Στις 4 Ιουλίου στην Μεγάλη Νοτιοδυτική Αμερική

Προσφορές ξενοδοχείων - Πυροτεχνήματα - Παρέλες

Ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε στο νοτιοδυτικό σημείο, είστε σίγουροι ότι θα βρείτε μια αξέχαστη γιορτή στις 4 Ιουλίου. Είτε πρόκειται για μια μικρή πόλη 4η είτε για μια διαμονή σε ένα πολυτελές θέρετρο, έχουμε κάποιες προτάσεις για ένα sizzling στις 4 Ιουλίου στην Νοτιοδυτική.

Νέο Μεξικό

Φεστιβάλ UFO Roswell

UFO Festival Parade και μια έκθεση πυροτεχνημάτων της 4ης Ιουλίου.

Albuquerque - Μάθετε πού να δείτε πυροτεχνήματα και εάν υπάρχει παρέλαση κοντά σας (πιθανώς υπάρχει).

Εάν είστε τόσο διατεθειμένοι, ίσως θελήσετε ακόμη και να συμμετάσχετε σε αυτό το All-American χόμπι και να πάρετε ένα παιχνίδι μπέιζμπολ. Ή μπορεί να θέλετε να εισαγάγετε ένα διαγωνισμό πίτας. Πλήρες άρθρο των δραστηριοτήτων του Albuquerque

Reservation Mescalero Apache - Ξεκινήστε την κράτηση του Mescalero Apache για να δείτε ένα ιδιαίτερο τελετουργικό που συμβαίνει ακριβώς με το σαββατοκύριακο του 4ου Ιουλίου. Το Mescalero Apache Reservation βρίσκεται στο νότιο Νέο Μεξικό κοντά στην πόλη Ruidoso στα ανοικτά των ΗΠΑ 70.

Κάθε χρόνο, στις 4 Ιουλίου, οι επισκέπτες μπορούν να παρακολουθήσουν σιωπηλά τα πανηγύρια της Apache Maidens 'Puberty Rites, που πραγματοποιούνται σε συνδυασμό με την Ετήσια Εβδομάδα 4ης Ιουλίου. Αυτή τη στιγμή, υπάρχει μια παρέλαση, rodeos, και καθημερινό και νυχτερινό παραδοσιακό χορό μαζί με την τελετή του Coming of Age. Αυτή η εκδήλωση είναι ανοιχτή στο κοινό. Δεν επιτρέπονται κάμερες κατά την ειδική τελετή. Τηλέφωνο: (505) 464-4494.

Νεβάδα

Reno - Lake Tahoe - Sparks - Με την 4η Ιουλίου που πέφτει σε Παρασκευή το 2008, αναζητήστε σημαντικά περισσότερα πάρτι Reno από ό, τι θα συμβεί σε μια μέρα της εβδομάδας.

Οι σχεδιαστές πάρτι θα κάνουν ό, τι είναι δυνατόν για να το μετατρέψουν σε ένα τριήμερο Σαββατοκύριακο και μπορούμε να τους βοηθήσουμε με την ένταξη στην διασκέδαση της Ημέρας της Ανεξαρτησίας. Μπορείτε να παρακολουθήσετε πυροτεχνήματα και να συμμετάσχετε στις εορταστικές εκδηλώσεις γύρω από την περιοχή. Ρένο, Σπάρκς, Λίμνη Τάχο, Κάρσον Σίτι, Βιρτζίνια Πόλη. Νεβάδα 4η Ιουλίου Άρθρο .

Κολοράντο

Ντένβερ - Γιορτάστε την τέταρτη Ιουλίου στην πόλη High Mile με πυροτεχνήματα, δωρεάν συναυλίες και πολλά άλλα!

Όλα περίπου στις 4 Ιουλίου στο Ντένβερ .

Crested Butte - Η φετινή τελετή που πραγματοποιήθηκε στις 4 Ιουλίου στην κοιλάδα Gunnison περιλαμβάνει βραδινή διασκέδαση για όλες τις ηλικίες του Mt. Κουνιστό Butte. Οι εορτασμοί περιλαμβάνουν το μεγάλο άνοιγμα του νέου πάρκου Adventure Park του θέρετρου - πλήρης με αναρριχητικό πύργο, τραμπολίνο bungee και ένα συνθετικό παγοδρόμιο όλο το χρόνο - καθώς και BBQ και μπύρα στο Butte 66, ζωντανή μουσική από την Casey James Prestwood Band, την τοποθέτηση φινάλε πυροτεχνημάτων το σούρουπο. Περισσότερες πληροφορίες .

Αριζόνα

Prescott - Απολαύστε το παλαιότερο Rodeo στον Prescott, AZ. Απολαύστε τις ημέρες του Prescott Frontier. Περισσότερες πληροφορίες .

Η λίμνη Mormon - η λίμνη Mormon είναι μόλις 30 λεπτά νοτιοανατολικά της Flagstaff. 4 Ιουλίου, απολαύστε το Mormon Lake Lodge Fireworks Display. Θα υπάρχει ζωντανή μπάντα και διασκέδαση στο πίσω μέρος του καταφυγίου. Και, 3, 4 & 5 Ιουλίου, η Mormon Lake Lodge φιλοξενεί την ομάδα Roping στην αρένα. Δωρεάν για τους θεατές, αμοιβή για τους συμμετέχοντες. Ζωντανή μουσική στο σαλόνι κάθε βράδυ.Καλή 928-354-2227 για λεπτομέρειες. www.mormonlakelodge.com.

Phoenix - Τόνοι ιδεών για τον 4ο σας χώρο στην περιοχή Φοίνικας. Υπάρχουν πυροτεχνήματα και συναυλίες σε όλη την κοιλάδα του ήλιου. Ένα από τα μεγαλύτερα γεγονότα είναι στη λίμνη Tempe Town. Πλήρες άρθρο 4 Ιουλίου.



Verde Valley - Δείτε το Clarkdale και το σιδηρόδρομο Verde Canyon για παλιομοδίτικη 4η Ιουλίου. Απολαύστε ένα πρωινό με τηγανίτα, παιδική παρέλαση και, για τους επιβάτες τρένων, ένα μπαρ-b-que και χαλαρωτική διαδρομή με το τρένο Firecracker Express.

Νότια Αριζόνα - Μάθετε τι συμβαίνει στην Cochise County και απολαύστε μια αγροτική 4η.

Williams - Old Fashioned 4 Ιουλίου - Η γιορτή στις 4 Ιουλίου και θα περιλαμβάνει μια υπέροχη παρέλαση, τοπικές μπάρμπεκιου, παγωτό κοινωνικές και οικογενειακές δραστηριότητες. Απολαύστε την μικρή ορεινή κοινότητα των πόλεων και την εκπληκτική εμφάνιση πυροτεχνημάτων. Αυτή η εκδήλωση είναι ένα τοπικό φαβορί. Χάρτης περιοχής Ουίλιαμς

Tucson - Εορτασμός 4ης Ιουλίου. Το Συνεδριακό Κέντρο Tucson είναι η τοποθεσία για πολλές δραστηριότητες στις 4 Ιουλίου για όλους τους κατοίκους του Tucson και του Pima County. Περισσότερες πληροφορίες .

Τέξας

Σαν Αντόνιο - Η μεγαλύτερη ημέρα της Ημέρας της Ανεξαρτησίας στο Σαν Αντόνιο είναι η 4η Εορτασμός στις 4 Ιουλίου στο Woodlawn Lake Park.

Οι εορτασμοί ξεκινούν με την παρέλαση γύρω από το πάρκο το πρωί, ακολουθούμενη από μουσικές παραστάσεις, βόλτες με καρναβάλι, παιχνίδια, διαγωνισμούς, καλλιτεχνικές και καλλιτεχνικές δραστηριότητες όλη την ημέρα.

Το βράδυ κορυφώνεται με μια εκπληκτική επίδειξη πυροτεχνημάτων πάνω από τη λίμνη στις 9:00 μ.μ. Φέρτε όλη την οικογένειά σας από το Woodlawn Lake Park για ένα γεμάτο διασκέδαση 4 Ιουλίου.

Hot 4 Ιουλίου στο Όστιν

Αυτός ο συγγραφέας Austin, Texas έχει συγκεντρώσει μια μεγάλη λίστα με εκδηλώσεις του Ώστιν .

Ντάλας - Φορτ Γουόρθ - Το τέταρτο του Ιουλίου είναι μία από τις αγαπημένες διακοπές για τον συγγραφέα μας στο Ντάλλας. Είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να συναντήσετε με την οικογένεια και τους φίλους σας και να μπάρμπεκιου, να κολυμπήσετε, να δείτε ένα τοπικό φεστιβάλ ή να παίξετε αθλήματα (ή ίσως όλα τα παραπάνω) και στη συνέχεια να παρακολουθήσετε το show fireworks. Πλήρες άρθρο 4 Ιουλίου .