Ο οδηγός ενός νεοεισερχόμενου για τη ζωή στην Ατλάντα

Παρόλο που μπορεί να φανεί συντριπτική η μετάβαση σε μια νέα πόλη, ειδικά μια τόσο μεγάλη και διαφορετική από την Ατλάντα, δεν χρειάζεται να είναι μια δουλειά για να γνωρίσετε τη μοναδική κουλτούρα των πολλών γειτονιών της, των εστιατορίων, των μπαρ και των κοινωνικών χώρων.

Στην πραγματικότητα, δεν υπήρξε ποτέ καλύτερος χρόνος για να ζήσετε στην Ατλάντα, η οποία τώρα διαθέτει μερικά από τα κορυφαία αξιοθέατα της περιοχής που κάνουν αυτή την πόλη συναρπαστική τόσο για ταξιδιώτες όσο και για κατοίκους.

Το σπίτι σε δεκάδες πάρκα και κήπους, μίλια μονοπατιών , καθώς και μια αφθονία των συντηρητικών φύσης και των πράσινων ανέσεων , η Ατλάντα αναζητείται καλύτερα σε εξωτερικούς χώρους - αυτή η πόλη έχει στην πραγματικότητα υψηλότερο ποσοστό κάλυψης δέντρων από τον εθνικό μέσο όρο. Επιπλέον, ο καιρός στην Ατλάντα είναι καλός σχεδόν όλο το χρόνο, με εξαίρεση μερικές χιονισμένες και παγωμένες ημέρες στους χειρότερους χειμερινούς μήνες, έτσι ώστε να έχετε πολλές ευκαιρίες οποιαδήποτε εποχή του χρόνου για να εξερευνήσετε αυτήν την αρμονική πόλη.

Ένας σύντομος οδηγός για τις γειτονιές της Ατλάντα

Μπορείτε να εξερευνήσετε τους τοπικούς οδηγούς μας για τις γειτονιές της Ατλάντα που οργανώνονται από διάφορους παράγοντες, όπως οι πιο περιζήτητες γειτονιές της Ατλάντα και οι πιο ασφαλή γειτονιές της Ατλάντα , οι οποίες παρέχουν χρήσιμες πληροφορίες για τους νέους κατοίκους.

Όταν προσπαθείτε να προσδιορίσετε ποια γειτονιά είναι κατάλληλη για εσάς, όλα πραγματικά καταλήγουν σε τοποθεσία και τον τρόπο ζωής που αναμένετε να κάνετε. Οι καλά διατηρημένοι χλοοτάπητες και οι σχετικά ήσυχες κατοικίες των βουνών της Βιρτζίνια είναι ακριβώς βόρεια από τις γειτονιές των γειτονιών του Old Fourth Ward και του Poncey-Highland, ενώ οι Edgewood και η Cabbage Town έχουν δει πρόσφατα μια εισροή καφέ και μπουτίκ καταστημάτων, καθώς και αυξημένες ενοικίαση για να συμβαδίσει με την εξυγίανση.

Εναλλακτικά, μπορείτε επίσης να μάθετε περισσότερα για τα προάστια της Ατλάντα , τα οποία εκτείνονται για μίλια έξω από το Ατλάντα City Limit αλλά είναι ακόμα εύκολα προσβάσιμα με δημόσια συγκοινωνία ή με αυτοκίνητο. Είτε αποφασίζετε να ζήσετε στις συνοικίες εντός πόλης ή έξω από την πόλη, όμως, εξαρτάται πραγματικά από το πόσο κοντά θέλετε να είστε σε όλη τη δράση.

Ταξιδεύοντας μέσα και έξω από την Ατλάντα

Ετοιμαστείτε για οδήγηση στη Γεωργία, καθώς δεν υπάρχει καμία αμφιβολία: Η Ατλάντα είναι πόλη αυτοκινήτων. Είτε θέλετε να μεταφέρετε την άδεια οδήγησης εκτός του κράτους , να καταχωρήσετε το όχημά σας ή να ανανεώσετε την ετικέτα σας, η διαδικασία είναι σχετικά απλή, απλώς ακολουθήστε τους οδηγούς μας για να καταστήσετε εύκολη τη μετάβαση στα χαρτιά.

Η Αρχή Ταχείας Διαμετακόμισης Metropolitan Atlanta (MARTA) παρέχει πάνω από 400.000 επιβάτες με δρομολόγια καθημερινά μεταξύ των πόλεων της Ατλάντα και των περιοχών Fulton και DeKalb, προσφέροντας δρομολόγια για τρένα, λεωφορεία και οχήματα παραμεταφοράς. Είτε ταξιδεύετε από το αεροδρόμιο είτε απλά από το σπίτι σας σε μία από τις μοντέρνες γειτονιές της Ατλάντα, η MARTA θα σας φέρει εκεί που πρέπει να πάτε.

Η Ατλάντα φιλοξενεί επίσης ένα από τα πιο πολυσύχναστα αεροδρόμια του κόσμου, το Διεθνές Αεροδρόμιο Hartsfield-Jackson Atlanta (ATL) , του οποίου ο κωδικός αεροδρομίου είναι εκεί που η Ατλάντα παίρνει ένα από τα πιο δημοφιλή ψευδώνυμα (ATL). Αυτό το τεράστιο αεροδρόμιο εξυπηρετεί πάνω από 100 εκατομμύρια επιβάτες ετησίως και έχει ταξινομηθεί ως το "Busiest Airport του κόσμου" από το 1998. Με εξυπηρέτηση εκατοντάδων προορισμών σε όλο τον κόσμο, το ATL είναι το ιδανικό αεροδρόμιο για διεθνή ταξίδια από τις νότιες Ηνωμένες Πολιτείες.