωφορείο.

Υπάρχουν υπηρεσίες τόσο για το Δουβλίνο όσο και για την υπόλοιπη χώρα, επομένως εδώ υπάρχει μια επισκόπηση.

Από το αεροδρόμιο του Δουβλίνου στο Δουβλίνο (και πίσω) με λεωφορείο

Είναι το λεωφορείο καλύτερο από ένα ταξί; Όλα εξαρτώνται, αλλά με τις σύγχρονες, συχνές υπηρεσίες, δεν θα βρίσκεστε στη μετακίνηση της κόλασης. Και, ειδικά αν ταξιδεύετε μόνοι σας ή ως ζευγάρι, το λεωφορείο μπορεί να αποδειχτεί αρκετά φθηνότερο, αν και χωρίς υπηρεσία από πόρτα σε πόρτα. Εδώ είναι οι κύριες επιλογές που έχετε:

Από το αεροδρόμιο του Δουβλίνου στο Δουβλίνο (και πίσω) με ταξί

Το αεροδρόμιο του Δουβλίνου διαθέτει μια πολύ αποτελεσματική ουρά ταξί και μια βόλτα στην πόλη (O'Connell Street) θα σας επαναφέρει περίπου 15,20 € σε 23,20 € για έναν επιβάτη κατά τη διάρκεια μιας εβδομάδας από 24,00 € έως 32,80 € για έξι επιβάτες με πριμοδότηση (νύχτα και / ή Σαββατοκύριακα). Βασικά, όσο περισσότεροι άνθρωποι μοιράζονται, τόσο πιο νόημα κάνει για να πάρετε ταξί (που θα σας φέρει επίσης στην είσοδο του ξενοδοχείου σας). Οι εκτιμήσεις των τιμών για οποιαδήποτε διαδρομή με την Ιρλανδία μπορούν να υπολογιστούν χρησιμοποιώντας τον Εκτιμητή Φορολογικού Ταξί στην ιστοσελίδα της μεταφοράς για την Ιρλανδία.

Από το αεροδρόμιο του Δουβλίνου προς άλλες μεγάλες πόλεις

Σήμερα, υπάρχουν πολλές άμεσες υπηρεσίες από (ή περνώντας) το αεροδρόμιο του Δουβλίνου σε σχεδόν οποιοδήποτε μέρος της χώρας χωρίς μεγάλες ταλαιπωρίες. Εάν πηγαίνετε στις μεγάλες πόλεις, πόλεις και περιοχές, μπορείτε επίσης να επιλέξετε να πάτε στο Δουβλίνο και να τραβήξετε ένα τρένο, αλλά η άνεση να ξεκινήσετε το ταξίδι σας απευθείας στο αεροδρόμιο (και το χρόνο που έχετε αποθηκεύσει) μπορεί να είναι ανεκτίμητο.

Πού να αγοράσετε εισιτήρια για τις υπηρεσίες Dublin Airport

Γενικά, αγοράζετε τα εισιτήριά σας όταν επιβιβάζεστε στο λεωφορείο. Ή σε μηχανή εισιτηρίων κοντά στη στάση του λεωφορείου.

Ορισμένες εταιρείες προσφέρουν προ-κράτηση στο διαδίκτυο, η οποία μπορεί να έρθει με μια καλή μείωση του ναύλου, οπότε αξίζει τον έλεγχο. Απλά βεβαιωθείτε ότι έχετε ένα "ανοιχτό εισιτήριο" που δεν θα σας αναγκάσει να πάρετε ένα συγκεκριμένο λεωφορείο ... σε μια εποχή που θα μπορούσε να αποδειχθεί δέκα λεπτά πριν από την πραγματική προσγείωση!