Ιστορικές αποστολές του νοτιοδυτικού - Νέου Μεξικού

Εύρεση και επίσκεψη αποστολών νοτιοδυτικών στο Νέο Μεξικό

Οι αποστολές της Νοτιοδυτικής αντιπροσωπεύουν ένα σημαντικό κεφάλαιο στη Νοτιοδυτική Ιστορία - τη συνάντηση των ισπανικών και ιθαγενών πολιτισμών. Περισσότερο από έναν τόπο λατρείας, οι αποστολές δημιουργήθηκαν ως χώροι ανάπαυσης σε έναν διάδρομο ταξιδιού, ως κέντρα μιας νεοσυσταθείσας κοινότητας με σχολείο, εκκλησία, πλατεία της πόλης που μερικές φορές περιβάλλεται από έναν τοίχο. Καθώς επισκέπτεστε τις αποστολές, η ιστορία θα ξεδιπλωθεί. Είναι μια ιστορία που μερικές φορές θα σας κάνει ανήσυχο, αλλά αυτό που πρέπει να σας πουν.



Νέες αποστολές του Μεξικού

Η αποστολή San Esteban del Rey - Acoma Pueblo - Ολοκληρώθηκε το 1640, το συγκρότημα των 21.000 τετραγωνικών ποδιών κατασκευάστηκε με το έργο των ανθρώπων Acoma, στην κορυφή ενός όμορφου mesa, Acoma Sky City. Οι μέθοδοι κατασκευής Acoma χρησιμοποιήθηκαν για την οικοδόμηση του εκκλησιαστικού / σχολικού συγκροτήματος. Πρόκειται για μια μεγάλη δομή αγκάθι, που στέκεται δύο ιστορίες ψηλά μεταξύ πολύ μικρών κατοικιών και kivas στο mesa. Τόσο η αποστολή Pueblo όσο και η εκδήλωση San Esteban del Rey απαριθμούνται στο Εθνικό Μητρώο Ιστορικών Μνημείων.

Τοποθεσία : Acoma Pueblo. Το Acoma Sky City βρίσκεται 45 λεπτά δυτικά του Albuquerque και μία ώρα ανατολικά του Gallup.

Είσοδος : Με εισιτήριο για να επισκεφθείτε το Pueblo και περιόδευσε μόνο με οδηγό.

Τι θα δείτε : Όμορφα ζωγραφισμένα τοίχους σε παραδοσιακό στυλ, δάπεδα από βρωμιά, τοίχο από κόλπο, νεκροταφείο.

Zuni Mission - Προσβάσιμο με οδηγό, η απλή αποστολή στο Zuni Pueblo είναι ένα πρέπει να δείτε. Όταν η αποστολή αποκαταστάθηκε στη δεκαετία του '80, ο Alex Seowtewa, ένας γνωστός καλλιτέχνης Zuni, πρότεινε να ζωγραφίσει μια σειρά από παραδοσιακές φιγούρες Zuni ή Kachinas στους τοίχους.

Η άδεια δόθηκε και ο Αλέξ άρχισε την όμορφη δουλειά του το 1970. Μέχρι το 1983, ο Alex, με τη βοήθεια των γιων του, Gerald και Kenneth, ολοκλήρωσε 24 μορφές καχύνας και φυλετικών θρησκευτικών ηγετών. Από τότε έχουν συμπληρωθεί τρία πρόσθετα πλαίσια που απεικονίζουν παραδοσιακές καλλιέργειες, πουλιά και ζώα και ένα βωμό κιβας.

Οι τοιχογραφίες, οι ίδιοι, αξίζουν ένα ταξίδι στο Zuni.

Τοποθεσία : Συνεχίζοντας δυτικά από το Acoma, μπορείτε να φτάσετε στο Zuni από το I-40 ακολουθώντας τη διαδρομή 602 South από το Gallup, στη συνέχεια γυρίζοντας δυτικά στο Rt. 53. Μπορείτε επίσης να πάρετε τη γραφική διαδρομή από I-40 και Route 53 κοντά Grants.

Περισσότερες πληροφορίες : Πλήρες άρθρο σχετικά με την επίσκεψη στο Zuni .

Είσοδος : Με τιμή της περιήγησης στο εσωτερικό χωριό.

Συμβουλή : Καλέστε το Κέντρο επισκεπτών μπροστά από το χρόνο, για να βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να οργανώσετε μια περιοδεία στην Αποστολή.

Αποστολή Σαν Μιγκέλ στο Σάντα Φε - Touted ως η παλαιότερη εκκλησία στις Ηνωμένες Πολιτείες, η αποστολή San Miguel χτίστηκε μεταξύ 1610 και 1628.

Τι θα δείτε - Τα θεμέλια της πρώτης εκκλησίας παραμένουν παρατηρήσιμα κάτω από το ιερό της παρούσας δομής. Η οθόνη του βωμού χρονολογείται από το 1798 και είναι το παλαιότερο ξύλινο reredos στο Νέο Μεξικό. Η αποστολή San Miguel είναι ένα από τα σημαντικά αξιοθέατα που μπορείτε να δείτε στη Σάντα Φε .

Τοποθεσία : 401 Old Santa Fe Trail στην ιστορική συνοικία της Santa Fe. Χάρτης

Αποστολές στην Αριζόνα

Εθνικό Ιστορικό Πάρκο Tumacácori, Κοντά στο Tubac - Η αποστολή San José de Tumacácori ιδρύθηκε τον Ιανουάριο του 1691 από τον Ιησουίτη Πατέρα Eusebio Francisco Kino. Βρίσκεται σε έκταση 310 στρεμμάτων στην πόλη Tumacácori της Αριζόνα και είναι ανοιχτή στο κοινό από το κέντρο επισκεπτών του Εθνικού Ιστορικού Πάρκου Tumacácori.

Τοποθεσία - Πάρτε την έξοδο 29 από το Διεθνές 19, πενήντα μίλια νότια του Tucson, Αριζόνα και δεκαοκτώ μίλια βόρεια από τα διεθνή σύνορα με το Μεξικό στο Nogales, Αριζόνα / Sonora.

Εισδοχή - 3,00 δολάρια ανά άτομο ηλικίας 16 ετών και άνω. Αξίζει καλά.

Τι να δεις

Υπάρχει ένα εξαιρετικό Κέντρο Επισκεπτών και Μουσείο, καθώς και μια αυτο-ξεναγούσα περιήγηση στους χώρους της αποστολής. Βεβαιωθείτε και δείτε την εισαγωγική ταινία όταν βρίσκεστε στο Κέντρο Επισκεπτών. Και, φυσικά, φέρτε τη φωτογραφική μηχανή σας!

Περισσότερες πληροφορίες - Ιστοσελίδα αποστολής

San Xavier del Bac Κοντά στο Tucson - Συχνά ονομάζεται "Το λευκό περιστέρι της έρημο", San Xavier de Bac είναι στην Tohono O'odham Κρατήσεις, San Xavier District.

Τοποθεσία: 1950 W. San Xavier Road, San Xavier District off Interstate 19 Νότια.

Εισαγωγή - Ο χώρος στάθμευσης είναι δωρεάν. Οι δωρεές εκτιμώνται. Συχνά θα υπάρχουν πωλητές που πωλούν τρόφιμα και τεχνουργήματα.

Τι θα δείτε - Πρόκειται για μια όμορφη εκκλησία αποστολής. Η αποστολή San Xavier αποδίδεται από πολλούς ως το καλύτερο παράδειγμα αρχιτεκτονικής αποστολής στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η λευκή εκκλησία έχει θόλους, πύργους και πυργίσκους. Είναι εκπληκτικά χαριτωμένο και όμορφο. Μην ξεχάσετε τη φωτογραφική μηχανή σας!

Περισσότερες πληροφορίες: Ιστοσελίδα του San Xavier del Bac. Texas Missions

Εθνικό Ιστορικό Πάρκο Σαν Αντόνιο -

Τοποθεσία - Το κέντρο επισκεπτών του San Antonio Missions National Historical Park βρίσκεται κοντά στη διασταύρωση της λεωφόρου Roosevelt και της λεωφόρου New Napier στο Σαν Αντόνιο του Τέξας. Αυτό είναι το σημείο εκκίνησης για την περιήγηση σας στις τοπικές αποστολές. Οι αποστολές απέχουν περίπου δύο μίλια

Είσοδος - Δεν υπάρχει χρέωση για την είσοδο στο πάρκο.

Τι να δεις

Τέσσερις ισπανικές συνοριακές αποστολές (Concepción, Σαν Χοσέ, Σαν Χουάν και Espada), μέρος ενός συστήματος αποικιοκρατίας που διασχίζει το ισπανικό νοτιοδυτικό χώρο τον 17ο, 18ο και 19ο αιώνα, διατηρούνται εδώ. Θα θελήσετε να περιπλανηθείτε στους κήπους και να απολαύσετε τις αρχιτεκτονικές λεπτομέρειες. Φυσικά, φέρτε τη φωτογραφική σας μηχανή!

Περισσότερες πληροφορίες - Επίσημη Ιστοσελίδα και άρθρο για το Εθνικό Πάρκο.