Βρείτε Paradise στο πάρκο Fort DeSoto Park

Φανταστείτε κάμπινγκ ακριβώς κάτω από το δρόμο από μια από τις κορυφαίες παραλίες του έθνους. Φανταστείτε να βγαίνετε έξω από τη σκηνή ή την RV σας και να ρίχνετε μια γραμμή αλιείας ή να παρακολουθείτε πανέμορφα ηλιοβασιλέματα. Όλα αυτά και περισσότερα είναι δυνατά στο Fort DeSoto Park Campground , όπου οι παραλίες κατασκηνώσεων στη θάλασσα συνδυάζονται με τις σύγχρονες ανέσεις και μια ατελείωτη λίστα των δυνατοτήτων αναψυχής για να προσφέρει έναν παράδεισο για κατασκηνωτές.

Campground Καταλύματα & Παροχές

Το Fort DeSoto Park Campground προσφέρει ποικιλία κάμπινγκ με διαφορετική θέα και ανέσεις, όπως:

Οι πλακόστρωτοι δρόμοι στο κάμπινγκ οδηγούν στα κατασκήνωση. Οι κατασκηνωτικές λίμνες Waterfront βρίσκονται κατά μήκος ενός θαλάσσιου ποταμού που καλύπτει τις εξωτερικές όχθες του κάμπινγκ. Τα κατοικίδια επιτρέπονται. Το τμήμα κατοικίδιων ζώων βρίσκεται ακριβώς μέσα στο πάρκο, στην ξηρά.

Οι κάμπινγκ μεγάλου μεγέθους γίνονται με ένα χαλίκι κρεβάτι και οι περισσότεροι έχουν μια μικρή χλοώδη περιοχή κοντά στην θάλασσα. Τα ώριμα δέντρα και το καταπράσινο φύλλωμα δημιουργούν ιδιωτικότητα μεταξύ των τοποθεσιών, αλλά μερικές περιοχές έχουν περισσότερη σκιά από άλλες. Όταν πραγματοποιείτε την κράτησή σας online, υπάρχει μια εικόνα για κάθε τοποθεσία για να διευκολύνετε την απόφασή σας. Ωστόσο, μην είστε πολύ επιλεκτικοί και περιμένετε πολύ καιρό, ενώ οι κάμπινγκ μπορεί να κρατηθούν έξι μήνες νωρίτερα, συχνά αρπάζονται και κλείνονται σύντομα μετά τη διάθεσή τους.

Κάποια κάμπινγκ διατηρούνται από το πάρκο για περιπάτους, αλλά αυτά συχνά αρπάζονται γρήγορα επίσης (ειδικά τις Παρασκευές το βράδυ για το Σαββατοκύριακο).

Ίσως το μόνο μειονέκτημα σε αυτό το campground είναι η απόσταση του από τις παραλίες του Fort DeSoto και άλλες αναψυχές στο Fort DeSoto. Μιλάμε δυο μίλια εδώ.

Ακόμη και η μεγάλη περιφραγμένη "Paws Playground" καθώς και μια φιλική προς τα κατοικίδια παραλία είναι σε καλή απόσταση από το campground. Έτσι, αν δεν έχετε διαθέσιμο αυτοκίνητο, τότε τα ποδήλατα είναι σχεδόν απαραίτητο. Φέρτε τη δική σας ή μπορείτε να νοικιάσετε στο campground.

Πληροφορίες και οδηγίες

Κατασκηνωτικό πάρκο Fort DeSoto
3500 Pinellas Bayway South
Tierra Verde, FL 33715

Οι κρατήσεις μπορούν να γίνουν online στο πάρκο Pinellas County's Reservations.

Το Fort DeSoto Park Campground βρίσκεται στο St. Jean Key κατά μήκος του κόλπου Mullet Key Bayou στο πάρκο Fort DeSoto. - Δείτε στον χάρτη Το ξενοδοχείο βρίσκεται στα βορειο-ανατολικά της πόλης (Pinellas Bayway / Hwy 679), μονάχα 7 λεπτά με αυτοκίνητο από το κέντρο της.Αυτό το ξενοδοχείο είναι κάτι παραπάνω από ένα Πολυτελές ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων. Το κάμπινγκ θα βρίσκεται στα δεξιά σας.