Φθινόπωρο Ψάρεμα στο Τέξας

Η πτώση είναι μια από τις καλύτερες στιγμές για να επισκεφθείτε το Τέξας. Καθώς ο καιρός δροσίζει, η επίσκεψη στα πολλά αξιοθέατα του κράτους είναι πολύ πιο άνετη. Ωστόσο, η πτώση είναι επίσης η καλύτερη στιγμή για να είναι σε εξωτερικούς χώρους στο Τέξας. Και το φθινόπωρο προσφέρει κάποια από τα καλύτερα αλιεύματα του έτους στην πολιτεία Lone Star.

Καλύτερος χρόνος για ψάρεμα στο Τέξας

Η αλιεία με θαλασσινό νερό είναι το καλύτερο κατά τη διάρκεια της πτώσης. Οι περισσότεροι ψαράδες θα κλειδώσουν το κόκκινο τύμπανο, ή το κοκκινόψαρο όπως είναι γνωστό στο Τέξας.

Καθώς ο καιρός δροσίζεται, το κοκκινόψαρο αρχίζει να μαθαίνει στους κόλπους, προετοιμάζοντας να μεταναστεύσει στα παραθαλάσσια νερά του Κόλπου του Μεξικού για την ετήσια ωοτοκία τους.

Παρόλο που αυτή η σχολική δραστηριότητα συμβαίνει σε κάθε σύστημα κόλπων του Τέξας, οι πιο δημοφιλείς περιοχές για την αλιεία με πτώση διαμερισμάτων είναι το Port O'Connor και το Rockport στη μέση ακτή και το Port Mansfield , το Port Isabel και το South Padre Island κατά μήκος των ακτών του Τέξας.

Καθώς η πτώση φθάνει, τα μεγάλα, ώριμα κοκκινόψαρα-γνωστά ως κόκκινα ταύρος - θα είναι συνηθισμένα σε περάσματα και παραθαλάσσια νερά από το Port Arthur έως την παραλία Boca Chica . Η πτώση είναι επίσης η καλύτερη εποχή του χρόνου για να μπερδευτεί με tarpon ή snook κατά μήκος των ακτών του Τέξας.

Φυσικά, όλη η δράση ψαρέματος δεν θα είναι στην ακτή. Οι λίμνες σε ολόκληρο το Τέξας θα δουν επίσης αυξημένη δραστηριότητα καθώς ο καιρός και το νερό κρυώνει. Όλες οι κορυφαίες λίμνες του μπάσου του Τέξας θα δώσουν καλό αριθμό μεγάλων ψαριών, καθώς τα μπάσα αρχίζουν να κινούνται πιο ρηχά κατά τη διάρκεια της πτώσης.

Μερικές από τις καλύτερες λίμνες που επισκέπτονται κατά τη διάρκεια του φθινοπώρου είναι η λίμνη Fork, η λίμνη Falcon και η δεξαμενή των Choke Canyon. Εν ολίγοις, αν σας αρέσει το ψάρεμα γλυκού νερού ή αλάτι, κάντε χρόνο για να επισκεφθείτε το Τέξας το φθινόπωρο. Το Lone Star State προσφέρει μια παγκόσμια εποχή αλιείας, αλλά η πτώση είναι όταν είναι πραγματικά στην καλύτερη περίπτωση.