Πού να έχετε δείπνο ευχαριστιών στο Silicon Valley

Εστιατόρια που είναι ανοικτά την ημέρα των ευχαριστιών

Ψάχνετε για ένα μέρος για να δειπνήσετε για Ευχαριστιών; Ή ίσως επισκεφθείτε τη Silicon Valley κατά τη διάρκεια των διακοπών των Ευχαριστιών; Εδώ είναι μερικά από τα εστιατόρια που θα είναι ανοιχτά την ημέρα των Ευχαριστιών και τις επιλογές για παραδοσιακά γεύματα Ευχαριστιών που είναι διαθέσιμα ως βγάλτε έξω.

Ελέγξτε την ιστοσελίδα του εστιατορίου για τις τρέχουσες λεπτομέρειες σχετικά με τις προσφορές τους. Επίσης, πολλά από αυτά τα εστιατόρια απαιτούν κρατήσεις, επομένως επικοινωνήστε μαζί τους εκ των προτέρων.

Τα εστιατόρια της Silicon Valley ανοίγουν την ημέρα των ευχαριστιών

Fairmont Hotel, Σαν Χοσέ (170 South Market Street, Σαν Χοσέ)

Τα εστιατόρια στο Downtown San Jose Fairmont προσφέρουν δύο διαφορετικές επιλογές γεύματος Thanksgiving φέτος. Για να κάνετε κράτηση, καλέστε τη γραμμή των διακοπών του ξενοδοχείου στο 408-998-3960.

Τρύγος συγκομιδής, Imperial Ballroom: Μια γιορτή των Ευχαριστιών με όλες τις γαρνιτούρες, συμπεριλαμβανομένης της Μεσογείου τριμμένη ψητή γαλοπούλα με γέμιση από βακκίνιο και φασκόμηλο, φρυγανισμένο μάτι λεβάντας με μοσχοκάρυδο και μέλι ψημένο ζαμπόν με μουστάρδα μουστάρδας. Αρκετά επιδόρπια των Ευχαριστιών θα εμφανίζονται καθώς και ζωντανή μουσική πιάνου. Θα παρέχονται παιχνίδια για παιδιά. Κρατήσεις διαθέσιμες 11:00 π.μ. - 3:00 μ.μ. Κόστος: $ 84 ανά άτομο. συμπεριλαμβανομένου του οίνου · $ 74 χωρίς κρασί? $ 37 για παιδιά κάτω των 12 ετών. τα παιδιά κάτω των 5 ετών τρώνε δωρεάν.

Οικογενειακό μπουφέ, εστιατόριο με σιντριβάνια

Για μια επιλογή μεσημεριανού μπουφέ με τις ευχαριστίες, το Fairmont προσφέρει παραδοσιακά φαγητά όπως το μαϊντανό, το δεντρολίβανο και το θυμάρι, που τρίβονται με τηγανητό γαλοπούλα, με γαρίδες γεμισμένες με βουτυρόγαλα, ζαχαρωμένα φραγκοστάφυλα και ψητά λαχανάκια Βρυξελλών.

Οι κρατήσεις διατίθενται από τις 11:00 έως τις 14:00. Κόστος: 59 δολάρια ανά άτομο. $ 29 για παιδιά κάτω των 12 ετών. τα παιδιά κάτω των 5 ετών τρώνε δωρεάν.

Il Fornaio (302 Market Street, San Jose, 520 Cowper Street, Palo Alto, 327 Lorton Ave, Burlingame)

Οι τρεις τοποθεσίες του Il Fornaio προσφέρουν δύο διαφορετικές επιλογές γεύματος. Είτε ένα παραδοσιακό δείπνο γιορτής γαλοπούλας (Κόστος: $ 44 ενήλικες, $ 18 παιδιά κάτω των 12 ετών) ή ένα μενού εμπνευσμένο από την Ιταλία.

Αποθεματικό εδώ.

Το ορεινό οινοποιείο (14831 Pierce Road, Saratoga)

Μια γιορτή σε μπουφέ στη μεγάλη αίθουσα ή στο κατάστρωμα του οινοποιείου. Το γεύμα περιλαμβάνει ένα σταθμό γλυπτικής (με τηγανητό γαλοπούλα, φιλέτο βοδινό και καλαμπόκι αρνιού) και εποχιακές σαλάτες, hor d'oervres, παραδοσιακές πλευρές και επιδόρπια. Κόστος: $ 85 / $ 95 για ενήλικες. $ 50 για παιδιά 7-13. $ 15 παιδιά 3-6? παιδιά κάτω των 2 ετών είναι ελεύθερα. Αποθεματικό εδώ.

Faz Sunnyvale (1108 North Mathilda Ave., Sunnyvale)

Μια παραδοσιακή γαμήλια γαλοπούλα με παραδοσιακές πλευρές. Ώρες: 10:30 έως 2:30 και 4 έως 8:00. Κόστος: 38,95 δολάρια για ενήλικες, 18,95 δολάρια για παιδιά κάτω των 12 ετών. Παιδιά κάτω των 3 ετών δωρεάν. Αποθεματικό εδώ.

Black Angus Steakhouse (1011 Blossom Hill Road, Σαν Χοσέ 740 Ανατολικά El Camino Real, Sunnyvale, 275 Ranch Drive, Milpitas)

Για δείπνο ευχαριστιών με προϋπολογισμό, το δείπνο Ευχαριστιών προσφέρεται για $ 19 για ενήλικες και $ 10 για παιδιά. Το κανονικό μενού του εστιατορίου είναι επίσης διαθέσιμο. Αποθεματικό εδώ.

Πού να πάρει ένα γεύμα ευχαριστιών για να πάει

Ξενοδοχείο Fairmont (170 South Market Street, Σαν Χοσέ)

Παραγγείλετε ένα πλήρες γεύμα με τις ευχαριστίες που διαθέτει είτε μια ολόκληρη γαλοπούλα είτε ένα ψητό μάτι του βοείου κρέατος, καθώς και παραδοσιακές γαρνιτούρες και πιάτα. Για παραγγελία, παρακαλείστε να καλέσετε τη γραμμή των διακοπών του ξενοδοχείου στο 408-998-3960.

Οι ώρες παραλαβής είναι από τις 10:00 π.μ. έως τις 3:00 μ.μ. την ημέρα των Ευχαριστιών.