Η ηλικία αποκοπής του νηπιαγωγείου στη Γεωργία

Οι νηπιαγωγοί της Γεωργίας πρέπει να είναι 5 ετών μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου

Αν μόλις μετακομίσατε στη Γεωργία και έχετε ένα παιδί κάτω των 5 ετών, πρέπει να ξέρετε τι είναι οι ημερομηνίες αποκοπής για τα παιδιά να ξεκινούν το νηπιαγωγείο, αφού κάθε κράτος κάνει τους δικούς του κανόνες για το θέμα αυτό και ο κανόνας στη Γεωργία πολύ καλά μπορεί να διαφέρει από την προηγούμενη κατάστασή σας.

Από τον Απρίλιο του 2018, τα παιδιά πρέπει να είναι 5 ετών πριν από την 1η Σεπτεμβρίου για να ξεκινήσουν το νηπιαγωγείο στη Γεωργία, και ομοίως, πρέπει να είναι 6 ετών μέχρι το Σεπτέμβριο.

1 για να ξεκινήσει πρώτης τάξης στη Γεωργία.

Εγγραφή στην ηλικία 4

Ορισμένα κράτη έχουν μεταγενέστερες ημερομηνίες διακοπής και επιτρέπουν στα παιδιά να ξεκινούν το νηπιαγωγείο στην ηλικία των 4 ετών εάν γεννηθούν το τελευταίο τρίτο του έτους μετά την 1η Σεπτεμβρίου. Εάν μετακομίσατε στη Γεωργία από ένα από αυτά τα κράτη, κάτοικος αυτού του κράτους για δύο χρόνια, και το παιδί σας εγγράφηκε στο νηπιαγωγείο εκεί, μπορείτε να εγγραφείτε στο παιδί σας στο νηπιαγωγείο της Γεωργίας, εφόσον το παιδί είναι 5 μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου.

Το ίδιο ισχύει και για την πρώτη τάξη. Οι μεταμοσχεύσεις μπορούν να εγγράψουν ένα παιδί στην πρώτη τάξη εφόσον είναι 6 ετών μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου και ήταν στην πρώτη τάξη στην προηγούμενη κατάσταση διαμονής σας. Τα σχολεία υποχρεούνται να επαληθεύσουν αυτές τις ηλικίες πριν από την εγγραφή.

Το νηπιαγωγείο δεν απαιτείται

Στη Γεωργία, το δημόσιο νηπιαγωγείο δεν είναι υποχρεωτικό, αλλά είναι διαθέσιμο σε κάθε σχολική συνοικία. Εάν θέλετε να εγγράψετε το παιδί σας στο νηπιαγωγείο, ελέγξτε την ιστοσελίδα του σχολείου σας ή καλέστε το σχολείο για να μάθετε σχετικά με τις ημερομηνίες εγγραφής και να πάρετε το ημερολόγιο για το έτος.

Όλα τα παιδιά ηλικίας 6 έως 16 ετών πρέπει να εγγραφούν στο δημόσιο ή ιδιωτικό σχολείο ή στο πρόγραμμα σπουδών στο σπίτι σύμφωνα με το νόμο στη Γεωργία.

Πρόγραμμα Pre-K της Γεωργίας

Εάν το παιδί σας είναι πολύ μικρό για να εγγραφεί στο νηπιαγωγείο στη Γεωργία, μπορεί να είναι σε θέση να εγγραφεί σε πρόγραμμα προ-νηπιαγωγείου. Το πρόγραμμα προ-k της Γεωργίας δίνει στα παιδιά ένα ξεκίνημα για την εκπαίδευσή τους.

Το πρόγραμμα αυτό χρηματοδοτείται από την κρατική λαχειοφόρο αγορά και συνήθως εκτελείται ταυτόχρονα με το κανονικό σχολικό ημερολόγιο.

Είναι ανοιχτό για παιδιά ηλικίας 4 ετών πριν από την 1η Σεπτεμβρίου του σχολικού έτους. Οι συμμετέχοντες πρέπει επίσης να ζήσουν στη Γεωργία. Εάν το παιδί σας έχασε το pre-k ως 4χρονο αλλά δεν είναι ακόμη έτοιμο για νηπιαγωγείο, μπορεί να είναι έτοιμο να εγγραφεί στο pre-k στην ηλικία των 5. Επικοινωνήστε με το προσωπικό του προγράμματος pre-k για λεπτομέρειες σχετικά με την αίτηση εξαίρεσης. Τα παιδιά ηλικίας 6 ετών και άνω δεν μπορούν να εγγραφούν στο πρόγραμμα pre-k.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ

Όλα τα παιδιά που εγγράφονται για πρώτη φορά σε δημόσιο σχολείο της Γεωργίας πρέπει να παρέχουν πιστοποίηση οφθαλμολογικών, ακουστικών και οδοντιατρικών εξετάσεων, καθώς και πιστοποιητικό ανοσοποίησης, το οποίο περιλαμβάνει όλες τις ανοσοποιήσεις κατάλληλες για την ηλικία, που χαρακτηρίζονται από την υγεία σας "πλήρης για το σχολείο" φροντίδα.