Καλύτερη εποχή του χρόνου για να επισκεφθείτε το Ώστιν

Εξετάστε τον καιρό και τα σημαντικά ετήσια γεγονότα

Το Ώστιν είναι μια φιλόξενη πόλη όλο το χρόνο, αλλά είστε πιο πιθανό να έχετε έναν διασκεδαστικό χρόνο εάν μετρήσετε τον καιρό και τα σημαντικά γεγονότα στο σχεδιασμό σας. Σε γενικές γραμμές, την άνοιξη και την αρχή του φθινοπώρου είναι οι καλύτεροι χρόνοι για να επισκεφθείτε το Austin.

Οκτώβριος

Το μακρύ καυτό καλοκαίρι συνήθως απελευθερώνει το χέρι του στο Austin στις αρχές Οκτωβρίου. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το Austin City Limits Music Festival προγραμματίζεται συνήθως τα δύο πρώτα σαββατοκύριακα του Οκτωβρίου.

Σε αντίθεση με το SXSW, το ACL δεν έχει τεράστιο αντίκτυπο σε ολόκληρη την πόλη. Αυξάνει την κυκλοφορία γύρω από το πάρκο Zilker, ενώ τα αστικά λεωφορεία είναι λίγο πιο γεμάτα. Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Ώστιν, στα τέλη Οκτωβρίου, έχει ένα ελαφρώς μεγαλύτερο αποτύπωμα, κρατώντας εκδηλώσεις σε διάφορες τοποθεσίες, αλλά οι περισσότεροι βρίσκονται στο κέντρο της πόλης. Το Grand Prix της Formula 1 διεξάγεται επίσης τον Οκτώβριο. Αν και ο αγώνας εμφανίζεται στο νοτιοανατολικό Ώστιν, η περιοχή στο κέντρο της πόλης είναι επίσης ένα κέντρο δραστηριοτήτων κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου του αγώνα. Τα υψηλά ημερήσια επίπεδα τον Οκτώβριο είναι γενικά στη δεκαετία του '80 του Fahrenheit και η βροχή είναι σπάνια. Είτε συμμετέχετε ή όχι σε αυτές τις μεγάλες εκδηλώσεις, ο Οκτώβριος είναι ο καλύτερος χρόνος για να επισκεφθείτε το Ώστιν.

Μάρτιος

Ο δεύτερος καλύτερος καιρός του Austin είναι ο Μάρτιος, αν και μπορεί να είναι λίγο απρόβλεπτος. Η τυπική υψηλή θερμοκρασία είναι σχεδόν τέλεια 72 βαθμούς Φ, αλλά οι ψυχρότερες θερμοκρασίες περιστασιακά παραμένουν στο Μάρτιο. Οι καταρρακτώδεις βροχές της άνοιξης επίσης εκτοξεύονται τον Μάρτιο από καιρό σε καιρό.

Είναι ένα είδος πακέτου για όλα. Το Φεστιβάλ Νότιας Νοτιοδυτικής Μουσικής πραγματοποιείται τον Μάρτιο και επηρεάζει πραγματικά ολόκληρη την πόλη. Ο πιο προφανής αντίκτυπος είναι στο κέντρο της πόλης, αλλά υπάρχουν συναυλίες και άλλα βοηθητικά γεγονότα σε κάθε μέρος της πόλης. Μερικοί ντόπιοι εγκαταλείπουν στην πόλη κατά τη διάρκεια του SXSW για να αποφύγουν την κυκλοφορία και το άλλο χάος που συμβαίνει κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ.

Απρίλιος

Ο Απρίλιος είναι ένας άλλος σχεδόν τέλειος καιρός μήνας, με ψηλά στη χαμηλή δεκαετία του '80. Υπάρχει ένας αυξανόμενος κίνδυνος βροχοπτώσεων τον Απρίλιο και ένας εξαιρετικά υψηλός κίνδυνος δυστυχίας εάν είστε πάσχων από αλλεργία . Καθώς τα δέντρα, τα χόρτα και τα ανθισμένα φυτά ξαναγυρίζουν στη ζωή, ο αέρας γεμίζει με γύρη. Μερικές φορές, η γύρη δρυός είναι τόσο παχιά που καλύπτει τα αυτοκίνητα με κίτρινη σκόνη ταινία. Για τους μη αλλεργικούς πάσχοντες, αυτή είναι μια ένδοξη περίοδος για να επισκεφτείτε το κέντρο αγριολούλουδου Lady Bird Johnson ή να πάρετε μια διαδρομή μέσα από τη χώρα των λόφων για να δείτε αγριολούλουδα. Μπορείτε ακόμη να θελήσετε να κάνετε ένα περιπλανώμενο ταξίδι για να απολαύσετε όλες τις γραφικές κινήσεις που προσφέρει η παλιά πόλη.

Ενδέχεται

Οι θερμοκρασίες αρχίζουν να αυξάνονται λίγο περισσότερο τον Μάιο, με τις ημερήσιες κορυφές στα υψηλά 80 και τα 90's. Οι πλημμύρες με φλας το Μάιο μπορεί να είναι απειλητικές για τη ζωή και να συμβούν με ελάχιστη προειδοποίηση. Στο κέντρο του Ώστιν, η περιοχή γύρω από το Lamar και την 9η οδό είναι το σημείο που είναι πιο επιρρεπές σε πλημμύρες δρόμου, λόγω της εγγύτητάς του με τον Shoal Creek. Όταν δεν βρέχει, όμως, ο Μάιος είναι ο ιδανικός χρόνος για να κολυμπήσετε στο Barton Springs ή να απολαύσετε πολλά από τα υπαίθρια αξιοθέατα του Austin.

Γιορτές Χριστουγέννων

Κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων εποχή, Austin αρχίζει να αισθάνεται σαν μια μικρή πόλη και πάλι. Η λεωφόρος της Κοπεγχάγης, από την πρωτεύουσα μέχρι τη λίμνη Lady Bird, είναι γεμάτη από έντονες γιρλάντες και φώτα.

Το ίδιο το κτίριο του κράτους και οι γύρω χώροι είναι πλούσια διακοσμημένα. Στο Zilker Park, το ετήσιο Trail of Lights είναι μια αγαπημένη οικογενειακή παράδοση. Μπορείτε να περπατήσετε μέσα από μια σήραγγα των φώτων και να δείτε λαϊκούς χριστουγεννιάτικους χαρακτήρες, ντυμένοι για τη σεζόν. Ένας από τους πύργους φεγγαριού του Ώστιν στο Zilker κοσμείται με φώτα για να φανεί σαν ένα γιγάντιο χριστουγεννιάτικο δέντρο. Η παράδοση στον πύργο είναι να ενώσει τα χέρια με πλήρους ξένου και να τρέξει σε κύκλο μέχρι κάποιος να πέσει, συνήθως γελάει.