Τι να περιμένετε όταν χρησιμοποιείτε τις κρατήσεις ξενοδοχείων Priceline

Ορισμένοι υπάλληλοι του ξενοδοχείου διαδίδουν μια κοινή ψευδαίσθηση τιμών

Οι πελάτες που πλησιάζουν τη ρεσεψιόν του ξενοδοχείου με τις ξενοδοχειακές μονάδες Priceline "κρατήστε τη δική σας τιμή" μπορούν να περιμένουν μια ποικιλία από χαιρετισμούς.

Από την εμπειρία μου, ευγενική, επαγγελματική μεταχείριση είναι ο κανόνας ίσως εννέα επισκέψεις από τις 10. Αλλά υπάρχουν μερικές μπροστινές θέσεις όπου η πολιτική ξενοδοχείων γίνεται σύγχυση με την πολιτική Priceline.

Κατά γενικό κανόνα (με πολλές εξαιρέσεις, βέβαια), οι καλύτερες στρατηγικές υποβολής προσφορών με τη Priceline λειτουργούν καλύτερα σε μεγάλες πόλεις όπως η Νέα Υόρκη , όπου οι τιμές δωματίων είναι υψηλές όταν επιλέγετε ξενοδοχεία με καλή θέση.

Εξετάστε τις εμπειρίες μου σε δύο έξω-της πόλης γάμους μόλις μια εβδομάδα μεταξύ τους.

Εβδομάδα ένα: Ένα φιλικό προς τις τιμές check-in

Χρειαζόμουν ένα δωμάτιο για δύο άτομα με ένα κρεβάτι για μία νύχτα. Πληρώσασα 50 δολάρια ΗΠΑ συν τους φόρους για ένα δωμάτιο που κοστίζει $ 160 ανά διανυκτέρευση σε μια μεγάλη αστική περιοχή. Το έκανα ακολουθώντας μια αξιόπιστη μέθοδο για την επίτευξη καλών αποτελεσμάτων της Τιμολογίου . Κοντά στο τέλος αυτής της διαδικασίας, θα πρέπει να συμφωνήσω να δώσω στον Priceline τον αριθμό της πιστωτικής μου κάρτας και να του επιτρέψω να κλείσω ένα άγνωστο δωμάτιο σε ένα ξενοδοχείο τριών αστέρων σε μια συγκεκριμένη γεωγραφική περιοχή, εφόσον η τιμή του δωματίου δεν υπερβαίνει τα 50 $. Μόλις έγινε αποδεκτή η συναλλαγή, ανακάλυψα το όνομα και τη διεύθυνση.

Σε αυτό το ξενοδοχείο, αντιμετωπίσαμε όπως και κάθε άλλος επισκέπτης. Χωρίς να το ζητήσουμε, ο υπάλληλος μας έδωσε ένα δωμάτιο στο πίσω μέρος του ξενοδοχείου, μακριά από τον αυτοκινητόδρομο.

Δεύτερη εβδομάδα: Παράλειψη κατά το check-in

Δεύτερη εβδομάδα: Έφτασα σε ένα ξενοδοχείο σε μια μικρή πόλη όπου είχα κάνει επίσης μια αγορά Priceline.

Αυτό το δωμάτιο κοστίζει $ 60 / διανυκτέρευση για δύο νύχτες. Η τιμή δωματίου ήταν $ 89. Προφανώς, οι αποταμιεύσεις ήταν πιο μετριοπαθής εδώ από ό, τι είχα πετύχει την πρώτη εβδομάδα. Αυτή η συμφωνία είχε κλείσει για επτά εβδομάδες, επομένως τα χρήματά μου είχαν περάσει πολύ καιρό. Η τιμή "ονομάστε τη δική σας τιμή" οι αγορές ολοκληρώνονται πριν από την άφιξή σας - ένας από τους κινδύνους που πρέπει να αποδεχτείτε εάν χρησιμοποιείτε την υπηρεσία.

Σε αυτή την πόλη, χρειαζόμουν ένα δωμάτιο με δύο κρεβάτια. Αλλά ο υπάλληλος μου είπε χωρίς να αναβοσβήνει ένα μάτι ότι "η τιμή δεν επιτρέπει αλλαγές στην κράτηση" και η κράτηση μου ήταν για ένα κρεβάτι king-size.

Μέρος αυτής της δήλωσης ήταν σωστό. Η προεπιλεγμένη προκαταβολή της Priceline είναι για ένα δωμάτιο με ένα κρεβάτι. Εναπόκειται στον πελάτη και στο ξενοδοχείο να επεξεργαστούν οποιεσδήποτε άλλες ρυθμίσεις. Μερικές φορές, το ξενοδοχείο απλά δεν διαθέτει δωμάτιο με δύο κρεβάτια και επομένως δεν μπορεί να ικανοποιήσει το αίτημα.

Αλλά όταν μου είπαν ότι δεν υπήρχαν διαθέσιμα δίκλινα δωμάτια μια ημέρα πριν από την άφιξη, πραγματοποίησα μια αναζήτηση ξενοδοχείου για να δούμε αν θα μπορούσα να αγοράσω ένα δεύτερο δωμάτιο σε άλλο κοντινό ξενοδοχείο. Είναι ενδιαφέρον ότι το πρώτο αποτέλεσμα αναζήτησης σε αυτή τη μικρή πόλη ήταν για ένα δίκλινο δωμάτιο στο εν λόγω ξενοδοχείο για $ 89 / νύχτα.

Ας υποθέσουμε ότι υπήρχε απλώς μια παρανόηση στην εργασία παρά μια απλή εξαπάτηση για το ζήτημα της διαθεσιμότητας των δωματίων. Το ίδιο δεν μπορεί να λεχθεί για τον ισχυρισμό ότι η Priceline δεν θα επιτρέψει στο ξενοδοχείο να με βάλει σε ένα δωμάτιο με δύο κρεβάτια.

Περίπου δύο εβδομάδες νωρίτερα, μου είπαν σχεδόν το ίδιο πράγμα από έναν υπάλληλο σε ένα ξενοδοχείο σε άλλο κράτος.

Πραγματική πολιτική τιμολόγησης: Οι κατανομές δεν εξαρτώνται από εμάς

Δυστυχώς, οι εμπειρίες αυτές δεν είναι καθόλου ασυνήθιστες.

Οι πελάτες της Priceline συχνά παραπονιούνται για αυτή τη θεραπεία. Έτσι, ένας εκπρόσωπος της Priceline δεν εκπλήσσεται από την έρευνα αυτή και είχε μια γρήγορη απάντηση: "οι επιχορηγήσεις τύπου κρεβατιού εξαρτώνται από το ξενοδοχείο". Στην ενότητα των όρων και προϋποθέσεων της ιστοσελίδας τους, αναφέρεται με τον τρόπο αυτό: "Οι αναθέσεις δωματίων βασίζονται στη διαθεσιμότητα του ξενοδοχείου και βρίσκονται στη διακριτική ευχέρεια του ξενοδοχείου".

Πράγματι, οι σημειώσεις επιβεβαίωσης της Priceline περιλαμβάνουν αυτή τη δήλωση: "αίτημα τύπου κρεβατιού (King, Queen, Two Doubles κλπ.) Ή άλλες ειδικές ανάγκες όπως αίθουσα μη καπνιστών ή καπνιστών πρέπει να ζητηθεί μέσω του επιβεβαιωμένου ξενοδοχείου σας, δεν μπορεί να εγγυηθεί και βασίζονται στη διαθεσιμότητα. "

Αυτή η δήλωση είναι σύμφωνη με την εμπειρία μου. Σε πολλές πόλεις, οι υπάλληλοι ήταν ευτυχείς να ελέγξουν για δίκλινα δωμάτια και να κάνουν τον διακόπτη αν ήταν δυνατόν.

Δεν υπάρχουν εγγυήσεις για την εκπλήρωση των αιτημάτων, αλλά σίγουρα τίποτα δεν υπάρχει σχετικά με την απαγόρευση της Priceline.

Ο σκοπός της Priceline είναι να μετακινήσει το απόθεμα για ξενοδοχεία - να γεμίσει δωμάτια που θα ήταν κενά χωρίς μια βαθιά έκπτωση. Μόλις γίνει η πώληση, γίνεται η εργασία της Priceline. Είτε κοιμάστε σε διπλό είτε σε βασίλισσα δεν έχει καμία συνέπεια.

Αλλά η εξάπλωση του ψεύδους για μια απαγόρευση Priceline για οποιεσδήποτε αλλαγές έχει γίνει μια ευνοούμενη τακτική για τους υπάλληλους οι οποίοι, για οποιοδήποτε λόγο, απλά δεν θα ικανοποιήσουν το αίτημά σας.

Για αυτούς τους υπαλλήλους, είναι ευκολότερο να κατηγορήσουμε την Priceline από το να παραδεχτούμε ότι δεν πρόκειται να τιμήσουν το αίτημά σας.

Πραγματοποίηση αιτημάτων αλλαγής πριν την άφιξη

Βεβαιωθείτε ότι έχετε κάνει το αίτημά σας για δωμάτιο μη καπνιστών, δύο κρεβάτια ή οτιδήποτε άλλο χρειάζεστε όσο το δυνατόν νωρίτερα και με ευγενικό τρόπο. Να είστε έτοιμοι να δεχτείτε "όχι" για μια απάντηση, επειδή είναι εντός των όρων Priceline για το ξενοδοχείο να μειωθεί. Θυμηθείτε ότι παρόλο που υπάρχουν καλές προσφορές, αυτή η υπηρεσία έχει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά της .

Μια τακτική που απασχολούν πολλούς ταξιδιώτες του προϋπολογισμού είναι να κόψουν τη νύχτα υπάλληλο από τη διαπραγμάτευση. Κάντε απευθείας αίτημα μέσω τηλεφώνου ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στον υπεύθυνο του ξενοδοχείου. Μπορεί ακόμα να σας αρνηθεί, αλλά τουλάχιστον θα γνωρίζετε την κατάσταση πριν από την άφιξη. Και ο διευθυντής του ξενοδοχείου είναι λιγότερο πιθανό να εξαπλωθεί ψεύτικα για λόγους ευκολίας.