Πώς να καταχωρήσετε το όχημά σας στη Γεωργία

Απλά βήματα για την ολοκλήρωση της ετικέτας, του τίτλου και της εγγραφής σας

Έχετε πρόσφατα μετακομίσει στη Γεωργία; Καλωσόρισμα ! Μόλις τοποθετήσετε το περίβλημα σας, το επόμενο βήμα είναι είτε η αγορά ενός οχήματος είτε η καταχώρηση της τρέχουσας κατάστασης με την πολιτεία. Ο νόμος της Γεωργίας απαιτεί ότι εντός 30 ημερών από τη στιγμή που θα γίνει νόμιμος κάτοικος, θα πρέπει να καταχωρήσετε το όχημά σας στο τμήμα Γεωργικών Οχημάτων της Γεωργίας.

Γιατί χρειάζεστε αυτοκίνητο στη Γεωργία

Παρόλο που η ποδηλασία στην Ατλάντα βρίσκεται σε άνοδο, ένα όχημα είναι μια αναγκαιότητα στις περισσότερες περιοχές του State Peach, ώστε να μπορείτε να εξερευνήσετε όλα όσα έχει να προσφέρει η Ατλάντα .

Ακόμα κι αν αποφασίσετε να ζήσετε μέσα στην περίμετρο των προαστιακών κοινοτήτων της Ατλάντα, τα μέσα μαζικής μεταφοράς περιορίζονται στην καλύτερη περίπτωση, οπότε αν έχετε τα μέσα για να έχετε ένα αυτοκίνητο, είναι προς το συμφέρον σας να είστε κύριος.

Προκαταρκτικές απαιτήσεις εγγραφής οχημάτων

Για να μπορέσετε να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας, πρέπει να κάνετε τα εξής:

Τρόπος υποβολής αίτησης για τον τίτλο του οχήματος και την πινακίδα κυκλοφορίας (ετικέτα)

Όταν είστε έτοιμοι να καταχωρήσετε το όχημά σας, θα πρέπει επίσης να επικυρώσετε το όχημά σας και ταυτόχρονα να υποβάλετε αίτηση για πινακίδα κυκλοφορίας. Για αυτό, θα χρειαστείτε:

Τι χρειάζεστε για την ολοκλήρωση της εγγραφής οχημάτων

Μόλις ολοκληρώσετε την εφαρμογή τίτλου και ετικέτας για το όχημά σας, θα πρέπει να έχετε τα εξής για να ολοκληρώσετε την εγγραφή του οχήματος σας:

Πώς να ολοκληρώσετε την καταχώρηση οχήματος

Με την ολοκληρωμένη αίτηση τίτλου / ετικέτας για μηχανοκίνητα οχήματα και το Πιστοποιητικό Επιθεώρησης , καθώς και όλα τα έγγραφα που αναφέρονται παραπάνω, πρέπει τώρα να επισκεφθείτε το γραφείο του τοπικού φορολογικού σας Επιτρόπου και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας για νέα οχήματα.

Εάν έχετε ερωτήσεις, επικοινωνήστε με το γραφείο της τοπικής φορολογικής σας υπηρεσίας ή καλέστε το τηλεφωνικό κέντρο Division Motor Vehicle Division στο 855-406-5221.

Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι δεν μπορείτε να καταχωρήσετε το όχημά σας στο γραφείο του Τμήματος Μηχανοκίνητων Οχημάτων της Γεωργίας (MVD).

Αυτή η διαδικασία πρέπει να ολοκληρωθεί στο γραφείο της φορολογικής σας επιτρόπου.