Οι χειρότερες παγίδες ταχύτητας της Φλόριντα

Ταχύτητα παγίδες. Ο οδηγός τους μισεί όλους. Ο περιστασιακός αξιωματικός που είναι κρυμμένος από την οπτική γωνία και είναι οπλισμένος με όπλο ραντάρ, επιδεινώνει. Παραπονοείτε αν θέλετε, αλλά συχνά αξίζετε το εισιτήριο που προκύπτει. Στη συνέχεια, υπάρχουν οι πραγματικές "παγίδες". Καλά διαδρομές μέσω των αγροτικών κοινοτήτων-εκείνοι που οι ταξιδιώτες εκτός του κράτους προσπαθούν συχνά να παραμείνουν μακριά από τους πολυάσχολους σταθμούς - που χρησιμοποιούν νόμιμες αλλά αμφιλεγόμενες μεθόδους για να προσελκύσουν τους ανυποψίαστους οδηγούς στην πηγή τους.

Μέχρι την πτώση του 2014 η Φλόριντα είχε δύο από τις χειρότερες παγίδες ταχύτητας στην Αμερική - Waldo και Lawtey. Τώρα οι οδηγοί μπορούν να σημειώσουν ένα από αυτά από τη λίστα τους. Αργά το 2014, ο Waldo διέλυσε τη μικρή αστυνομία του. Οι επτά αξιωματικοί του Waldo έγραψαν σχεδόν 12.000 εισιτήρια υπερβολικής ταχύτητας το 2013, συγκεντρώνοντας περίπου $ 400.000,00 σε πρόστιμα.

Και οι δύο αγροτικές πόλεις, που βρίσκονται βορειοανατολικά του Gainesville σε μια έκταση 20 μιλίων της εθνικής οδού 301 βόρεια της Ocala, είχαν φήμη που επέστησε την προσοχή των εθνικών μέσων ενημέρωσης και την κριτική της τακτικής έκδοσης εισιτηρίων. Στην πραγματικότητα, η AAA προειδοποίησε τους αυτοκινητιστές για τις παγίδες ταχύτητας και συνέστησε τους αυτοκινητιστές να επιβραδύνουν τις πόλεις ή να τις αποφύγουν εντελώς.

Για να είμαστε δίκαιοι, πρέπει να συμπεριληφθούν και άλλες δύο πόλεις σε αυτό το τμήμα της εθνικής οδού - Starke και Hampton. Όλες αυτές οι πόλεις έχουν λίγες αξιώσεις για φήμη πέρα ​​από τη φήμη παγίδευσης ταχύτητας. Το Waldo είναι η θέση μιας τεράστιας αγοράς ψύλλων για το Σαββατοκύριακο και η Starke είναι η έδρα της κρατικής φυλακής της Φλόριντα.

Είναι ενδιαφέρον ότι το Hampton δεν βρίσκεται καν κατά μήκος του Hwy 301. Η πόλη ενσωμάτωσε ένα τμήμα αυτής της εθνικής οδού.

Ρύθμιση των παγίδων

Τι κάνουν αυτές οι πόλεις που άλλοι δεν κάνουν; Τρία πράγματα. Τοποθετούν ταχέως μειούμενα σημάδια ορίου ταχύτητας κοντά, τακτοποιούν τακτικά την εθνική οδό που αναζητούν παραβάτες και γράφουν εισιτήρια.

Πολλά εισιτήρια ... ακόμη και για παραβιάσεις μόνο ενός μιλίου την ώρα πάνω από το όριο ταχύτητας. Δεν είναι ντροπαλός για το τι κάνουν. Οι αξιωματικοί είναι συχνά εύκολα εντοπισμένοι για να περιμένουν το επόμενο θύμα τους, οι αυτοκινητιστές ακόμη και να διαμαρτύρονται για να ακολουθούνται για μπλοκ μέσω της πόλης.

Τα όρια ταχύτητας καθορίζονται συνήθως από τους μηχανικούς της κυκλοφορίας, αλλά αυτά τα σημάδια περιορισμού ταχύτητας φαίνεται να αψηφούν τη λογική των τοποθεσιών τους. Ορισμένες βρίσκονται σε περιοχές χωρίς συμφόρηση που συνήθως απαιτούν μειωμένες ταχύτητες. Οι μειούμενες πινακίδες ορίου ταχύτητας είναι κοντά και τα οχήματα δεν μπορούν να ανταποκριθούν στην πρόσφατα μειωμένη ταχύτητα, απλώς παρασύροντάς τα. Οι αξιωματικοί θα αναφέρουν τους οδηγούς που πηγαίνουν πιο γρήγορα από το δημοσιευμένο όριο ταχύτητας τη στιγμή που θα περάσουν το σημείο.

Ενώ οι ηγέτες των κοινοτήτων και η επιβολή του νόμου ισχυρίζονται ότι κάνουν ό, τι κάνουν στο όνομα της ασφάλειας, άλλοι δεν βλέπουν τίποτα περισσότερο από την απληστία. Τα υψηλής τιμής εισιτήρια φέρνουν χιλιάδες δολάρια κάθε χρόνο στους προϋπολογισμούς πόλεων που έχουν μικρή βιομηχανία και τίποτα για να προσελκύσουν τουρίστες.

Περισσότερες παγίδες ταχύτητας της Φλόριντα

Παρόλο που δεν τραβούν τόσο πολλή προσοχή, υπάρχουν επιπλέον περιοχές στη Φλώριδα, όπου το όριο ταχύτητας εφαρμόζεται αυστηρά. Να είστε προσεκτικοί σε αυτές τις τοποθεσίες:

Πώς να αποφύγετε τη λήψη ενός εισιτηρίου

Φυσικά, η καλύτερη συμβουλή είναι να οδηγείτε αργά και να παρακολουθείτε την ταχύτητά σας προσεκτικά ή να αποφεύγετε τις περιοχές συνολικά.

Οι παγίδες ταχύτητας δεν είναι το μοναδικό εισιτήριο σε πόλεις της Φλόριντα . Πιάστηκε στην κάμερα έχει πάρει νέο νόημα στη Φλόριντα, καθώς οι κάμερες κόκκινου φωτός έχουν εγκατασταθεί σε πολλές κοινότητες.

Η λειτουργία ενός κόκκινου φωτός μπορεί να σας κοστίσει, οπότε μόλις το φανάρι πέσει κίτρινο, σταματήστε όσο πιο γρήγορα και με ασφάλεια.