Ινδία Visa στην αίτηση άφιξης

Λεπτομέρειες για το νέο σύστημα E-Tourist (Visa on Arrival) για την Ινδία

Η νέα αίτηση ινδικής θεώρησης κατά την άφιξη είναι πολύ πιο εύκολη από την πλοήγηση στην παλιά διαδικασία θεωρήσεων.

Με το νέο αυτό σύστημα που τέθηκε σε εφαρμογή στις 27 Νοεμβρίου 2014, οι πολίτες 113 χωρών μπορούν τώρα να λάβουν Ηλεκτρονική Άδεια Ταξιδίου εντός τεσσάρων ημερών από την υποβολή αίτησης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Στη συνέχεια, η ΕΤΑ ανταλλάσσεται για θεώρηση κατά την άφιξη (που ονομάζεται τώρα E-Tourist Visa) σε ένα από τα μεγάλα αεροδρόμια της Ινδίας.

Ετοιμαστείτε για το μεγάλο ταξίδι σας από την πρώτη ανάγνωση αυτών των πρώτων υλών ταξιδιού της Ινδίας προτού πάτε.

Ποιος είναι κατάλληλος για τη νέα θεώρηση κατά την άφιξη;

Η πρώτη φάση της ινδικής βίζας κατά την άφιξη καθιστά τους πολίτες από 113 χώρες επιλέξιμες, συμπεριλαμβανομένων δώδεκα χωρών που είχαν ήδη λάβει επιδόματα θεώρησης κατά την άφιξη.

Σημείωση: Όποιος έχει πακιστανικούς γονείς ή παππούδες, παρά το γεγονός ότι έχει διαβατήριο από μία από τις επιλέξιμες χώρες, θα χρειαστεί ακόμα να υποβάλει αίτηση για τουριστική βίζα μέσω του παλαιού εντύπου υποβολής αιτήσεων θεώρησης .

Αν η χώρα σας δεν είναι ακόμα στον κατάλογο, μην απελπίζεστε: οι επιπλέον εθνικότητες θα συμπεριληφθούν σε μελλοντικές φάσεις, φέρνοντας τον αριθμό σε 150 χώρες!

Πώς λειτουργεί?

Πριν φύγετε από το σπίτι σας, θα υποβάλετε αίτηση ηλεκτρονικής άδειας ταξιδίου μέσω του νέου συστήματος. Μετά την υποβολή και την καταβολή της μη επιστρεπτέας αμοιβής, θα σας αποσταλεί μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ο κωδικός εξουσιοδότησης εντός τεσσάρων ημερών. Από την ημερομηνία έγκρισης, θα έχετε 30 ημέρες για να παρουσιάσετε την έντυπη σας ETA σε ένα από τα αεροδρόμια θεώρησης κατά την άφιξη στην Ινδία για να σφραγιστούν στη χώρα. Σκεφτείτε την ΕΤΑ ως διαδικασία προεγκρίσεως για να επιταχύνετε τα πράγματα μέσα από τους μετρητές μετανάστευσης.

Μια χούφτα άλλων χωρών, συμπεριλαμβανομένης της Σρι Λάνκα και της Αυστραλίας, χρησιμοποιούν συστήματα ΕΤΑ.

Σημείωση: Μετά την άφιξή σας στην Ινδία, οι επισκέπτες με ETAs δεν θα χρειαστεί να εισέλθουν στις μακρές ουρές των μετρητών θεώρησης κατά την άφιξη στα αεροδρόμια. Μπορείτε να προχωρήσετε απευθείας στους μετρητές μετανάστευσης για να αποτυπωθούν δακτυλικά αποτυπώματα και να σφραγιστούν στην Ινδία.

Μπορείτε να λάβετε δύο μόνο E-Tourist Visas ανά ημερολογιακό έτος.

Τι θα χρειαστείτε για να πάρετε την ETA πριν πετάξετε στην Ινδία

Μην σκεφτείτε ούτε καν να εμφανιστείτε στην Ινδία χωρίς μια εγκεκριμένη ΕΤΑ! Για να υποβάλετε αίτηση για την ηλεκτρονική σας επιταγή, θα χρειαστείτε τα εξής:

Τι θα χρειαστείτε για την E-Tourist Visa Μόλις φτάσετε

Αφού φτάσετε σε ένα από τα πολλά αεροδρόμια με εγκαταστάσεις θεώρησης κατά την άφιξη, θα προχωρήσετε απευθείας στα μετρητά μετανάστευσης για ό, τι ελπίζουμε να είναι γρήγορη επεξεργασία. Βεβαιωθείτε ότι έχετε τα εξής:

Λεπτομέρειες σχετικά με την ΕΤΑ και την ινδική βίζα κατά την άφιξη

Ποια αεροδρόμια υποστηρίζουν τις θεωρήσεις κατά την άφιξη;

Μπορείτε να ανταλλάξετε την ΕΤΑ σας με μια σφραγίδα θεώρησης κατά την άφιξη σε οποιοδήποτε από αυτά τα εννέα αεροδρόμια:

Ολοκλήρωση της ινδικής βίζας στην αίτηση άφιξης

Η νέα αίτηση θεώρησης κατά την άφιξη (για την απόκτηση της ΕΤΑ σας) είναι απλή και περιέχει αυτονόητες αναπτυσσόμενες λίστες και οδηγίες. Πράγματι, οι μόνοι λόγοι για τους οποίους ο αιτών θα μπορούσε ενδεχομένως να απορριφθεί θα ήταν να μην αποκαλύψει την πακιστανική προέλευση ή να ανεβάσει αρχεία ασαφούς / χαμηλής ποιότητας.

Έχετε όλα τα έγγραφά σας έτοιμα, μετά πηγαίνετε στην επίσημη ινδική βίζα στο χώρο άφιξης για να κάνετε αίτηση.

Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα, μπορείτε να στείλετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με ερωτήσεις ( indiatvoa@gov.in ) ή να καλέσετε το κέντρο υποστήριξης θεωρήσεων 24-7 ( +91 11 24300666 ).