Τι νέο υπάρχει στη Φλόριντα για το 2016

Ποικιλία από νέα αξιοθέατα προσθέτουν επιπλέον λάμψη στην πολιτεία Sunshine

Το Sunshine State βάζει το καλύτερο δυνατό πόδι προς τα εμπρός το 2016 με μια ποικιλία από νέα αξιοθέατα, νέα και ανακαινισμένα ξενοδοχεία και θέρετρα και άφθονη διασκέδαση και φαντασία της Φλώριδας. Εδώ είναι τι συνέβη μέχρι τώρα και τι να περιμένετε στο μέλλον.

Νέο το 2016

Επίσης, φροντίστε να ελέγξετε ειδικά τι είναι καινούργιο σε Disney World και Universal Orlando .

2016 Ανακοινώσεις ημερομηνιών εκδήλωσης

Προγραμματίστε τώρα να παρακολουθήσετε αυτές τις πολύ δημοφιλείς εκδηλώσεις:

Έρχεται το 2017

Η μάχη του ταχύτερου, υψηλότερου και πιο τρομακτικού συνεχίζεται με την κατασκευή των παρακάτω νέων αξιοθέατων που αναμένεται να ολοκληρωθούν κάποια στιγμή το 2017:

Η Universal Orlando κατασκευάζει ένα υδάτινο πάρκο - τον κόλπο Volcano - που θα βρίσκεται νότια του νέου Cabana Bay Beach Resort Hotel.

Τι συνέβη το 2015

Το πολυαναμενόμενο μάτι του Ορλάντο άνοιξε στις αρχές Μαΐου. Φτιαγμένο μετά το London Eye και αναπτύχθηκε από την Merlin Entertainment (μητρική εταιρεία της LEGOLAND Florida), το μάτι Orlando Eye των 400 ποδιών δεν είναι τόσο ψηλό όσο το Λονδίνο, αλλά οι απόψεις είναι εξίσου εκπληκτικές.

LEGOLAND Florida πήδηξε στη δημοτικότητα των θεματικών καταλυμάτων και άνοιξε το νέο τους ξενοδοχείο, το LEGOLAND Hotel . Μόλις λίγα βήματα από την είσοδο στο θεματικό πάρκο, το ξενοδοχείο προσφέρει καταλύματα και ατμόσφαιρα με θέματα LEGO.

Σε περίπτωση που το χάσατε ... εδώ είναι μερικά από αυτά που συνέβησαν το 2013 & 2014:

Οι Busch Gardens πήραν μια βόλτα σε νέα ύψη ... 335 πόδια, για να είμαστε ακριβείς! Παρόλο που το αρχικό άνοιγμα καθυστέρησε μέχρι τις αρχές του φθινοπώρου, ο "πύργος πτώσης" που ονομάστηκε Fury του Falcon δεν απογοήτευσε. Εμποδίζει αναβάτες περίπου 60 μίλια / ώρα προς το έδαφος ... με την όψη προς τα κάτω!

Στο μαγικό βασίλειο της Disney Fantasyland το πολυαναμενόμενο αμαξοστοιχό Mine Seven Dwarfs άνοιξε στα τέλη της άνοιξης.

Το κυλιόμενο καράβι ολοκλήρωσε την εμφάνιση του Fantasyland της Disney και τόσο η διαδρομή και το νέο Fantasyland είναι ένα μεγάλο χτύπημα!

Η Disney εισήγαγε επίσης ένα νέο σύστημα Fastpass που ονομάζεται Fastpass + και ένα νέο βραχιολάκι που ονομάζεται MagicBand και διατηρεί όλες τις πληροφορίες για το εισιτήριό σας, καθώς και τις επιλογές Fastpass και πρόσβαση σε δωμάτιο σε ένα εύχρηστο gadget που μοιάζει με βραχιόλι.

Τα Universal Studios ξεκίνησαν την πιο πρόσφατη επέκτασή του στο Χάρι Πότερ - το διαγώνιο Alley. Το επίσημο άνοιγμα περιελάμβανε και το πολυαναμενόμενο Hogswarts Express που συνδέει τόσο τα Universal Studios όσο και τα νησιά περιπέτειας, αλλά απαιτεί ένα εισιτήριο για το park-to-park.

Το Universal Orlando άνοιξε το καινούργιο του ξενοδοχείου, ξενοδοχείο Cabana Bay Beach Resort. Είναι ρετρό εμπνευσμένο θέμα είναι πολύχρωμο και διασκεδαστικό και μια διαμονή μπορεί να καθαρίσει σας τα ίδια Universal παροχές θέρετρο ως πιο ακριβό ξενοδοχεία της Universal.

Το διαστημικό λεωφορείο Atlantis ξεκίνησε μια νέα αποστολή στις 29 Ιουνίου 2013 με το άνοιγμα του διαστημικού λεωφορείου Atlantis Exhibit στο διαστημικό κέντρο Kennedy. Το ιστορικό διαστημικό όχημα είναι το επίκεντρο της νέας έκθεσης 100 εκατομμυρίων δολαρίων που περιλαμβάνει 60 διαδραστικά εκθέματα και προσομοιωτές υψηλής τεχνολογίας, συμπεριλαμβανομένης της πραγματικής εκκίνησης Shuttle Launch Experience!

Ενώ η ηλεκτρική παρέλαση Main Street στη διάρκεια της νύχτας συνεχίζεται στο Magic Kingdom, το Fantasyland έχει επεκταθεί. Στο makeover, το Carrousel της Cinderella πήρε το νέο όνομα Regal Carousel του Prince Charming και με έμφαση στις πριγκίπισσες ... θα υπάρξουν περισσότεροι τρόποι αλληλεπίδρασης με τους αγαπημένους σας χαρακτήρες και μερικά εκπληκτικά νέα αξιοθέατα, όπως ένα ντεμπούτο Dumbo πρόσφατα φαντασμένο.