Τι πρέπει να γνωρίζετε πριν επισκεφθείτε γυμνές παραλίες στην Καλιφόρνια

Πώς να επισκεφθείτε μια παραλία Καλιφόρνια Nude

Αν ψάχνετε για μια γυμνή παραλία για να επισκεφθείτε στην Καλιφόρνια, μπορείτε να βρείτε τουλάχιστον μια γυμνή παραλία ή ακρόπολη παραλία σε σχεδόν κάθε κομητεία κατά μήκος της ακτής της Καλιφόρνια. Στην πραγματικότητα, υπάρχουν περίπου 50 θέσεις κατά μήκος της ακτής όπου επιτρέπεται ή ανεκτείται γυμνότητα ή τόπλες ηλιοθεραπεία.

Οι πιο διάσημες γυμνές παραλίες της Καλιφόρνιας περιλαμβάνουν την Blacks 'Beach , την πιο επισκέψιμη γυμνή παραλία στη χώρα και την παλαιότερη παραλία του έθνους ( San Gregorio , όπου οι άνθρωποι πηγαίνουν άπλωμα από το 1967).

Αν είστε νέος στον προαιρετικό τρόπο ζωής και επιθυμείτε να επισκεφθείτε μία από αυτές τις παραλίες, οι ξεχωριστοί οδηγοί στην παραλία στους παρακάτω πόρους περιλαμβάνουν σχόλια και σχόλια επισκεπτών για το τι είναι όπως. Δεν χρειάζεται να νιώθετε ντροπή ή να αισθάνεστε άβολα για το πώς να ενεργείτε. Θα γνωρίζετε ακριβώς τι να κάνετε όταν ελέγχετε τις κατευθυντήριες γραμμές Topless Beach Etiquette προτού πάτε .

Καλιφόρνια Topless Beaches από County

Μπορείτε να βρείτε προαιρετικές παραλίες σε εννέα από τις 15 παράκτιες κομητείες της Καλιφόρνιας. Οι περιοχές Del Norte, Mendocino, Sonoma και Ventura δεν έχουν γνωστές γυμνές παραλίες. Η μόνη γυμνή παραλία της Orange County, η παραλία San Onofre State, πριν από μερικά χρόνια, έκλεισε στους προαιρετικούς επισκέπτες.

Πολλοί άνθρωποι εκπλήσσονται για να διαπιστώσουν ότι LA County δεν έχει γυμνές παραλίες . Μάθετε γιατί - και πού να πάτε αντ 'αυτού. Αυτό δεν σημαίνει ότι μερικοί ανθυγιεινοί γυμνιστές δεν παίρνουν τα ρούχα τους στις παραλίες σε αυτές τις επαρχίες, αλλά είναι πιθανό να είναι παράνομοι.

Οι κομητείες με γυμνές παραλίες παρατίθενται παρακάτω από βορρά προς νότο. Κάθε σύνδεσμος του νομού σας οδηγεί σε έναν χάρτη, έναν κατάλογο γυμνιστών παραλιών στον νόμο του νομού και των τοπικών νόμων γυμνότητας. Περνθείτε περαιτέρω και μπορείτε να βρείτε λεπτομέρειες για κάθε παραλία που περιλαμβάνει λεπτομερείς οδηγίες οδήγησης.

Καλιφόρνια γυμνές παραλίες και το νόμο

Οι νόμοι για τη γυμνότητα είναι πολύ περίπλοκοι στην Καλιφόρνια και εξαρτώνται από το ποιος κατέχει και τρέχει στην παραλία. Δεν υπάρχουν ομοσπονδιακοί νόμοι κατά του δημόσιου γυμνού σε εθνικά πάρκα, περιοχές αναψυχής ή παραθαλάσσια. Οι πόλεις και η πόλη έχουν νόμους γυμνότητας. Τα κρατικά πάρκα της Καλιφόρνιας λειτουργούν σύμφωνα με εσωτερικές κατευθυντήριες γραμμές οι οποίες επιβάλλονται πιο επιμελώς σε ορισμένα μέρη από ό, τι σε άλλες. Το κράτος έχει νόμους περί γυμνότητας που καλύπτουν την ασυνεπή, κρατική ιδιοκτησία. Μπορείτε να δείτε μια σύνοψη όλων αυτών των νόμων σε αυτόν τον οδηγό .

Δεν έχει σημασία τι λέει το καταστατικό, η εκτέλεση ποικίλλει. Τα πρόστιμα για να πάτε τόπλες (ή σε όλη τη διαδρομή) είναι δύσκαμπτα σε ορισμένες περιοχές. Στην πραγματικότητα, μπορείτε ακόμη και να συλληφθείτε για να είστε αδέσποτοι σε μια παραλία χωρίς τόξο και να καταλήξετε με μια πεποίθηση που σας βάζει σε έναν κατάλογο παρακολούθησης σεξουαλικού δράστη για ζωή.

Έχω καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να παράσχει ακριβείς πληροφορίες σχετικά με τις τοποθεσίες χωρίς τόπους και τους τοπικούς νόμους περί γυμνότητας, όπου τους βρίσκω, αλλά η ευθύνη για τη γνώση του νόμου στην ακτή είναι δική σας.