Η CRCT - Τυποποιημένη Δοκιμή στη Γεωργία

Το CRCT (Δοκιμασία Ικανότητας Κριτηρίου Κριτηρίου) είναι μια τυποποιημένη δοκιμασία που δίνεται στους φοιτητές στη Γεωργία για να εξετάσει τις επιδόσεις των μαθητών, τη διδασκαλία των σχολικών συστημάτων στα Γεωργικά Πρότυπα Επιδόσεων και τη γενική κατάσταση της εκπαίδευσης στη Γεωργία . Τα καλυπτόμενα μαθήματα διαβάζουν, οι αγγλικές / γλωσσικές τέχνες, τα μαθηματικά, οι κοινωνικές σπουδές και η επιστήμη. Οι δοκιμές βασίζονται στα πρότυπα απόδοσης της Γεωργίας. Όλες οι ερωτήσεις είναι πολλαπλές επιλογές.

Αρχικά, όλοι οι μαθητές των βαθμών 1-8 έλαβαν το CRCT. Κατά το σχολικό έτος 2010-2011, οι δοκιμές στους βαθμούς 1 και 2 εξαλείφθηκαν λόγω δημοσιονομικών θεμάτων. Όλοι οι μαθητές στους βαθμούς 3-8 πρέπει τώρα να λάβουν τη δοκιμή, συμπεριλαμβανομένων των μαθητών με ειδικές ανάγκες και των φοιτητών ESL. Ωστόσο, υπάρχει η πιθανότητα εναλλακτικού ελέγχου σε ορισμένες περιπτώσεις ή η αναβολή ενός έτους για διγλωσσικούς σπουδαστές.

Τι συμβαίνει όταν οι σπουδαστές αποτύχουν Το CRCT

Οι φοιτητές του βαθμού 3 πρέπει να περάσουν την ανάγνωση για να μεταβούν στην τέταρτη τάξη. Οι σπουδαστές στις τάξεις 5 και 8 πρέπει να περάσουν την ανάγνωση και τα μαθηματικά να προωθηθούν. Εάν οι φοιτητές αποτύχουν αυτές τις εξετάσεις, μπορούν να σπουδάσουν ή να παρακολουθήσουν το θερινό σχολείο και να προβούν σε επανεξέταση. Ένας φοιτητής που διέρχεται τη δεύτερη δοκιμή μπορεί να μετακινηθεί μέχρι την επόμενη τάξη. Μια δεύτερη αποτυχία ενεργοποιεί αυτόματα μια διάσκεψη με τον κύριο φοιτητή, τους δασκάλους και τους γονείς. Εάν συμφωνούν ομόφωνα ότι ο φοιτητής πρέπει να προαχθεί, ο φοιτητής μπορεί να κινηθεί προς τα επάνω χωρίς να έχει περάσει τις εξετάσεις.

Διαφορετικά, ο φοιτητής θα επαναλάβει την προηγούμενη βαθμολογία.

Σύμφωνα με το Σύνταγμα της Ατλάντα, το 2009, τουλάχιστον 77.910 από τους τρίτους, τους πέμπτους και τους ογδόους του κράτους δεν κατάφεραν να πετύχουν το CRCT. Όμως, εκείνο το έτος, μόνο 61.642 μαθητές και στις 12 τάξεις συγκρατήθηκαν για μια πληθώρα λόγων , συμπεριλαμβανομένης της χαμηλής παρακολούθησης, των βαθμών στην τάξη και των βαθμολογιών CRCT. "

Προετοιμασία για και λήψη του CRCT

Εάν ένα παιδί θέλει να προετοιμαστεί για το CRCT, το Τμήμα Εκπαίδευσης της Γεωργίας διαθέτει ένα σύστημα ηλεκτρονικής αξιολόγησης που επιτρέπει στους φοιτητές να κάνουν πρακτικές εξετάσεις. Λαμβάνουν ένα όνομα σύνδεσης και έναν κωδικό πρόσβασης από το σχολείο τους. Η πραγματική τιμή CRCT δίδεται τον Απρίλιο, συνήθως την εβδομάδα μετά το διάλειμμα της άνοιξης.

Τα αποτελέσματα αποστέλλονται στα σχολεία και τους γονείς τον Μάιο.

Βαθμολογία CRCT

Οι σπουδαστές δεν συγκρίνονται μεταξύ τους. εκτιμώνται από την κυριαρχία τους στα πρότυπα απόδοσης της Γεωργίας. Επομένως, το CRCT δεν περιλαμβάνει βαθμολογία ή βαθμολογία εκατοστημορίου. Οι βαθμολογίες ανταποκρίνονται στις προσδοκίες, δεν ικανοποιούν τις προσδοκίες και υπερβαίνουν τις προσδοκίες.